Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ Δ. Δούλκα

Δ. ΔΟΥΛΚΑ

 Θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλο τον κόσμο που με στήριξε και με τίμησε με την ψήφο του στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.
 Από την θέση της αντιπροέδρου του συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας Λιτοχώρου, υπόσχομαι και δεσμεύομαι να μάχομαι και να υπερασπίζομαι τα συμφέροντα των κατοίκων του Λιτοχώρου μας.
  Συγχαίρω επίσης τον εκλεγέντα πρόεδρο του συμβουλίου κ. Δημήτρη Ανδριά και εύχομαι επιτυχία στο δύσκολο έργο του.
  Πιστή στις αξίες και στα ιδανικά της ''Ολύμπιας Γης'' θα ασκώ ενεργά αντιπολίτευση, όπου κρίνεται απαραίτητο για να αποτραπεί οποιαδήποτε πιθανή αστοχία ή αυθαιρεσία.
 Τέλος, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τον επικεφαλής του συνδιασμού μας, Κώστα Δημόπουλο, για την ιδιαίτερη τιμή που μού έκανε επιλέγοντάς με για υποψήφια κοινοτική σύμβουλο και για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου. Τον ευχαριστώ για τον τίμιο και καθαρό αγώνα που μας έμαθε να κάνουμε, για το βήμα και την στήριξη που δίνει στους νέους ανθρώπους αλλά και για όλες τις στιγμές που τον χρειαστήκαμε και χρειαζόμαστε στις οποίες ήταν και είναι πάντα παρών, πάντα δίπλα μας.
  Ολοκληρώνοντας, εύχομαι η επόμενη εκλογική αναμέτρηση να με βρει πιο ώριμη και πιο σοφή, ώστε να μπορέσω να σταθώ ξανά επάξια στο πλευρό του επόμενου και βέβαιου, κατ' εμέ, δημάρχου μας Κώστα Δημόπουλου.
  Με εκτίμηση,
  Διονυσία Δούλκα
  κοινωνιολόγος
 Άντιπρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Λιτοχώρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου