Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ, ΜΕ ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ.

Τιμή στον άριστο των αρίστων Χάρη Τσαμπασίδη
* ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/1, ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ, ΘΑ ΤΙΜΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ, Γ.ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.
* ΘΑ ΒΡΑΒΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΤΑ 8 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ.

Τιμή στις μαθήτριες και τους μαθητές σχολείων αποδίδει ο δήμος Δίου-Ολύμπου με αφορμή την εορτή των Τριών Ιεραρχών.
Στον συγκεκριμένο δήμο γίνονται τρεις ξεχωριστές εκδηλώσεις, η μία στη δημοτική ενότητα του Ανατολικού Ολύμπου που ήδη πραγματοποιήθηκε, η δεύτερη στη δημοτική ενότητα Λιτοχώρου που πραγματοποιείται σήμερα, Παρασκευή 28/1/2011, ενώ μία ακόμη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30/1/2011 στη δημοτική ενότητα Δίου και συγκεκριμένα στη Νέα Έφεσο.
ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ – ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΑΡΗ ΤΣΑΜΠΑΣΙΔΗ
Σήμερα, Παρασκευή 28/1/2011, στις 10.00 το πρωί, στο λύκειο Λιτοχώρου θα βραβευτούν αριστούχοι μαθήτριες και μαθητές όλων των τάξεων γυμνασίου και λυκείου ενώ ξεχωριστή τιμή θα αποδώσει ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Γιώργος Παπαθανασίου, στον άριστο των αρίστων, τον μαθητή της β’ λυκείου Λιτοχώρου, Χάρη Τσαμπασίδη, για τα 8 μετάλλια που έχει λάβει συμμετέχοντας σε Ελληνικούς, Ευρωπαϊκούς και παγκόσμιους μαθηματικούς διαγωνισμούς.
Ο συγκεκριμένος μαθητής που χαρακτηρίζεται ως μαθηματική διάνοια, έχει προσκληθεί από το M.I.T., ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια του πλανήτη, προκειμένου να μεταβεί στις ΗΠΑ και να αξιοποιηθεί το ταλέντο του.
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΦΕΣΟ
Και την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011 στη δημοτική ενότητα Δίου και συγκεκριμένα στη Νέα Έφεσο, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δημοτικού σχολείου της Νέας Εφέσου.
Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν με εκκλησιασμό και πανηγυρικό εορτασμό στην Ενορία των Τριών Ιεραρχών στη Νέα Έφεσο και στη συνέχεια, στις 11.30 στο δημοτικό σχολείο της περιοχής θα τιμηθούν αριστούχοι μαθήτριες και μαθητές της Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσης.
Ακόμη, θα βραβευτούν οι τρεις πρώτοι εισαχθέντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση από το λύκειο της Κονταριώτισσας ενώ θα βραβευτεί και το νηπιαγωγείο του Αγίου Σπυρίδωνα για την επιτυχημένη έκδοση της εφημερίδας «Παιδικές Φωνές».
ΕΓΙΝΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝ.ΟΛΥΜΠΟΥ
Στη δημοτική ενότητα Ανατολικού Ολύμπου η εκδήλωση ήδη πραγματοποιήθηκε και βραβεύτηκαν οι εισαχθέντες στην Γ/βάθμια εκπαίδευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου