Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Επείγον προσκλητήριο αγάπης

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ

* Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

* ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ, ΘΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΓΑΛΑ


Στην κορύφωση αυτής της μεγάλης οικονομικής κρίσης που ζει η χώρα αλλά και ο Νομός Πιερίας, ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ν. Πιερίας βρίσκεται στην πολύ δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι ορισμένες οικογένειες πολυτέκνων και υπερπολυτέκνων έχουν περιπέσει σε τραγική αδυναμία να επιβιώσουν.
Παιδιά ανήλικα πολυτέκνων και υπερπολυτέκνων οικογενειών δεν έχουν πλέον να πιουν ούτε ένα ποτήρι γάλα, δεν έχουν να φάνε φαγητό, επειδή οι γονείς τους έχουν χάσει τη δουλειά τους και πια δεν έχουν στον ήλιο μοίρα. Βρίσκονται σε κατάσταση απελπισίας και δεν ξέρουν τι να κάνουν, ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά, σηκώνουν τον δυσβάστακτο σταυρό τους.
Σ’ αυτές, λοιπόν, τις πολύ δύσκολες στιγμές, όσοι συμπολίτες μας έχουν ακόμη αισθήματα αγάπης, συμπόνιας και αλληλεγγύης, όσοι συμπολίτες μας έχουν να διαθέσουν έστω και λίγα χρήματα, ας μην αφήσουν να χαθούν αυτές οι οικογένειες.
Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ν. Πιερίας απευθύνει επείγον προσκλητήριο αγάπης σε όλους τους συμπολίτες μας, είτε είναι πολιτικά πρόσωπα, είτε είναι επιχειρηματίες, είτε εργαζόμενοι, να έρθουν σε συνεννόηση με τον Σύλλογο Πολυτέκνων (τηλ: 6970 352 630, κ. Πούλιου Ασημίνα, Πρόεδρος – Το τηλέφωνό της είναι στην υπηρεσία των συμπολιτών μας όλο το εικοσιτετράωρο) και να προσφέρουν κάτι από την αγάπη τους.
Ο Σύλλογος Πολυτέκνων θα συγκεντρώνει, τουλάχιστον μέχρι τη Μ.Εβδομάδα, κάθε είδους προσφορά από τρόφιμα, απορρυπαντικά και οτιδήποτε άλλο μπορεί να ανακουφίσει αυτές τις οικογένειες (π.χ. προσφορά εργασίας κλπ), ιδιαίτερα δε να ανακουφίσει τα παιδιά τους, να απαλύνει τον πόνο τους, να τους δώσει ελπίδα, κουράγιο και θάρρος αυτές τις ώρες.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ειδικά κατά τη μεγάλη εβδομάδα ο Σύλλογος θα δεχτεί προσφορά κρεάτων και τυροκομικών.
Όσοι ενδιαφέρονται να κάνουν προσφορές γι αυτές τις πολύ άπορες πολύτεκνες και υπερπολύτεκνες οικογένειες, να γνωρίζουν ότι ο Σύλλογος Πολυτέκνων θα δέχεται τέτοιου είδους προσφορές καθημερινά από 9.00 π.μ. έως 2.00 μ.μ. από Δευτέρα έως Σάββατο, ακόμη και τη Μ.Εβδομάδα.
Τέλος, ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ν. Πιερίας ευχαριστεί εκ των προτέρων εκείνους που επιθυμούν να βοηθήσουν στην προσπάθεια αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου