Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Δ/ΝΤΗ Θ. ΓΚΟΥΝΤΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΠΝΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 144


Έμπρακτα κοντά και στον καπνοπαραγωγό η ΕΑΣ Πιερίας

Μια από τις καλύτερες και πιο πετυχημένες ενημερωτικές εκδηλώσεις για τους καπνοπαραγωγούς του Δήμου Δίον Ολύμπου, διοργάνωσε χτες Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου, το βράδυ, στον χώρο του Δημαρχείου του Δίου, στην Κονταριώτισσα,  η Ομάδα Καπνού της ΕΑΣ Πιερίας, με ομιλητή τον Γενικό Διευθυντή της Οργάνωσης κ. Θανάση Γκουντάρα, ο οποίος ανέλαβε τον δύσκολο ρόλο να ενημερώσει τους εκατοντάδες καπνοπαραγωγούς της περιοχής που έσπευσαν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση,  για τον κανονισμό 144, τα σχέδια βελτίωσης και τις αναδιαρθρώσεις των καλλιεργειών που τους ενδιαφέρουν άμεσα. Η όλη πρωτοβουλία πραγματοποιείται  μετά από σχετική εντολή του Προέδρου του ΔΣ της ΕΑΣ Πιερίας κ. Πέτρου Παπανικολάου, να υλοποιηθεί αυτός ο ενημερωτικός μαραθώνιος σε κάθε καπνοπαραγωγική γωνιά του νομού.
Περισσότεροι από 300 καπνοπαραγωγοί του μέχρι πρότινος Δήμου Δίου δημιούργησαν το αδιαχώρητο, παρακολούθησαν με κομμένη την ανάσα την εμπεριστατωμένη και αναλυτική ομιλία του κ. Θανάση Γκουντάρα, που μετά την ολοκλήρωση αυτής απάντησε και στα ερωτήματα των παρευρισκομένων αγροτών-καπνοπαραγωγών.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμούς από τους οικοδεσπότες Αντιδημάρχους Δίον Ολύμπου κ.κ. Μαρία Τσιμήτρη και Πέτρο Κιάφα αντίστοιχα, από το μέλος του ΔΣ της ΠΑΣΕΓΕΣ και του ΕΛΓΑ Διονύση Φόλιο, τον πρώην Νομάρχη Πιερίας Γιώργο Παπαστεργίου και τον Περιφερειακό Σύμβουλο Πιερίας Δημήτρη Τσιμήτρη. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος της Ομάδας Καπνού της ΕΑΣ Πιερίας κ. Κυριάκος Σπυριδόπουλος.
Θα πρέπει να αναφερθεί πως η πρωτοβουλία του Προέδρου  της ΕΑΣ Πιερίας Πέτρου Παπανικολάου και της Ομάδας Καπνού, φυσικά και δεν σταματάει εδώ, αλλά συνεχίζεται σε διάφορα καπνοπαραγωγικά σημεία του νομού για να μπορέσουν να ενημερωθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι καπνοπαραγωγοί, επιβεβαιώνοντας τον καθοριστικό ρόλο της Οργάνωσης αυτής στην ενημέρωση του αγροτικού –καπνοπαραγωγικού πληθυσμού του νομού, να βρίσκεται δίπλα και κοντά του, υπηρετώντας τις ανάγκες του, όπως άλλωστε κάνει τα τελευταία χρόνια αδιάλειπτα. Την ενημερωτική αυτή ομιλία εκδήλωση της Ομάδας Καπνού της ΕΑΣ Πιερίας, θα έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν ολόκληρη, οι καπνοπαραγωγοί μας, την προσεχή Τρίτη 15 Φεβρουαρίου, στις 10.30 το βράδυ, στην εκπομπή “Κοντά Στους Αγρότες” στην ΔΙΟΝ Τηλεόραση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου