Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Εν αναμονή των ονομάτων προς διαγραφή...

Καζάνι που βράζει το τοπικό ΠΑΣΟΚ...
Πολλά και οργισμένα τα σχόλια των αναγνωστών μας για τις εξελίξεις...
Εμείς το είχαμε πει και παλιότερα...
Η ώρα της λυπητερής ήρθε... Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του...

14 σχόλια:

  1. ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ΄΄ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ-ΜΙΧΟΥ-ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ-ΜΑΛΤΖΑΡΗΣ-ΓΑΒΡΙΕΛΑ-ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ-ΦΑΡΜΑΚΗΣ.Γ-ΜΥΛΟΝΕΡΟΣ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ.Γ.ΑΥΤΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΞΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΤΟΥΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον Τάκη τον πρόεδρο του Τοπικού που δεν αφήνει τα παιδιά μας να μαζεψουν κέδρα, πως θα τον διαγράψουμε από την Κεραμίδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΣΕ ΑΥΤΟΣ ΑΠΑΛΑΣΕΤΑΙ ΛΟΓΟ ΑΛΤΣΑΧΑΙΜΕΡ.ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΑΙΤΙ ΤΟΥ ΗΡΘΕ ΚΕΡΑΜΙΔΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ΄΄ΜΑΖΑΨΤΕ ΛΕΦΤΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΜΙΔΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΚΕΔΡΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Παπαθανασης σας φταιει που σας εκανε ανθρώπους.Ποιοσ Λαππας να παρει το δημο ρε παιδια αυτος ουτε ενα σωστό λογο δεν μπορει να πει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 16 ΧΡΟΝΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΠΕΤΟΛΙΤΟΧΩΡΟ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΩΣ ΞΕΚΗΝΙΣΕ Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΕ.Ο ΛΑΠΠΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΕ.ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΑΜΩΡΦΟΤΕ.ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΑ,ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΣΥ ΒΛΑΧΑΔΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τυχαινει ανιδεε να γνωριζω οτι ειναι καθηγητης και ισα ισα αυτο το κανει χειροτερο οτι δεν ξερει να βγαζει λογους.Οσο για τον Παπαθαναση οταν τον παρακαλουσατε να παρει το χρισμα ηταν καλα? Αχαριστοι Λιτοχωριτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΣΕ ΠΩ ΚΑΙ Ο ΚΑΝΤΑΦΗ ΕΙΧΕ 35 ΧΡΟΝΙΑ.ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΩΡΑ.ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ.ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΗΝ ΓΗ ΣΑΣ,ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.ΠΕΙΡΑΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ε όχι να λέμε και σαχλαμαρίτσες! Πρ'ωτα απ΄ όλα αφήστε τα διαχωριστικά συνθήμτα. Μετά για τον Λάππα (αν ξέρει να μιλήσει )έχω να πω ότι αν και δεξιά μετάνιωσα που δεν ψήφισα Λάππα! Ήταν ο μόνος που μίλησε τόσο καθαρά προεκλογικά και συνεχίζει να το κάνει και μετά τις εκλογές. Ειδικά στο ντημπέητ ήταν αυτός που κέρδισε τις εντυπώσεις. Ποιος Παπαθανάσης μωρέ, ο φα;λατάς. Ασε που ο Λάππας ήταν και ο πιο γοητευτικός, ...ε κορίτσια; Αυτό όμως που έχει σημασία είναι να πάνε μπροστά τον τόπο νέοι άνθρωποι. Εύχομαι στον κ. Νίκο Λάππα να μην το βάλει κάτω και στο τέλος θα δικαιωθεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 100ΕΥΡΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΝΕΡΟΥ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ 100ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ-ΠΑΛΛΑΣ ΓΙΑ ΝΕΡΟ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΕΥΓΕ.ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ.ΣΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΗΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΒΛΕΠΩ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΠΕΡΟΥΣΙΩΝ.ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΜΥΛΟΝΕΡΟ-ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ποιος παρακαλουσε ποιον για το χρίσμα... Ο Παπαθανασίου πόσο καλός είναι φανικέ από τις ψηφους του στο Λιτόχωρο, που είναι τα 50% από την πρώτη Κυριακή; Α, ξεχασα δεν είχε Κάκαλο μαζί του τη δεξιά πατερίτσα του. Τέτοια εκτιμιση τον έχουν οι Λιτοχωρίτες, άλλα ας είστε κάλα κορόιδα που τον κάνατε Δήμαρχο επείδη δεν τον ξέρετε. Ελατε σε ενα χρόνο να τα ξαναπούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΕΛΕΓΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ΄΄ΜΑΖΑΨΤΕ ΛΕΦΤΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΜΙΔΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΚΕΔΡΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΣΕ ΑΥΤΟΣ ΑΠΑΛΑΣΕΤΑΙ ΛΟΓΟ ΑΛΤΣΑΧΑΙΜΕΡ.ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΑΙΤΙ ΤΟΥ ΗΡΘΕ ΚΕΡΑΜΙΔΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή