Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ 2011 από τον Κώστα Δημόπουλο

Μια από τις πιο δύσκολες χρονιές έφτασε στο τέλος της. Ανατέλει μια νέα, από την οποία προσμένουμε να μη μας θυμίζει σε κάτι αυτή που μας άφησε. Το 2010 πέρασε στην ιστορία. Στη διαδρομή του έφερε στους περισσότερους από εμάς πολλές δυσκολίες, δοκιμασίες και αγωνία για το αύριο. Έφερε όμως και ένα νέο θεσμό, τον Καλλικράτη, με "υποσχέσεις" για την πρόοδο του τόπου μας. Τα προβλήματα είναι τεράστια. Ο νέος δήμος μας υπερχρεωμένος. Ευθύνη ολών μας, δημοτών και αιρετών αρχών, το 2011 να βάλουμε τις βάσεις για την εξισορρόπηση των απωλειών των τελευταίων ετών, με στοχο τη στροφή προς την ανάπτυξη. Δεν υπάρχει πολυτέλεια να χάσουμε ούτε μια στιγμή. Δεν υπάρχει "συγγνώμη" πλέον για διοικητικές αστοχίες. Ο λαός δεν αντέχει άλλη εξαπάτηση, θέλει μόνο δράση και έργα. Ο δήμος Δίου - Ολύμπου, έχει τις δυνατότητες, έχει το ανθρώπινο δυναμικό, έχει την καλλιεργήσιμη γη, τα απέραντα θέρετρα, τις απαράμιλλου καλλους διαδρομές σε βουνό και θάλασσα.


Η "Ολύμπια Γη" με το νέο έτος ξεκινά μια νέα πορεία. Από τη θέση που ο λαός επέλεξε να βρίσκεται, δεσμεύεται να είναι συμπαραστάτρια στο καλό και αντιμέτωπη στο κακό.

Ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, εύχομαι σε όλους τους πολίτες του Δίου, του Λιτοχώρου και του Ανατολικού Ολύμπου, που από αύριο θα είναι συνδημότες του Δήμου Δίου - Ολύμπου, "χρόνια πολλά" και υγεία για το νέο έτος!


Κώστας Δημόπουλος
δικηγόρος
επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης δήμου Δίου - Ολύμπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου