Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Στην Πιερία το 27ο συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών


ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟ MEDITERRANEAN VILLAGE ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

* ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΥΠΡΟ, ΙΤΑΛΙΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΣΕΡΒΙΑ, ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ Η.Π.Α.
* ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ, Π.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, ΑΡΧΑΙΟ ΔΙΟΝ, ΛΙΤΟΧΩΡΟ, ΟΛΥΜΠΟ, Ι.Μ. ΑΓ.ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, ΒΕΡΓΙΝΑ ΚΑΙ ΒΕΡΟΙΑ.

Η Πιερία θα φιλοξενήσει φέτος το 27ο πανελλήνιο συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.) που οι επίσημες εργασίες του αρχίζουν την Πέμπτη 28 Απριλίου και ολοκληρώνεται την ερχόμενη Κυριακή 1 Μαΐου 2011.
Οι αποστολές των αστυνομικών θα αρχίσουν να έρχονται στον Νομό (Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας) από την Τετάρτη 27 Απριλίου και θα φιλοξενηθούν στις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις του Mediterranean Village στην Παραλία Δ.Κατερίνης. 

Τις αποστολές θα υποδεχθεί η Διοίκηση του Τμήματος Πιερίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, που αποτελείται από τους Χρήστο Δέλλα (Πρόεδρο Πιερίας και Γ.Γ. του Εθνικού Τμήματος), Γιώργο Καραθανάση (Αντιπρόεδρο), Κωνσταντίνο Πολυμένη (Αντιπρόεδρο), Ράνια Μπεσλεμέ (Αντιπρόεδρο), Δημήτριο Αδαμόπουλο (Γραμματέα), Άγγελο Κυριόπουλο (Ταμία), Αλέκο Γιουμίδη (Αναπληρωτή Ταμία), Ζωή Καλαϊτζίδου (Αναπληρώτρια Γραμματέα) και Αθανάσιο Κουμασίτη (Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων). 

Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα φιλοξενηθούν εκεί περί τα 280 άτομα και συγκεκριμένα, αστυνομικοί, παρατηρητές, οικογένειες αστυνομικών καθώς επίσης και κάποιοι φίλοι της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών που συνοδεύουν τις αποστολές. 

Φέτος οι αστυνομικοί που θα συμμετάσχουν ως σύνεδροι στο 27ο συνέδριο της I.P.A. προέρχονται όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από την Κύπρο, την Ιταλία, την Τουρκία, τη Σερβία, τη Ρουμανία, τη Γερμανία, την Αγγλία και τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. 

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα γίνουν και επισκέψεις στον Πλαταμώνα, στον Παλιό Παντελεήμονα, στο Αρχαίο Δίον, στο Λιτόχωρο, στον Όλυμπο, στην Ιερά Μονή Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω καθώς επίσης και στην Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας και συγκεκριμένα στη Βεργίνα και στη Βέροια. 

Παρών στις εργασίες του συνεδρίου θα είναι και ο παγκόσμιος Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, Κύπριος στην καταγωγή, κ. Μιχαλάκης Οδυσσέως, καθώς και ο παγκόσμιος Γενικός Γραμματέας που είναι Έλληνας στην καταγωγή, κ. Γιώργος Κατσαρόπουλος, ο οποίος είναι και ο Πρόεδρος του Ελληνικού Τμήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου