Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠ. ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΣΠΥΡΟΥ ΒΟΥΓΙΑ, ΓΙΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ. "Θα έχουμε εξελίξεις στα διόδια"

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ, ΣΩΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΡΓΑ, ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΑΥΤΗ ΣΕ ΜΙΑ ΚΡΙΣΙΜΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΙΓΜΗ

Για ύπαρξη εξελίξεων γύρω από το καυτό θέμα των διοδίων έκανε λόγο ο υφυπουργός υποδομών, Σπύρος Βούγιας, στο περιθώριο των χθεσινών εκδηλώσεων στο Λιτόχωρο, για την επέτειο επανάστασης του 1878.
Η δήλωση Βούγια έγινε μετά από σχετική ερώτηση δημοσιογράφου και η απάντηση που έδωσε ήταν η εξής: «Μας απασχολεί το θέμα. Κληρονομήσαμε πολλά προβλήματα από συμβάσεις οι οποίες ήταν δεσμευτικές.
Προσπαθούμε, σώζοντας τα έργα, τα σημαντικά έργα για όλη την Ελλάδα, να βοηθήσουμε τον κόσμο να αντιμετωπίσει, σ’ αυτή την κρίσιμη οικονομικά στιγμή, τη δυσκολία αυτή.
Έχω την εντύπωση ότι πως τόσο για τα διόδια θα υπάρξουν εξελίξεις, αφού ο υπουργός και ο αρμόδιος υφυπουργός αγωνίζονται γι αυτό, εξελίξεις θα έχουμε όμως και για τα εισιτήρια μέσα στις πόλεις, γιατί οι δημόσιες συγκοινωνίες είναι πολύτιμες και πρέπει να τις υποστηρίξουν πρωτίστως οι ίδιοι οι επιβάτες», ανέφερε ο υφυπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου