Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Τα σχολεία του Λιτοχώρου θα λειτουργήσουν από τη 2η ώρα και μετά ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 9/3/2011


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ



Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου ανακοινώνει ότι για την Τετάρτη 9/3/2011 τα σχολεία του Λιτοχώρου θα λειτουργήσουν από τη 2η ώρα και μετά. Αυτό θα ισχύει για την Τετάρτη 9/3 και μόνο για τα σχολεία του Λιτοχώρου. Όλα τα άλλα σχολεία των δημοτικών ενοτήτων Δίου και Ανατολικού Ολύμπου θα λειτουργήσουν κανονικά από την 1η ώρα.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος είπε...

    ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΛΟΓΚ ΟΤΙ Η ΒΡΟΝΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ 50.ΟΟΟΕΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΕΡΝΑΒΑΛΙ ΦΕΤΟΣ.ΒΛΕΠΕ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ.ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ ΣΤΟ ΞΕΡΟΚΑΜΠΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ.ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ ΣΤΗΝ ΛΕΠΤΟΚΑΡΙΑ.ΞΕΧΑΣΤΕ ΟΤΙ ΞΕΡΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ.ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΠΗΡΕ Η ΛΕΠΤΟΚΑΡΙΑ.ΛΕΦΤΑ ΓΙΟΚ.ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ.ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ.
    3 Μαρτίου 2011 2:10 π.μ.
    Ανώνυμος είπε...

    ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΞΕΧΑΣΤΕ ΦΑΣΟΥΛΑΔΑ ΛΑΓΑΝΑ ΣΤΟ ΞΥΡΟΚΑΜΠΙ.ΣΤΗΝ ΛΕΠΤΟΚΑΡΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΟΝΤΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΕΙΛΗ.ΓΙΑ ΤΟ ΞΥΡΟΚΑΜΠΙ ΠΑΡΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.
    3 Μαρτίου 2011 2:16 π.μ. ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ,ΚΑΤΙ ΞΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΟΣΜΕ.ΤΕΛΟΣ Η ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ.ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ΄'ΣΤΗΝ ΒΡΟΝΤΟΥ,ΣΤΟ ΔΙΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΑΠΤΟΚΑΡΥΑ.ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το σχόλιο σου είναι σε άσχετη δημοσίευση και το ξέρεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή