Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Με 13 θέματα εγγεγραμμένα στην ημερήσια διάταξη Συνεδριάζει το Δ.Σ. Δίου-Ολύμπου Την ερχόμενη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011 στις 7.00 το απόγευμα


Με 13 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Δίου-Ολύμπου, την ερχόμενη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου, στις 7.00 το απόγευμα, προκειμένου να συζητήσει και να λάβει αποφάσεις, ως εξής:
1. Λήψη απόφασης για χρήση σήματος του Δήμου Δίου – Ολύμπου (άρθρο 5ο ν.3852/2010). Το θέμα θα εισηγηθεί ο Δήμαρχος κ. Γ. Παπαθανασίου.
2. Έγκριση διαδικασίας επιλογής συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης, (άρθρο 77 του ν. 3852/2010). Το θέμα θα εισηγηθεί ο κ. Μιχαήλ Λαλούμης, Πρόεδρος του Δ.Σ.
3. Συγχώνευση κοινωφελών επιχειρήσεων του Δήμου (άρθρο 109 του ν. 3852/2010). Το θέμα θα εισηγηθεί η κ. Σοφία Νούλα, δημοτική σύμβουλος.
4. Συγχώνευση ανωνύμων εταιρειών του Δήμου Δίου – Ολύμπου (άρθρο 110 του ν. 3852/2010). Το θέμα θα εισηγηθεί ο κ. Γεώργιος Φαρμάκης, Αντιδήμαρχος.
5. Συγχώνευση Σχολικών επιτροπών Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης του Δήμου Δίου – Ολύμπου, (άρθρο 103 του ν. 3852/2010). Το θέμα θα εισηγηθεί η κ. Σοφία Ζουρζούρα, δημοτική σύμβουλος.
6. Καθορισμός αρδευτικής περιόδου, έτους 2011, στο Δήμο Δίου – Ολύμπου. Το θέμα θα εισηγηθεί ο κ. Πέτρος Κιάφας, Αντιδήμαρχος.
7. Λήψη απόφασης για χαρακτηρισμό οικοπέδου ως σχολικό, στην τοπική κοινότητα του Αγίου Σπυρίδωνα. Το θέμα θα εισηγηθεί η κ. Μαρία Τσιμήτρη, Αντιδήμαρχος.
8. Λήψη απόφασης για ορισμό αναπληρωτή του Δημάρχου για την υπογραφή συμβολαιογραφικών πράξεων. Το θέμα θα εισηγηθεί ο Δήμαρχος κ. Γ. Παπαθανασίου.
9. Ορισμός τακτικών και αναπληρωματικών μελών του Δήμου Δίου – Ολύμπου, στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια επιτροπή ελέγχου σταυλισμών Ν. Πιερίας. Το θέμα θα εισηγηθεί ο κ. Μιχαήλ Λαλούμης, Πρόεδρος του Δ.Σ.
10. Χορήγηση παράτασης προθεσμίας του έργου «Ανάπλαση Δημοτικών οδών και κοινοχρήστων χώρων Δήμου Λιτοχώρου». Το θέμα θα εισηγηθεί ο κ. Νικόλαος Μπονοβόλιας, υπάλληλος τεχνικής υπηρεσίας.
11. Χορήγηση παράτασης προθεσμίας του έργου «Διαμόρφωση περιβάλλοντα χώρου πυροσβεστικής». Το θέμα θα εισηγηθεί ο κ. Νικόλαος Μπονοβόλιας, υπάλληλος τεχνικής υπηρεσίας.
12. Έγκριση του 1ου Α.Π.Ε., του 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. και δύο παρατάσεων του έργου «Αποπεράτωση συνεδριακού κέντρου». Το θέμα θα εισηγηθεί ο κ. Νικόλαος Μπονοβόλιας, υπάλληλος τεχνικής υπηρεσίας.
13. Χορήγηση παράτασης προθεσμίας του έργου «Εγκατάσταση επεξεργασία στραγγισμάτων Χ.Υ.Τ.Α. Λιτοχώρου». Το θέμα θα εισηγηθεί ο κ. Νικόλαος Μπονοβόλιας, υπάλληλος τεχνικής υπηρεσίας. 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου