Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Θανάσης Τσιφοδήμος - Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξής του (3)

  • Το τεχνικό πρόγραμμα που κατατέθηκε είναι αντιγραφή των προηγούμενων τριών τεχνικών προγραμμάτων των πρώην δήμων που συννενοθήκαμε. Δεν έχει καμμία αναπτυξιακή προοπτική.
  • Συνήθως οι προυπολογισμοί δεν τηρούνται.
  • Είναι και τα τεχνικά πρόγραμματα και οι προϋπολογισμοί "επιθυμίες"
  • Δεν είδα να υπάρχουν επιθυμίες.
  • Δεν ψηφίσαμε ούτε το τεχνικό πρόγραμμα, ούτε τον προυπολογισμό. Παρόλα αυτά για να μην φανώ ανακόλουθος - παρόλο που δεν προβλέπεται - επεσήμανα πως είμαι θετικός στα συνεχιζόμενα έργα (παζάρι, περιμετρικός κλπ)
  • Είμαι υπέρ της αξιοποίησης της ακίνητης περιούσιας. Να εισπράξουμε από όλους. Εάν ο Αν. Ολυμπος εισέπρατε λελογισμένα δεν θα έιχε σήμερα κανένα πρόβλημα και δεν θα μιλούσαμε για "εκποίηση" ακίνητης περιουσίας.
  • Ο κόσμος συνεχίζω να πιστεύω ότι ψήφισε σοφά. Εγώ είχα τους στόχους μου και το πρόγραμμά μου. Ο κόσμςο ψήφισε άλλους τί να κάνουμε; Δεν άγεται και δεν φέρεται ο κόσμος.  Την β' Κυριακή στήριξα τον εαυτό μου και κανέναν άλλον
  • Μου λένε πως στήριξα τον Παπαθανασίου, αν τον στήριζα δεν θα κατέβαινα. Τώρα άμα με ρωτήστε τι ψήφισα θα σας πω πως η ψήφος μου είναι μία και είναι κρυφή.
  • Τον Λάππα τον θεωρώ ηθικό και ικανό
  • Τον Δημόπουλο κατώτερο του αναμενωμένου.
  • Είμαι αυτοδιοικητικός. Ο Τσιφοδήμος δεν θα ήταν ποτέ στο ΠΑΣΟΚ. Είμαι μέλος της ΟΝΝΕΔ και της Νέας Δημοκρατίας από το 1975 και είμαι και σήμερα. Η τοπική της Νέας Δημοκρατίας στο Λιτόχωρο είναι η ιστορικότερη και η πρώτη τοπική στο νομό Πιερίας παρόλο που δεν είμαστε πλειοψηφία στο Λιτόχωρο.
  • Δεν πήγα στην Ντόρα εχθές και δεν βγηκα τις φωτογραφίες που πιθανόν να περιμένατε. Έλειπα. Είμαι μέλος της Νέας Δημοκρατίας και είμαι Δεξιός. Είμαι με την παράταξη που πήρε την χώρα από τον εμφύλιο και την έκανε κράτος. Δεν ντράπηκα ποτέ για τις ιδέες μου. Ο Δημόπουλος ντράπηκε που είναι Νέα Δημοκρατία (στο DEBATE) και παρόλο που είχε την στήριξη του κόμματος ζητούσε να βγει το μπλε κάτω από τον συνδυασμό του.
  • Την Ντόρα την γνωρίζω προσωπικά και με κέρδισε από την πρώτη στιγμή που την γνώρισα εδώ και πολλά χρόνια. Πρωτοκλασσάτο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας ήταν. Έχω φιλικές σχέσεις μαζί της αλλά είμαι μέλος της Νέας Δημοκρατίας.
  • Τα περί επιβεβαίωσης του προέδρου της ΔΕΥΑΝΟ. Ναι το άκουσα. Σημείωσα και τα ονόματα, ψέματα δεν μπορώ να πω. Το άκουσα και εγώ και ο Λαμπονίκος δεν το άκουσε όμως ο Χατζης. Τί να κάνουμε; Ας μείνουμε στην ουσία του θέματος. Ο Παπαθανασίου έχει την πλειοψηφία
  • Για το θέμα της ενδεχόμενης θέσης σε αργία του Δημάρχου σήμερα δεν έχω ενημέρωση. Προεκλογικά τα είπαμε και εγώ και ο Λάππας. Είναι λυπηρό και απεφκτεο για εμένα να έχουμε ακυβερνησία. Εσείς - με παύση - τα έχετε ζήσει με τον πρώην δήμαρχό σας πως είναι.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΙΦΟΔΗΜΟΣ.
TO ΘΕΜΑ ΠΗΡΕ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΥΡΙΟ.

19 σχόλια:

  1. Φυσικά ο κόσμος ψήφισε σωστά, αφού ψήφισε ότι ψήφισες ΕΣΥ. Ε, έχουμε το γνώθι σ αυτόν, τι να κάνουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε, ρε ΣΟΦΙΑ που έχει ο κόσμος να ψηφίζει σοφά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τις ιδέες σου γιατί να ντρέπεσαι; Για τις πράξεις σου πρέπει να ντρέπεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είπε ότι ψήφισε σωστά,είπε σοφά!
    Κατα τα άλλα επειδη την άκουσα όλη την συνέντευξη θα πω πως ήταν πάρα μα πάρα πολύ καλός.
    Ξεκάθαρος, είχε και αυτούς απέναντι που ο ένας δεν ακουγόταν τί τον ρωτούσε και πότε απαντούσε μόνος του. Δεν τον ζόρισαν και ιδιαίτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ???
    ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σάκη τον Ιούνιο να έλεγες κατεβαίνω, σήμερα θα είχες 65%.
    Την β' Κυριακή αν έβγαινες μπροστά με τον Δημόπουλο θα ήσουν ο επόμενος δήμαρχος και όλη η ΝΔ θα ήταν μαζί σου.
    Υποθήκευσες όλο το πολιτικό σου μέλλον σε μια φιλία που σε έκανε δήμαρχο - με την στηριξη της ΝΔ βέβαια - για 4 χρόνια αλλά σε έθαψε πολιτικά για πάντα.
    Κρίμα για και το 'χεις και αξίζεις.
    Λυπάμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. lupamai..eilikrina.
    mporouses twra na isoun dimarxos...kai esu ti ekanes??? "Poulithikes"..LYPAMAI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εξαιτιας σου, του Κακαλου και του Κουκοδημου ειπε ο Δημοπουλος βγαλτε το μπλε. Γιατι δεν ειστε εσεις μπλε. Γιατι αν ησασταν μπλε επρεπε να τον στηριξτε. Εχασες Σακη για παντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Διαλύσατε πρώτα την τοπική Νέα Δημοκρατία, κατόπιν διαλύσατε το τοπικό Πασόκ και τώρα διαλύεστε και σαν πολιτικές μονάδες. Αλλά τέτοιων δασκάλων τα βήματα ακολουθήσατε τέτοια γράμματα μάθατε, τέτοιες πράξεις κάνετε. Αυτές πληρώνετε τώρα και θα τις πληρώνετε όσο θα συνεχίζετε τις αλλαξοαγκαλιές. Αν κάποτε καταλάβετε και συνέλθετε και δείξετε πραγματική μεταμέλεια και ζητήσετε ειλικρινά συγνώμη τότε μπορεί κάτι να κάνετε. Ειδάλλως ή ενταχθείτε σαν τσιράκια σε αυτόν που τον κάνατε θεό, ή πάτε στα σπίτια σας και ησυχάζετε και εσείς και εμείς. Έτσι είναι αυτά φίλοι μου όλα εδώ πληρώνονται. Τα παπατζιλίκια με σημαδεμένες τράπουλες δεν έχουν αντοχή στο χρόνο. Πάντα να θυμάστε αγαπητοί μου ότι οι πολιτικές μητριές και οι πολιτικές πεθερές δεν πρόκειται να σας αγαπήσουν όσο η δική σας πολιτική μάνα που σας γέννησε, σας μεγάλωσε και σας έκανε ανθρώπους (πολιτικά πάντα). Δυστυχώς όμως όταν ζήτησε και κάτι από εσάς εσείς της γυρίσατε την πλάτη, και την αρνηθήκατε... και μια και δυο και τρείς*, και εξακολουθείτε αμετανόητοι και απτόητοι!!.

    * Βλέπε παροράματα :
    Αναγνώστου, Μάνο, Δημόπουλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΝΔ , ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ Ή ΤΟ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥ ΚΑΚΚΑΛΟΥ
    ΕΒΓΑΖΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟ...
    ΠΩΣ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟ 60% ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ?
    ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΑΚΚΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΦΟΔΗΜΟΣ
    ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΟΥ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ...
    ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΝΤΟΡΑ ΤΩΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. krima krima krima.
    Tha mporouses na eisai to mellon ths paratakshs, shmera eisai esy kai o kakkalos kai kanadyo akoma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιαννη μην ξανηγεσαι πολυ οι Μπραβοι καραδοκουν!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος είπε...

    Agapite k Tsifodimo. Proeklogika dieprajes to megalo lathos gia tin parataji.Kata tin gnwmh moy panta afoy endiaferosoyn gia dimarxos eprepe ton Maio na to dilosis kai tote dyskola tha dilwne allos ypopsifios alla kai na dilwne pali esy tha epernes to xrisma , prwton giati hsoyn en energia dimarxos kai deyteron ayti poy stirijan tin Ntora exoyn protereothta gia na min "fygoyn" . Anigma to onomase o arxigos ths ND. Otan loipon se kalesan sthn athina koykodimos kai mixaloliakos eprepe na arnitheis afoy opws les den htheles kai na peis tin gnwmi soy gia ton poion thewreis ikano gia dimarxo apo toys endiaferomenoys ( Dimopoylo , Mpei ) kai na ton stirijeis me tis dynameis soy otan tha eperne to xrisma. Ektos an ayto htan ena kalostimeno paixnidi toy koykodimoy na ertheis ws sotiras tin teleytaia stigmh kai esy to efages. o koykodimos vevaia ejasfalise tin sympathia toy litoxoroy gia tis epomenes voyleytikes ekloges esy omws ? Mallon jimpises k Tsifodimo kai tin patise s kai esy kai h parataji kai o dimos dioy olympoy

    O pligomenos neodimokratis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Λίγος τελικά και ο Τσιφοδήμος.
    Για εμάς που δεν τον ξέραμε, γιατί για εκείνους που τον γνώριζαν ήξεραν τι σοϊ αντ' ΑΥΤΟΥ (Θου Κύριε...)είναι σε όλη την "πολιτική σταδιοδρομία" του. Ο Μπέης μπροστά του μοιάζει πολιτικός ΟΓΚΟΛΙΘΟΣ, αν και οι δυο πλεον εντάσσονται στην κατηγορία των πολιτικών ...ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΩΝ.

    Στην Καρίτσα, μετά τον Κιάφα το ..χάος.
    Στο Λιτόχωρο, Λάππας και ...ξερό ψωμί.
    Στη Βροντού, ...Νίκος Παπανικολάου???
    Όχι ο περιφερειακός του Λιτοχώρου (ο παραλιακή οδός Μεσάγγαλα-Καλοχώρι), ο άλλος...

    Αχ!!! Νοικοκύριμ'...... μας έπιασαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τσιφοδήμε έχε χάρη που δεν θέλω να ανοίξω κάνα στόμα!
    Αλήθεια γιατί δεν δήλωσες πως θα ξανακατεβεις;
    Αλήθεια ο Χατζής, ο Λαμπονίκος, ο Γραμματόσης και η Παπαδιαμαντή θα είναι στον (επόμενο - που δεν θα κάνεις αλλά λέμε τωρα) συνδυασμό;
    Έμεινες μόνος πλέον, παρέα με τον Κουριάτη και τον ακατανόμαστο
    Αλήθεια θα μας πεις πού είναι τα χαρτιά από το ωδείο ή να ρωτήσουμε τον Κουριάτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Με την Ντόρα ήσουν και θασαι με τον Παπαθανάση ήσουν και θασαι, με την Νέα Δημοκρατία όμως δεν ήσουν ποτέ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΑΚΚΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΦΟΔΗΜΟΣ
    ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΟΥ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ...
    ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΝΤΟΡΑ ΤΩΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φυσικά ο κόσμος ψήφισε σωστά, αφού ψήφισε ότι ψήφισες ΕΣΥ. Ε, έχουμε το γνώθι σ αυτόν, τι να κάνουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή