Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Απόλυτα πετυχημένη παρουσία της «ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΑΒΕΕ-ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΕΞΟΧΗΣ»

ΣΤΗΝ 24η ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ-ΠΟΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
Μια άκρως πετυχημένη συμμετοχή στην 24η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών,  που πραγματοποιήθηκε 11-14 Φεβρουαρίου 2011, στον εκθεσιακό χώρο METROPOLITAN EXPO στην Αθήνα, σημείωσε η γνωστή επιχείρηση “ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΑΒΕΕ-ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΕΞΟΧΗΣ», με ένα σύγχρονο σταντ 50 τετραγωνικών μέτρων που ήταν  στην καρδιά της Έκθεσης.
Χιλιάδες επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την τεράστια γκάμα των επώνυμων ποιοτικών προϊόντων της εταιρίας, που εκ των πραγμάτων έχει ανεβάσει δυσανάλογα υψηλά τoν πήχη και καθημερινά κατακτά νέες αγορές σε κάθε σημείο όχι μόνον της Πιερίας ή της Μακεδονίας, αλλά ανά την επικράτεια, επιβεβαιώνοντας την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού στα προϊόντα άριστης ποιότητας. Στο σταντ της επιχείρησης βρέθηκε και ο ίδιος ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της “ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΑΒΕΕ-ΚOΤΟΠΟΥΛΑ ΕΞΟΧΗΣ», κ. Μάκης Αμβροσιάδης, ο οποίος διαρκώς προγραμματίζει την επέκταση του δικτύου των διανομών των προϊόντων που παράγει και που και το 2011 σκοπεύει να εκπλήξει ακόμη περισσότερο, αλλά και να ικανοποιήσει με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο τις απαιτήσεις του καταναλωτικού κοινού, που διψάει για προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, υγιεινά, νόστιμα, απαλλαγμένα από οιασδήποτε μορφής συντηρητικά.
Το σταντ της «ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΑΒΕΕ-ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΕΞΟΧΗΣ» επισκέφτηκε μεταξύ των άλλων και η πρώην υφυπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης και σημερινή Βουλευτής Ν. Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ Άντζελα Γκερέκου, που δήλωσε εντυπωσιασμένη από τα προϊόντα της εταιρίας.
Νέα προϊόντα, ελκυστικά, υγιεινά, σε ολοένα και περισσότερα σημεία της χώρας είναι το μότο της «ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΑΒΕΕ-ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΕΞΟΧΗΣ», που συνεχίζει την ανοδική της πορεία και μέσα σ΄ αυτήν την δύσκολη χρονιά, με γνώμονα να προσφέρει την ποιότητα σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο  καταναλωτικό κοινό!
Και βέβαια η ¨ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΑΒΕΕ-ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΕΞΟΧΗΣ» δεν σταματάει εδώ. Θα συμμετάσχει και στην κορυφαία 21η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων & Εξοπλισμού, την ΔΕΤΡΟΠ που θα πραγματοποιηθεί 11-14 Μαρτίου, στους χώρους της ΔΕΘ στην Θεσσαλονίκη και περιμένει το κοινό να την επισκεφτεί.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου