Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Ηγέτης υπάρχει, θέλει συσπείρωση

Νομίζω ο "δεξιος ψαλτης" σκιαγράφησε,δεν ξέρω αν το ήθελε ή όχι, τον Δημόπουλο. Πρώτος στα γκάλοπ ήταν, άφθαρτος, με "γέφυρες" στην κεντρική Νέα Δημοκρατία που θα τις ζήλευε ο οποιοσδήποτε, γιατί, ας μη γελιώμαστε, τις διασυνδέσεις δεν μπορει να τις κάνει κάποιος από το Λιτόχωρο ή τη Λεπτοκαρυά. Διπλασίασε τους ψήφους από το 2007 στο 2009, δικηγόρος έιναι και αν δεν το πουλούσαν κάτι μπαγιάτικα λείψανα, οι "συνένοχοι" και ο βουλευτής από ζήλια και κακία και τίποτο άλλα θα ήταν δήμαρχος με οράματα, ιδέες και καλή ομάδα. Ας του δώσουμε λοιπον κουράγιο του παιδιόυ και να μην ψάχνουμε αλλού. Τον έχουμε τον ηγέτη μας. Είναι πλήρης και μορφωμένος, αρκεί να μην φαγωνόμαστε μεταξυ μας. 
Γ.Δ.

22 σχόλια:

  1. Μη μιλάτε για λείψανα όταν αναφέρεστε στον Δημόπουλο. Κάτι ξέρει και αυτός από τέτοια και από Μπανάνες... Έτσι δεν είναι κύριε διαχειριστά του blog;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Δημόπουλος το κατάλαβε ότι ήταν ηγέτης της παράταξης;
    Ο Δημόπουλος κατάλαβε ότι είναι ο άρχων της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Δίου - Ολύμπου;

    Αν το κατάλαβε γιατί δεν είναι εδώ;

    ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΙΣ, ΧΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ
    Από ότι κατάλαβες "Γ.Δ." με ερμήνευσες λάθος και ήμουν τόσο μα τόσο σαφής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι φίλε δεν έχασε ο Δημόπουλος, τον πούλησε η παράταξη, ο Κάκκαλος τη δεύτερη στήριξε Παπαθανασίου, το ίδιο και ο Κουκοδήμος και ο Τοκας. Ο Δημόπουλος κατάλαβε ότι ήταν ηγέτης της παράταξης, αυτοί το κατάλαβαν; Καλά θα είναι να διαβάζουμε το αποτέλεσμα όπως είναι και όχι έτσι απλά να ισοπεδώνουμε τα πάντα. Ο Δημόπουλος με θεούς και δαίμονες απέναντί του, μόνο από μισαλλοδοξία και τιποτ ' αλλο ήταν ισόπαλος την πρώτη και 46% πηρε τη δεύτερη. Δεν έχεις να καταλογίσεις κάτι κακό. Είδες τι κακό έκαναν. Απο κει και πέρα θα κριθεί σε βάθος τετραετίας και όλα τα άλλα είναι κακίες. Συσπείρωση στο πρόσωπό του, αυτόν έχουμε δεν υπάρχει καιρός για πειράματα και αδιέξοδες προπαγάνδερες δεξιέ ψάλτη. Του αξίζει άλλη μια φορά να είναι υποψήφιος. Και όταν λες "κατάλαβε ότι είναι ο άρχων της μείζονος", νομίζω το κατάλαβε πολύ καλά. Επαναλαμβάνω ξεφτύλισε το μπλοκ Τσιφοδημου - Παπαθανασίου στο συμβούλιο της ΔΕΑΛ με μαγκιά. Τζάμπα ψάχνεις αλλού. Τον τίμησαν στη ΝΔ τον έβαλαν στην εκτελεστική γραμματεία τοπικής αυτοδιοίκησης. Στο Δήμο άλλος με διασυνδέσεις που θες δεν υπάρχει, εκτός αν έχει επαφές συχνές με αθηνα όπως ο Δημόπουλος. Ξεκόλλα και βοήθα, αν είσαι δικός μας,αλλιώς πάλι θα χάσουμε.
    ΓΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο μόνος που έχει ξεκολλήσει και κοιτάει την επόμενη μέρα είμαι εγώ. Εσύ έχεις κολλήσει με τον Δημόπουλο.
    Καμμία παράταξη δεν τον πούλησε τον Δημόπουλο εκτος κι αν παράταξη είναι μόνο τα ονόματα που αναφέρεις.
    Ο Δημόπουλος ΕΧΑΣΕ σε ένα δήμο που η Νέα Δημοκρατία έχει 55%. Είχε ένα ψηφοδέλτιο μέτριο έως και κακό στο Λιτόχωρο και την "πάτησε".
    Διαφωνούμε, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
    Καλύτερα να βρούμε αυτόν που θα νικήσει και θα είναι παρών στον τόπο μας παρά να λέμε πως πήγαμε καλά και μας πούλησαν.
    Αλήθεια τον είδες πουθενά τελευταία;
    Γιατί κι εγώ τον ψήφισα και από τότε αντί να βλέπω αυτόν, βλέπω τους δελφίνους
    Σε ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. TON τσιφοδημομψυφησεσ,και πεσ το ξεκαθαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΣΙΦΟΔΗΜΟ ΨΗΦΙΣΕΣ ΨΕΥΤΟΥΛΙ ΨΑΛΤΑΚΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΨΑΛΤΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΨΗΦΙΣΕΣ ΤΣΙΦΟΔΗΜΟ. ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΨΗΦΙΣΕΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ Η ΛΕΥΚΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ, ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ; ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ; ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΑΛ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ, ΠΟΙΟ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ; ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ; ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΚΥΨΕ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΟΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΔΕΑΛ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΑΛΑΙΤΖΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΑΡΧΙΚΑ! ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΠΟΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΔΕΑΛ ΘΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΕΙ; ΜΕ...ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ; ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΙΔΙΑ! ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ. ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΠΟΤΕ..."ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αντε ειμαστε ζώα τελικα οι δεξιοι. Αν ελπίζουμε στον Δημόπουλο για εκλογική νίκη στα δημοτικά δεν πρόκυτε. Από την Αθήνα δουλεια δεν κάνουμε... Ο Δημόπουλος απών, ο Τσιφοδήμος τα έχει βρεί, η Κουρίτα στον κόσμο της, ο μόνος που στα δυο συμβούλια κανει αντιπολίτευση είναι ο ΠΑΣΟΚος και συντροφος (τον ψηφισε κι' ολλας στην β' Κυριακή) του Παπαθανάση... Λάππας. Εαν οι δεξιά του 55% τοις εκατώ στον δήμο Διου - Ολυμπου δεν μπορούμε στις επόμενες εκλογές να κερδίσουμε έναν υπόδικο και έναν Κάκκαλο, είναι μεγάλη ντροπή. Να βάλουμε μπροστά νέους ανθρώπους της Ν.Δ. που έχουν όρεξη όπως: Γερολιόλιος, Κεχαγιάς,Τσιμήτρης, Γκουντάρας, Κιάφάς, Τόκας, Καλαϊτζής κ.α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εαν κάποιοι από μας τους Νεοδήμοκράτες πιστεύουν πως ο Δημόπουλος θα ξανακατέβει δήμαρχος κάνουν μαεγάλο λάθος. Ο άνθρωπος βουλυτη΄ς θέλει να γίνει. Με ένα Σαββατοκύριακο στον Δίου-Ολυμπου το μήνα δεν κάνεις δουλειά ούτε σαν αξιωμάτική αντιπολίτευση, ούτε σαν επικείμενος υποψήφιος δήμαρχος. Ο Κώστας έκανε το κομμάτι του ως υποψήφιος δήμαρχος, έστησε τον μηχανισμό του (100 άτομα του συνδυασμού δεν θα τον βοήθησουν στις βουλευτικές;)και είναι όλο Αθήνα σε κεντρική πολιτική σκηνή υπευθυνός Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Ν.Δ. Η Ν.Δ. πλέον έχει ανέβει και παει για έξουσία, αρα αν γίνουν εκλογές θα έχει πάνω από 1 βουλευτή στην Πιερία, οπότε γιατι να ασχολείτε ο Κώστας με τα δημοτικά; Ο ΔΕΞΙΟΣ ΨΑΛΤΗΣ έχει δίκιο ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΗΓΕΤΗΣ με "κάκαλα" όχι όμως με Κάκαλο! Η ανανέωση επιβάλεται, (δείτε στο ΠΑΣΟΚ βρήκαν έναν νέο, άφθαρτο,μακρυα από τα λαμόγια και τα κυκλωματα τους, που μπορεί να μην έχει πείρα αλλά απ΄ότι φαίνεται έχει μυαλό και όρεξη και το μέλλον είναι μπροστά του, αφού ο Παπαθανασίου είναι θέμα ημερών να απομακρυνθεί από το δημαρχείο και να αποκαλυφθεί το μεγάλο ψεμα που προεκλογικά είπε) και σε εμάς και ο Δημόπουλος είναι καλή περίπτωση, αρκεί ο Δημόπουλος να σταματήσει να πίνει τον καφέ του στην Γλυφάδα και το Κολωνάκι και να πίασει τις πλατείες των χωρίων. Τότε θα είναι ο ηγέτης της παράταξης του 55%.Αλλά με αυτά που έχουμε δεί τοσα χρόνια στη Ν.Δ. ας μην λέμε και μεγάλες κουβέντες μην στο τέλος παρακαλάμε τον Τσιφοδήμο να ηγηθεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αρχηγος ο κωστας ξανα μη δημιουργειτε ξανα προβλημα. Ε λ ε ο ς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΒΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΙΣ ΔΕΞΙΑΣ,ΕΙΧΑΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΚΑΙ ΔΩΣΑΤΕ ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.ΤΙ ΘΕΛΕΤΑΙ ΤΩΡΑ,ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ.ΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ, ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΚΚΑΛΟ ΑΥΤΑ. Μ Π Α Ρ Δ Α Κ Ι Α.ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΝΤΙΠ ΓΙΑ ΝΤΙΠ.ΤΟΝ ΤΣΙΦΙΔΗΜΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ?ΕΓΩ?ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΡΑΧΕΙΤΕ.ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ,ΣΙΣΟΜΟΙ ΠΗΓΕΝΑΤΕ,ΜΟΙΡΑΖΑΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ.ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ΄΄ΟΣΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΚΑΛΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΦΟΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΥΣ,ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ, Χ Α Ι Ρ Ι ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ.ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ,ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αφου τα ατομα τισ τοπικησ σασ,ειναι ορκισμενα στον κακαλο.τι ψαχνεισ να βρεισ τωρα.μεχρι και ο παπαθανασιου εχει δικουσ του μεσα σε αυτην.ποσο κακο ακομα πρεπει να κανουνε για να το καταλαβουμε.και οταν ερχεται η ωρα των εκλογων τρεχεται να μην πω σασ τι,και αυτοι τον δημαρχο τον εχουν βγαλμενο.τσιρακια του νικ δε κρικ γιναται.ο θειοσ λατσιοσ,ο θειοσ σακησ ηθελε να πω ,τον εχουν ταξη στο βωμο,σαν προβατο επι σφαγησ.ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ,ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΙΤΕ ΘΕΛΟΥΜΑΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΞΑΝΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΑΙ ΜΕ ΧΡΗΣΜΑ. ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σ Ω Σ Τ Ο Σ Ο ΦΙΛΟΣ.ΚΑΝΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ,ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ Χ Α Ι Ρ Ι ΕΔΩ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Βαλτε τον κακαλο την επομενη φορα,και νηκητησ θα ειναι ο σουφλιασ.σασ δουλευει ρεεεεεε.πλακακια τα κανανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Βαλτε τον κακαλο την επομενη φορα,και νηκητησ θα ειναι ο σουφλιασ.σασ δουλευει ρεεεεεε.πλακακια τα κανανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΒΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΙΣ ΔΕΞΙΑΣ,ΕΙΧΑΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΚΑΙ ΔΩΣΑΤΕ ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.ΤΙ ΘΕΛΕΤΑΙ ΤΩΡΑ,ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ.ΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ, ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΚΚΑΛΟ ΑΥΤΑ. Μ Π Α Ρ Δ Α Κ Ι Α.ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΝΤΙΠ ΓΙΑ ΝΤΙΠ.ΤΟΝ ΤΣΙΦΙΔΗΜΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ?ΕΓΩ?ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΡΑΧΕΙΤΕ.ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ,ΣΙΣΟΜΟΙ ΠΗΓΕΝΑΤΕ,ΜΟΙΡΑΖΑΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ.ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ΄΄ΟΣΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΚΑΛΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΦΟΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΥΣ,ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ, Χ Α Ι Ρ Ι ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ.ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ,ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. TON τσιφοδημομψυφησεσ,και πεσ το ξεκαθαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο Δημόπουλος το κατάλαβε ότι ήταν ηγέτης της παράταξης;
    Ο Δημόπουλος κατάλαβε ότι είναι ο άρχων της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Δίου - Ολύμπου;

    Αν το κατάλαβε γιατί δεν είναι εδώ;

    ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΙΣ, ΧΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ
    Από ότι κατάλαβες "Γ.Δ." με ερμήνευσες λάθος και ήμουν τόσο μα τόσο σαφής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή