Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 21/3 Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Δίου-Ολύμπου ΜΕ 31 ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

Έχοντας στην ημερήσια διάταξη 31 θέματα, συνεδριάζει την ερχόμενη Δευτέρα 21/3 το δημοτικό συμβούλιο Δίου-Ολύμπου, στις 7.00 το βράδυ.
Το πρώτο θέμα συζήτησης θα αφορά στην κατάρτιση τεχνικού προγράμματος του Δήμου Δίου – Ολύμπου έτους 2011.
Στη συνέχεια, θα συζητηθούν θέματα που σχετίζονται με χορηγήσεις παρατάσεων προθεσμιών για διάφορα έργα.
Ακολούθως θα συζητηθεί η έγκριση ή μη του 2ου Α.Π.Ε. του έργου «Αποπεράτωση συνεδριακού κέντρου», η έγκριση του 1ου Α.Π.Ε. του έργου «Συμπληρωματικές εργασίες στην κεντρική πλατεία και στους παράπλευρους δρόμους στο Δ.Δ. Αγ. Σπυρίδωνα», καθώς επίσης και η έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Αποκατάσταση Χ.Α.Δ.Α. στη θέση Νεροφαγιά Δ.Δ. Ν. Εφέσου». 
Κι αμέσως μετά θα συζητηθούν τα εξής θέματα: Λήψη απόφασης για διάλυση της σύμβασης του έργου «Παρεμβάσεις ανάδειξης στον οικισμό της Π. Λεπτοκαρυάς». Λήψη απόφασης για διάλυση της σύμβασης του έργου «Ανάπλαση στα Ο.Τ. 55 και Ο.Τ. 60 στο Δ.Δ. Ν. Πόρων».
Σύναψη προγραμματικής σύμβασης με το Δήμο Πύδνας - Κολινδρού για την υποβολή προτάσεων ένταξης στο ΕΣΠΑ των έργων «Αποκατάσταση ΧΑΔΑ Αιγινίου» και «Αποχέτευση Μακρυγιάλου».
Θα ληφθούν αποφάσεις για αποζημιώσεις οφειλών ιδιοκτησιών και για
καθορισμό τιμής μονάδας αποζημίωσης προσκυρούμενου τμήματος στο σχέδιο πόλης Λεπτοκαρυάς.
Θα ληφθούν επίσης αποφάσεις για υποβολή πρότασης για ένταξη  στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Leader του έργου «Κατασκευή λιμνοδεξαμενής αντιπυρικής προστασίας στη θέση «Σφαγεία» Λιτοχώρου», για παραχώρηση απλής χρήσης αιγιαλού – παραλίας για τον καθαρισμό των ακτών, για επιβολή τελών φωτισμού – καθαριότητας για το έτος 2011, για επιβολή τελών ύδρευσης – αποχέτευσης κ.λπ. για το έτος 2011, για επιβολή τελών άρδευσης  για το έτος 2011, για καθορισμό τελών χρήσης πεζοδρομίων, οδών, πλατειών και κοινόχρηστων χώρων για το έτος 2011, για επιβολή τέλους ακίνητης περιουσίας, για επιβολή τέλους διαφήμισης αλλά και για επιβολή τέλους βοσκής.
Τα επόμενα θέματα αφορούν εγκρίσεις εκμίσθωσης δημοτικών εκτάσεων καθώς και έγκριση εκμίσθωσης δημοτικού ακινήτου (γραφείου) 22,23 τ.μ. στην οδό Κομνηνών 20 στη Θεσ/νίκη.
Ένα ακόμη θέμα συζήτησης, μεταξύ άλλων, θα είναι και η λήψη απόφασης για έγκριση πρόσληψης εποχιακού προσωπικού ανταποδοτικού χαρακτήρα.
Τέλος, θα ληφθεί και απόφαση για υποβολή πρότασης για ένταξη  στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Leader του έργου «Ανάδειξη αξιοθέατων και μνημείων Δ.Δ. του Δήμου μέσω της χαρτογραφικής απεικόνισής τους, της προβολής τους σε πινακίδες έκθεσης και της αναπαραγωγής τους σε ενημερωτικό πληροφοριακό υλικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου