Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ και Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ "ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ" ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ;;;

Ο πρ. Αντιδήμαρχος Αν. Ολύμπου Κ.Γιάντσιος
 Πολλοί από το επιτελείο του νέου δήμου- Ολύμπου φαίνονται πολύ  πρωτάρηδες θα πρέπει να καταλάβουν ότι ένταξη ή μετακύλιση των ευθυνών στους προηγούμενους, ένταξη ή αποκάλυψη των σκανδάλων, αρκεί να αποδοθούν και ευθύνες,  "αν έχουν τα κότσια!".
 Από καιρό τώρα, παρατηρώ τον προπαγανδιστικό μηχανισμό του καθεστώτος του νέου δήμου- Ολύμπου παρουσιάζοντας την όλη κατάσταση πολύ τραγική αυτό με βάζει σε υποψίες πως στο τέλος θα παρουσιάσουν την καταστροφή ως τεράστια νίκη. Η προπαγάνδα τους, έξαλλου έχει γίνει πολύ προβλέψιμη.
 Όσο αφορά τις δήλωσης του δημάρχου κ. Γ. Παπαθανασίου  του δήμου Δίου-Ολύμπου .Ότι ο Βιολογικός Καθαρισμός θα λειτουργήσει τον Μάιο του 2011.και μεταξύ άλλων ανέφερε: 
  • πως στο θέμα του βιολογικού υπάρχουν προβλήματα , και καταγγελίεςείπε,και άλλα πικρόχολα σχόλια και ότι κάποιοι ανίδεοι ανάθεσαν σε μπογιατζήδες να κάνουν τον βιολογικό κλπ. 
 Όσο αφορά αυτό έχουν συμβάλει και έχουν γνωμοδοτήσει, και προσέφεραν, συνεργασία με τον Σύνδεσμο Πανεπιστήμια όπως των Ιωαννίνων το Τμήμα Βιομηχανικής Χημείας, και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θες/νίκης το Τμήμα Βιολογίας  χωρίς κανένα κόστος και τους ευχαριστώ. Όμως ο δήμαρχος τους ονόμασε "μπογιατζήδες". Μπράβο!!!
  Ενημερώθηκαν  άπαντες με έγγραφα κλπ, ότι το έργο είναι ημιτελές όμως   κωφευετε. Θα ρίξετε τα απόνερα από πρωτοβάθμια επεξεργασία στην θάλασσα, με ότι αυτό συνεπάγεται?
 Ρωτούμε μήπως η συμπεριφορά σας  αυτή ,έχει να κάνει με τις δίκες κατά του περιβάλλοντος που είναι σε εξέλιξη, εις βάρος δημάρχων  στο ρέμα "Τσουκανάρα και Αγία Μαρίνα" μήπως  γνώμονας είναι μόνο να σωθείτε, μετακινώντας τα ΛΥΜΑΤΑ στην Λεπτοκαρυά και στην "OLYMPOYS RΙΒΙΈΡΑ";
 
ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ          
  • Όσο αφορά αυτό το 2005 η καταγγελία από Σουηδία του Ανδρέα Μπούκα όπου μεταξύ άλλων καταγγέλλει και την ρίψη των λυμάτων με βυτιοφόρα σε ρέμα του αρχαιολογικού χώρου, στην Γη του Ορφέα, στα  Λείβηθρα, τότε έμειναν όλα στα χαρτιά
  • Όμως από το  2007 υπηρετώντας τον  θεσμό του Αντιδημάρχου κάνοντας κάτι πολύ απλό, έκλεισα την χαβούζα στέλνοντας όλες αυτές τις απορρίψεις  σε Βιολογικούς Καθαρισμούς
 
 Το Λιτόχωρο πότε θα κάνει κάτι ανάλογο; Συνεχίζει για χρόνια το περιβαλλοντικό έγκλημα με την ρίψη των λυμάτων σε δυο ρέματα του Λιτοχώρου (Αγ. Μαρίνα και  Τσουκανάρα) προσβάλλοντας κάθε δημότη με περιβαλλοντική συνείδηση. Όσο αφορά το ελληνικό δημόσιο που επικαλείστε ότι δεν το γνωρίζαμε, το είδαμε σε όλο του το μεγαλείο. 
 Κ. δήμαρχε εμείς από τον λαμπρό και ευέλικτο ιδιωτικό τομέα λέμε ,  χρήσιμο είναι  να ξέρει ο πολιτικός πότε ακριβώς πρέπει  να αποσύρεται.    
 
       ( Ένας από τους ανίδεους )
        Εν Δήμω  Δίου  - Ολύμπου
        Κωνσταντίνος   Γιάντσιος

1 σχόλιο: