Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ - ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ και στα πέναλτυ 2-1

Για την 14 αγωνιστική του 9ου ομίλου του πρωταθλήματος υποδομών της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ αγωνίστηκε το Σάββατο το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ, με αντίπαλο τον ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ.
Το αποτέλεσμα του παιγνιδιού , ήταν 1-1 και στα πέναλτυ νικήτρια ήταν η γηπεδούχος ομάδα του Αγροτικού Αστέρα με σκόρ 2-1.Απο τον αγώνα αυτό η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ πήρε ένα βαθμό και η μάδα του ΑΣΤΕΡΑ 2 βαθμούς.
ο ΑΓΩΝΑΣ:
Το πρώτο ημίχρονο ανήκε κυριολεκτικά στην ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ που έχασε (για άλλη μία φορά ) σωρεία ευκαιριών να καθαρίσει το παιγνίδι.
Η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ έχασε τρεις κλασσικές ευκαιρίες, δύο με τον ΜΠΑΛΑΧΑΤΖΕ και μία με τον ΔΑΛΑΜΗΤΡΑ.Στον αντίποδα η τοπική ομάδα έχασε πέναλτυ που απέκρουσε ο Τσιλιγγερίδης.
Στο δεύτερο ημίχρονο η τοπική ομάδα ισορρόπησε το παιγνίδι χωρίς όμως να απειλήσει την εστία του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, εκτός απο την μοναδική φάση που πορηγήθηκε στο σκόρ  (1-0) στο 10 λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου.
Απο εκεί και πέρα οι παίκτες του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ανέβασαν την απόδοσή τους, έπαιξαν πιό σωστά και ισοφάρισαν το παιγνίδι  (1-1) με ένα καταπληκτικό γκόλ με σούτ απο το ύψος της μεγάλης περιοχής του ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.
Στα πέντε τελευταία λεπτά η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ έκλεισε τον Αστέρα στα καρέ του, αλλά σε μία φάση ο Δαλαμήτρας, σε μία ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ και στο τελευταίο λεπτό με κεφαλιά ο Τόσκας απέτυχαν να σκοράρουν και να πάρουν τη νίκη.
Ετσι το παιγνίδι έληξε 1-1 και στη διαδικασία των πέναλτυ δύο παίκτες του ΠΙΕΡΙΚΟΥ έχασαν ταπέναλτυ και έτσι η ομάδα του Αστέρα πήρε τον ένα επι πλέον βαθμό αφού πέτυχε δύο πέναλτυ.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ:
(ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ): Τσιλεγγερίδης, Τόσκας, Χατζηδίμπας Β, Καλαιτζής, Μαυρόπουλος, Καρτσαμπάς, Τσοπουζίδης, Πουλικίδης, Δαλαμήτρας, Μπαλαχάτζε, Συμεωνίδης.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Τζίνοβιτς, Οικονόμου, Παπαθανασίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου