Κυριακή 10 Απριλίου 2011

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ 10ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΔΙΚΩΝ 4.250 ΣΤΡ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ.

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10\4 η ενημερωτικού τύπου συνάντηση που συγκάλεσε ο Σύλλογος Προστασίας Φυσικού Περιβάλλοντος από κοινού με την Δημοτική Επιτροπή Αγώνα Λιτοχώρου με θέμα: «Οι δικαστικές εξελίξεις σχετικά με την έκβαση της υπόθεσης των επίδικων 4.250 στρ. και οι πρωτοβουλίες του συλλόγου».

Η συνάντηση χαρακτηρίστηκε από την αρκετά μεγάλη συμμετοχή και τις πολύ ενδιαφέρουσες, όσο και ουσιαστικές τοποθετήσεις και παρεμβάσεις όσων πήραν τον λόγο. Πραγματικά δόθηκαν απαντήσεις σε όποια ερωτήματα διατυπώθηκαν και σε όποιες απορίες προέκυψαν, από τους καθ’ ύλην αρμόδιους στα πλαίσια μίας πολύ «ζωντανής» κουβέντας. Παρουσιάστηκαν μάλιστα ιδιαίτερα σημαντικά νέα στοιχεία, τα οποία μπορούν να αλλάξουν άρδην τα υπάρχοντα δεδομένα της όλης υπόθεσης στο εγγύς μέλλον!

Σε ό,τι με αφορά επαναλαμβάνω για μία ακόμη φορά την προεκλογική μου δέσμευση που παραμένει θέση δική μου και του συνδυασμού μας για διεκδίκηση και  διαφύλαξη με κάθε νόμιμο τρόπο από τον δήμο της δημοτικής περιουσίας, από όποιον κι αν αυτή κινδυνεύει!

Στη διπλή λοιπόν δική μου παρέμβαση υπενθύμισα σε όλους πως ό,τι έχουμε επιτύχει μέχρι τώρα, το έχουμε επιτύχει ενωμένοι και με κοινή στρατηγική, ενώ μαζί και με άλλους ομιλητές έθεσα επιτακτικά θέμα άμεσης σύγκλησης για το ζήτημα αυτό του Δ.Σ. Δίου – Ολύμπου και μάλιστα σε ειδική συνεδρίαση, ώστε να υπάρχει πλήρης και διεξοδική ενημέρωση όλων των συμβούλων από όσους χειρίστηκαν ή χειρίζονται το θέμα (αιρετούς, συλλόγους και κυρίως δικηγορικά γραφεία). Πρότεινα μάλιστα, αν χρειαστεί, να γίνει κι επαναληπτική συνεδρίαση για να καταλήξουμε όλες οι παρατάξεις σε αποκρυσταλλωμένες θέσεις και να χαραχθεί εκ νέου στα πλαίσια του διευρυμένου πια δήμου – και οριστικά αυτή τη φορά – μία ξεκάθαρη στρατηγική από πλευράς του δήμου για τις κινήσεις που πρόκειται να ακολουθήσουν.

Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες!
Να είστε όλοι βέβαιοι ότι το δίκαιο και το καλώς εννοούμενο συμφέρον του δήμου μας και των συνδημοτών μας είναι πάντοτε αυτό που η παράταξή μας κι εγώ ως επικεφαλής προκρίνουμε και θα συνεχίσουμε να προκρίνουμε σε κάθε μας θέση κι επιλογή.

Με τιμή,
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΘ. ΛΑΠΠΑΣ
Δημοτικός Σύμβουλος Δίου – Ολύμπου
Επικεφαλής δημ. παράταξης «ΝΕΑ ΑΡΧΗ – ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ».
        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου