Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

 Με αφορμή την ανάρτηση μας: http://dionolympos.blogspot.com/2011/02/blog-post_03.html?showComment=1296856237065#c9204216582228149147   "Καθαρίζονται κανάλια του Βαρικού με στόχο να αποφευχθούν πλημμύρες και καταστροφές καλλιεργήσιμων εκτάσεων σε περίπτωση έντονης βροχόπτωσης" ο αναγνώστης μας Πέτρος Παπαδόπουλος μας έστειλε το πιο κάτω σχόλιο και ζήτησε να το δημοσιοποιήσουμε.
 Εμείς εδώ δημοσιεύουμε τα πάντα, κάθε κείμενο, σχόλιο, παρατήρηση, νέο και είδηση που μας στέλνετε, αρκεί να μην έχει υβριστικό περιεχόμενο. 
Το σχόλιο του κ. Πέτρου Παπαδόπουλου:
  Δεν μπορώ να καταλάβω εάν αυτές τις δημοσιεύσεις τις πληρώνει ο κ. Παπαθανασίου ή η κ. Μαυρίδου.
  Αν δεν τις πληρώνουν, τότε γιατί να αναρτώνται στα blogs και τις εφημερίδες; Μήπως τις στέλνουν τα γραφεία τύπου τους στα ΜΜΕ νομίζοντας πως κάνουν καλό;
  Αναρωτιέμαι αν πραγματικά ο κ. Δήμαρχος συνέταξε την επιστολή αυτή, που το ύφος της θυμίζει πρόεδρο κοινότητος της δεκαετίας του ΄50 προς τον υπουργό... Μαυρογιαλούρο! Ειδικά με εκείνα τα "ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΕΡΠΥΣΤΡΙΟΦΟΡΟΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ" και τα "ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΕΓΓΡΑΦΟΥ" (που είναι και λάθος!!! "δια της παρούσης" είναι αρκετό και το σωστό).
  Δηλαδή ο Δήμαρχος και η Αντιπεριφεριάρχης δεν γίνεται να συνεργαστούν για τα αυτονόητα, τα απλά και βασικά των αρμοδιοτήτων τους χωρίς φανφαρονισμούς, λεζάντες και δελτία τύπου;
  Το μόνο ελαφρυντικό που βρίσκω στις επιστολές και τη δημοσιοποίησή τους είναι η ευγένεια και η ανθρωπιά που επιβάλλουν ένα "ευχαριστώ" στους ανθρώπους που συνεργαζόμαστε. Δυστυχώς όμως και αυτά τα υψηλά κίνητρα χάνονται μέσα στο πομπώδες της ανακοίνωσης!
  Λίγο μετριοπάθεια από τους "άρχοντές" μας δεν θα έβλαπτε κανέναν και κυρίως την αισθητική και την νοημοσύνη των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου