Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

ΠΡΑΞΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ "ΕΚΤΑΚΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ - ΣΕ ΑΡΓΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ - ΑΠΕΣΤΑΛΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ"

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011
Δέν προλάβαμε να αναρτήσουμε την είδηση στην προηγούμενη ανάρτησή μας και το τηλέφωνο πήρε φωτιά.Κάντε υπομονή.. εξάλλου το είπαμε ότι θα σας ενημερωσουμε με νεότερα.Και ξεκαθαρίζουμε πιά τα εξής:
- Πηγή την οποία δέν θα αποκαλύψουμε μας ενημέρωσε ότι απεστάλη (δέν ξέρουμε άν έφτασε εδώ) στην Κατερίνη (στη περιφέρεια δηλαδή) το έγγραφο βάσει του οποίου θα τεθεί σε προσωρινή αργία ο Δήμαρχος Δίου Ολύμπου, λόγω του γνωστού θέματος για να μήν τα επαναλαμβάνουμε.
- Στο ενδιάμεσο χρονικό σημείο, μετά την δημοσίευση του άρθρου μας, μάθαμε ότι (κάποιοι όχι υπηρεσιακοί παράγοντες της περιφέρειας) κάποιοι πολιτικοί παράγοντες της περιφέρειας μόλις κυκλοφόρησε η είδηση απο το blog ΚΡΑΧΤΗΣ και "δέχτηκαν ερωτήσεις", άρχισαν να διαβεβαιώνουν "δεξιά και αριστερά", ότι δέν γνωρίζουν τίποτε και ότι ακόμη δέν έστειλαν τέτοιο έγγραφο, γιατί είπαν ακόμη δέν εστάλη απο την εισαγγελία αντίγραφο της εκκρεμούς δικογραφίας.
- Να θυμίσω και σε αυτούς αλλά και στους αναγνώστες μας,ότι και σε προηγούμενο άρθρο μας με τίτλο (((ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ - ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΡΓΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ - ΣΕ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ Ο Κ ΣΩΚΟΣ ΔΕΝ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΑΡΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ-)),όχι μόνο όχι μόνο δέν διαψευστήκαμε γιατί οι πηγές μας ήταν σίγουρες, αλλά μας ακολούθησαν και "άλλοι" και το διασταύρωσαν και εκείνοι. Ετσι λοιπόν ,αφού η εισαγγελία προχώρησε σε προκαταρκτική, είναι δυνατόν να μήν έχει στείλει την δικογραφία στην περιφέρεια και στον κ Σώκο;Δέν νομίζουμε...
- Κάποιοι βιάστηκαν να πούν ότι δέν είναι έτσι.. ωραία είναι και αυτό μιά μικρή πιθανότητα να μήν είναι έτσι.. συγκρατείστε ομως την ημερομηνία (29-3-2011), γιατί τα έγγραφα φέρουν και ημερομηνία..
- Κάποιοι πάλι (τόλμησαν να τηλεφωνήσουν) και ούτε λίγο ούτε πολύ απείλησαν εμμέσως με μηνύσεις.. καλώς να το πράξουν.. εμείς δέν έχουμε κανένα πρόβλημα.. το μόνο μας πρόβλημα είναι να είναι έγκυρες οι πληροφορίες, έτσι για την "λεγόμενη δημοσιογραφική  (άν και είμαστε blogers) επιτυχία" ρέ γαμώτο.....
- Κάποιοι πάλι μόνο που δέν μου ζήτησαν να τους πούμε και το όνομα της πηγής μας.
- Εν πάσει περιπτώσει "κοντός ψαλμός αλληλούια" και θα φανεί άν η πηγή μας είναι έγκυρη ή όχι.Αν δέν μας ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ καλά, θα αποδειχθεί και θα θεωρηθεί δημοσιογραφική αποτυχία και αυτά μές το παιγνίδι είναι..
και τα γράφουμε αυτά έτσι για να ξέρει ο κόσμος τί γίνεται στο παρασκήνιο όταν βγαίνει στον αέρα μία τέτοια είδηση.

16 σχόλια:

  1. Ο kraxtis-gr.blogspot.com είπε, είπε, είπε και ...το πιο καλό το άφησε στο τέλος. Είπε λοιπόν στο τέλος της ανάρτησής του: "Το μόνο μας πρόβλημα είναι να είναι έγκυρες οι πληροφορίες, έτσι για την "λεγόμενη δημοσιογραφική (άν και είμαστε blogers) επιτυχία" ρέ γαμώτο.....
    Εν πάσει περιπτώσει "κοντός ψαλμός αλληλούια" και θα φανεί άν η πηγή μας είναι έγκυρη ή όχι.Αν δέν μας ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ καλά, θα αποδειχθεί και θα θεωρηθεί δημοσιογραφική αποτυχία και αυτά μές το παιγνίδι είναι..
    Α, ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ Ε; ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή η υπόθεση με τη δήθεν αργία του Παπαθανασίου, μου θυμίζει ένα ανέκδοτο με έναν που ενώ δεν ήξερε γαλλικά, ένας φίλος του τον παραμύθιασε λέγοντάς του ότι μπορεί να μάθει γαλλικά μέσα σ' ένα δευτερόλεπτο. Πώς; Για ακούστε:
    Ήταν λοιπόν ένας τύπος που τον έπρηζε η γυναίκα του να πάνε στο Παρίσι. Αυτός, όμως, της έλεγε ότι για να πάνε στο Παρίσι, θα πρέπει να ξέρουν και γαλλικά για να μπορούν να συνεννοηθούν με τους Γάλλους, πολλοί εκ των οποίων δεν γνωρίζουν αγγλικά...
    Κάποια στιγμή όμως, ένας φίλος είπε στον τύπο ότι τα γαλλικά είναι μια πολύ εύκολη υπόθεση. Και για να τον πείσει, τον παραμύθιασε λέγοντάς του ότι αν θέλει να μιλήσει γαλλικά με Γάλλους, δεν έχει παρά να προσθέτει πριν από κάθε λέξη το γαλλικό "la".
    Δηλαδή; Του λέει ο τύπος.
    Δηλαδή, αν θα πας σε ένα εστιατόριο και θέλεις να παραγγείλεις π.χ. μια μπριζόλα, θα τους πεις το εξής: La φέρτε μου la μια la μπριζόλα.
    Και θα μου τη φέρουν; Ρώτησε ο τύπος.
    Και βέβαια, τον παραμύθιαζε ο φίλος του.
    Για να μην τα πολυλογούμε, ο τύπος πήγε με τη γυναίκα του στη Γαλλία, πήγε στο Παρίσι και πήγε σ' ένα εστιατόριο για να παραγγείλει φαγητό.
    Και τους είπε: la φέρτε μου la μια la μπριζόλα με la χόρτα και la πατάτες και μια la λεμονάδα και la ένα la τυρί κλπ, κλπ, κλπ.
    Σε λίγο, το γκαρσόνι έφερε όλα όσα είχε παραγγείλει αυτός και η γυναίκα του. Και αφού έφαγαν για τα καλά, ο τύπος λέει στη γυναίκα του:
    la Είδες, βρε la γυναίκα, la τελικά la είχες la δίκιο. Και στη la Γαλλία la ήρθαμε, και στο la Παρίσι la πήγαμε και la φάγαμε la βασιλικά και la μάθαμε και ...la γαλλικά!!!
    Οπότε, το γκαρσόνι που ήταν λίγο πιο πέρα και τους άκουσε να κομπάζουν βλακωδώς και να παραμυθιάζονται, σχολίασε φωναχτά: Ας μήν ήμουν εγώ Έλληνας και θα τρώγατε la σκατά.
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΑΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ. ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΙ ΟΛΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΧΙ ΡΕ, ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΑΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΜΠΛΟΓΚΑΔΩΝ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΤΩΧΕΥΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΤΩΧΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΤΩΧΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΤΩΧΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΜΕ... ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ.
    ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ.
    ΟΣΟ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΦΗΤΕΥΑΝ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠ' ΑΥΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠ' ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.
    ΤΩΡΑ, ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΒΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ; ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΡΙΑ Ή ΚΑΤΑ ...ΨΝΠΟ ΜΕΡΙΑ.
    Η ΤΟΣΗ ΜΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΨΥΧΩΣΉ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΦΥΛΑΚΗ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΙ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ. ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ "ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΕΣ" ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΗΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΠΙΖΩ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ (ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΙΣ ΚΙ ΟΧΙ ΕΝΑΣ Ή ΤΡΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ'ΧΕΙ ΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΕΝΑΣ!) ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ΚΑΛΑ (ΣΕ ΧΡΗΜΑ, ΣΕ ΕΙΔΟΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ) ΑΠΟ ΤΟΝ "ΦΕΟΥΔΑΡΧΗ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΙΠΠΟΚΟΜΟΥΣ" ΤΟΥ! ΠΡΑΓΜΑΤΙ "ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ" ΚΥΡΙΟΙ! ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ! Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ΕΦΤΑΣΕ!!! ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΦΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΣΩΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ! Ο "ΚΥΡΙΟΣ" ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ! Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ! Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ! ΗΡΘΕ ΟΜΩΣ ΠΙΑ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ! ΓΙΆΥΤΟ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ! ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ! ΠΑΛΙΑ ΣΑΣ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Mάλλον "στο la καρναβάλι της la Bροντούς" ήθελες να γράψεις, ε; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. LAσκατά laμε laτο laφτιάρι laθα laτα laφανε laόλοι laοι laΠαπαθανασιακοι.
    Μπορεί να μην τα φάνε την Πεπμτη, αλλά έπετε η Παρασκεύη και η Δευτέρα! Άσε που το ΧΟΝΤΡΟ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ξέρει και άλλο μονοπάτι... ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ!!!
    Το χεί μάλλον κάθε άνοιξη να του συμβαίνει κάτι και να παραιτήται ΝΥΧΤΑ... Πέρσι τέτοια ώρα δεν παραιτήθηκε από ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ & ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ αφήνοντας άφωνους τους Νομαρχιακούς του Συμβούλους να μαθαίνουν το γεγονός από "διαρροή" του τότε Προέδρου του Νομαρχιακού Συμβουλίου;;;;
    Αυτή είναι η παλικαριά του Παπαθανασίου, αυτή και η πολυδιαφημιζόμενη ΕΜΠΕΙΡΙΑ του.
    Όσο για τους ανεκδοτολόγους του Δημαρχείου μια συμβουλή: Στα ανέκδοτα έχεις επιτυχία όταν τα λες ΠΡΩΤΗ φορά. Και επειδή αυτό φίλε εσύ ειδικά μας το έχεις πει πολλές φορές το ανέκδοτο αυτό, θα περίμενα τουλάχιστον να το "ανέβαζες" επώνυμα... Άλλα ποιός έχασε παντελόνι για να το βρείς και να το φορέσεις εσύ; Έχουμε και κρίση βλέπεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα καθεστώτα όταν πέφτουν, βγαζουν μποχα, βρωμα και δυσωδια. Γεια σου Παπαθαναση για πάντα. Θα μας μείνεις αξέχαστος κι εσύ και ο βουλευτης και ο τελευταιος (για δήμαρχος). Πάρτους στον βούρκο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ψυχραιμία μην χανετε την ψυχραιμία σας! Εμένα προσωπικά ο Φαρμάκης ο Γιώργος πολύ μου αρέσει έχει κάτι ρε παιδί μου, έχει το κάτι τι που λέμε!Φαρμάκη μπορείς μπές δυνατά πρόσεχε τον Μυλωνέρο γιατί δεν το έχει και πολύ να μας φαει το Δημαρχιλίκη. Φαρμάκη προχωρα γερά και δυνατά ξενίνα απο την Πέμπτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Δήμος έχει ένα σωρό προβλήματα και μας βάζουν και ασχολούμαστε με το αν θα παυθεί ή όχι ο Παπαθανάσης εκεί καταντήσαμε αποπροσανατολισμός. Επρεπε να είχε παυθεί απο τις 2/01/2011 έπρεπε να είχε την τσίπα να μην μας κοροιδεύει έπρεπε να μήν είχε κατεβεί στις εκλογές. Ασχολούμαστε με τα αυτονόητα. 'Επρεπε αν λειτουργούσαν οι θεσμοί και το κράτος να είχε πάει σπίτι του άντε να τελειώνουμε αυτός ο Δήμος δεν θα πάει μπροστά με τα ανέκδοτα και με όλους τους αεριτζήδες ας αφήσουμε κάποια στιγμή και κανένα σοβαρό άνθρωπο να ασχολειθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ ανεκδοτο ρε παιδιά πολύ αινιγμα τι γίνεται επιστροφή στα θρανία έχουμε? Και αφού έτσι θέλετε να το αντιμετωπίσουμε να πω και γω κάτι. Ολα όσα γράφηκαν απο τα blogs είναι επικοινωνιακά και προετοιμάζουν τον κόσμο για να δεχθεί το μεγαλύτερο Πρωταπριλιάτικο αστείο. Παπαθανάσης for ever.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μόνο ανέκδοτα δεν πέρνει κάποιους πλέον να λένε...
    Μετά από τόσα ψέματα ότι ανέκδοτο και να πείς δεν πείθεις κανέναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΣΥ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΟΠΤΟΡΑΠΤΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΧΤΗ, "ΞΕΧΑΣΕΣ" ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΡΑΣΗ: "- Κάποιοι πάλι (τόλμησαν να τηλεφωνήσουν) και ούτε λίγο ούτε πολύ απείλησαν εμμέσως με μηνύσεις.. καλώς να το πράξουν.. εμείς δέν έχουμε κανένα πρόβλημα..". ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΠΟΡΕΥΕΣΤΕ! ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΕΣ! ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΕΓΜΑΤΙΚΟΙ "ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ" ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ! ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΜΗΝΥΣΗ! ΑΝΤΕ ΝΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ραψωδία Δ’
    Παπαθανασιάδα


    Το χελιδόνι έφτασε
    στου Δήμου το μπαλκόνι
    και ο χοντρούλης τα ‘χασε
    του πήραν το τιμόνι

    Η Σοφιανίδου έκλαιγε
    και έβαλε πλερέζες
    και Σοφούλα έλεγε
    «γυρνώ στις παρκετέζες»

    Ξεκίνα Τάκη δίαιτα
    σε άφησε ο πατέρας
    γιατί είσαι πιτσιρικάς
    κι ο Δήμος είναι τέρας

    Πολύ τους υποτίμησες
    τον Νίκο και τον Κώστα
    εκεί που δεν περίμενες
    αυτοί σου βάζαν πόστα

    δουλέψανε τα δυο παιδία
    χάρη της Διονυσίας
    του Δημητράκη του Βρακά
    και της δημοκρατίας

    Του Λάπα όμως στην αρχή
    Του εφυγ’ η Σταμέλα
    μπήκε σε μια επιτροπή
    κι αυτή στο πηγαιν’ έλα

    Ο Φούντος ο καθηγητής
    που ‘ναι και μορφωμένος
    Ήρωας είναι αφανής
    Μα και φανερωμένος

    Το κειμενάκι έγραψε
    και είπε την αλήθεια
    Ο Θύμιος τον έπαψε
    δεν είναι παραμύθια

    Περίλυπος ο Σάκης
    που ήτανε στημένος
    να χάσει ο Κωστάκης
    μα ειν’ ο πιο χαμένος

    Τελείωσαν για πάντα
    τα γέλια στο Μυρτώ
    γιατί έκανε αβάντα
    στο Γιώργο το χοντρό

    Αυτή η προδοσία
    Σάκη Τσιφοδήμο
    σε πήγε στην ουσία
    μακριά από το Δήμο

    Τώρα που σε αργία
    μπήκε ο χοντρός
    πίσω στα γραφεία
    στην Τράπεζα Πειραιώς

    κι αν έρθει ο άλλος χρόνος
    για να πάει για τη δίκη
    θα ναι μεγάλος πόνος
    ξινό και το χαλίκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ραψωδία Δ’
    Παπαθανασιάδα


    Το χελιδόνι έφτασε
    στου Δήμου το μπαλκόνι
    και ο χοντρούλης τα ‘χασε
    του πήραν το τιμόνι

    Η Σοφιανίδου έκλαιγε
    και έβαλε πλερέζες
    και Σοφούλα έλεγε
    «γυρνώ στις παρκετέζες»

    Ξεκίνα Τάκη δίαιτα
    σε άφησε ο πατέρας
    γιατί είσαι πιτσιρικάς
    κι ο Δήμος είναι τέρας

    Πολύ τους υποτίμησες
    τον Νίκο και τον Κώστα
    εκεί που δεν περίμενες
    αυτοί σου βάζαν πόστα

    δουλέψανε τα δυο παιδία
    χάρη της Διονυσίας
    του Δημητράκη του Βρακά
    και της δημοκρατίας

    Του Λάπα όμως στην αρχή
    Του εφυγ’ η Σταμέλα
    μπήκε σε μια επιτροπή
    κι αυτή στο πηγαιν’ έλα

    Ο Φούντος ο καθηγητής
    που ‘ναι και μορφωμένος
    Ήρωας είναι αφανής
    Μα και φανερωμένος

    Το κειμενάκι έγραψε
    και είπε την αλήθεια
    Ο Θύμιος τον έπαψε
    δεν είναι παραμύθια

    Περίλυπος ο Σάκης
    που ήτανε στημένος
    να χάσει ο Κωστάκης
    μα ειν’ ο πιο χαμένος

    Τελείωσαν για πάντα
    τα γέλια στο Μυρτώ
    γιατί έκανε αβάντα
    στο Γιώργο το χοντρό

    Αυτή η προδοσία
    Σάκη Τσιφοδήμο
    σε πήγε στην ουσία
    μακριά από το Δήμο

    Τώρα που σε αργία
    μπήκε ο χοντρός
    πίσω στα γραφεία
    στην Τράπεζα Πειραιώς

    κι αν έρθει ο άλλος χρόνος
    για να πάει για τη δίκη
    θα ναι μεγάλος πόνος
    ξινό και το χαλίκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο kraxtis-gr.blogspot.com είπε, είπε, είπε και ...το πιο καλό το άφησε στο τέλος. Είπε λοιπόν στο τέλος της ανάρτησής του: "Το μόνο μας πρόβλημα είναι να είναι έγκυρες οι πληροφορίες, έτσι για την "λεγόμενη δημοσιογραφική (άν και είμαστε blogers) επιτυχία" ρέ γαμώτο.....
    Εν πάσει περιπτώσει "κοντός ψαλμός αλληλούια" και θα φανεί άν η πηγή μας είναι έγκυρη ή όχι.Αν δέν μας ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ καλά, θα αποδειχθεί και θα θεωρηθεί δημοσιογραφική αποτυχία και αυτά μές το παιγνίδι είναι..
    Α, ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ Ε; ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΛΠΙΖΩ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ (ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΙΣ ΚΙ ΟΧΙ ΕΝΑΣ Ή ΤΡΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ'ΧΕΙ ΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΕΝΑΣ!) ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ΚΑΛΑ (ΣΕ ΧΡΗΜΑ, ΣΕ ΕΙΔΟΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ) ΑΠΟ ΤΟΝ "ΦΕΟΥΔΑΡΧΗ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΙΠΠΟΚΟΜΟΥΣ" ΤΟΥ! ΠΡΑΓΜΑΤΙ "ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ" ΚΥΡΙΟΙ! ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ! Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ΕΦΤΑΣΕ!!! ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΦΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΣΩΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ! Ο "ΚΥΡΙΟΣ" ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ! Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ! Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ! ΗΡΘΕ ΟΜΩΣ ΠΙΑ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ! ΓΙΆΥΤΟ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ! ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ! ΠΑΛΙΑ ΣΑΣ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή