Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Ομιλία Θαν. Γκουντάρα σε καπνοπαραγωγούς ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΕΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΣΤΑΝΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΦΛΕΒΑΡΗ, ΣΤΙΣ 7.30 μ.μ. ΣΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟ


Οι ενημερωτικές ομιλίες της ΕΑΣ Πιερίας στις καπνοπαραγωγικές περιοχές του νομού συνεχίστηκαν και την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011, το απόγευμα, όπου κλιμάκιο της ΕΑΣ Πιερίας με επικεφαλής τον Πρόεδρό της Πέτρο Παπανικολάου, τον Αντιπρόεδρο Διονύση Παππά, το μέλος του Δ.Σ. και Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πύδνας Κολινδρού Γιώργο Πολυχρονίδη και το μέλος του ΔΣ της ΠΑΣΕΓΕΣ και του ΕΛΓΑ, Διονύση Φόλιο, βρέθηκαν σε κεντρικό κατάστημα του δημοτικού διαμερίσματος της Παλαιόστανης του Δήμου Πύδνας Κολινδρού, με ομιλητή τον Διευθυντή της ΕΑΣ Πιερίας Θανάση Γκουντάρα, ο οποίος αναφέρθηκε αναλυτικά προς τους παρευρισκόμενους καπνοπαραγωγούς στον κανονισμό 144, στα Σχέδια Βελτίωσης και στην συνέχεια απάντησε σε ερωτήματα που ετέθησαν, αλλά και στον προβληματισμό που αναπτύχθηκε για την συνέχιση της προοπτικής της καλλιέργειας του καπνού για την περιοχή αυτή.

 Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε ο Διευθυντής της ΕΑΣ Πιερίας κ. Γκουντάρας “ο καπνός πρέπει να παραμείνει ο βασικός πυλώνας αγροτικής ανάπτυξης στο νομό, καθώς επίσης και βασικός μοχλός οικονομικής ανάπτυξης”. Άλλωστε η ΕΑΣ Πιερίας με το έμπρακτο αυτό τρόπο αποδεικνύει το ειλικρινές ενδιαφέρον της προς τον αγροτικό πληθυσμό του νομού, για τον οποίο συνεχίζει να αγωνίζεται.


ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, ΟΜΙΛΙΑ Θ. ΓΚΟΥΝΤΑΡΑ,
ΣΤΙΣ 7.30 μ.μ. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΛΙΔΡΟΥ
Τέλος, θα πρέπει να αναφερθεί πως η ενημερωτική αυτή εκστρατεία της ΕΑΣ Πιερίας θα συνεχιστεί και την ερχόμενη εβδομάδα και ειδικότερα την προσεχή Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου, στις 7.30 μμ, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Κολινδρού, θα μιλήσει ο Διευθυντής της Οργάνωσης Θανάσης Γκουντάρας, όπου καλούνται να την παρακολουθήσουν οι καπνοπαραγωγοί της περιοχής αυτής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου