Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Ο Νικος Λάππας στην εκπομπή "ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ" (4)

  • Από το "ελάτε να πιάσουμε τον Μάη" έγινε μακάρι να λειτουργήσει το 2011 για τον βιολογικό. Θεωρητικά θα έλεγε κανείς ότι μπορέι να λειτουργήσει. Έχουμε κάποιες επιφυλάξεις για το αν μπορέι να λειτουργήσει.
  • Για τον κύριο Τσιφοδήμο είχα μιλήσει από τον Αϋγουστο και είχα πει. Τον θεωρώ πως είχε επιτύχει να βγάλει ένα καλό πρόσωπο προς τα έξω. Είναι καθαροί, θα περίμανε από αυτόν περισσότερα έργα. Δεν αλλάζω γνώμη για αυτά. Κάποιοι μπορεί να άλλαξαν γνώμη. Σαν χαρακτήρα και σαν ικανότηατα τον θεωρώ ικανό και ηθικό.
  • Η ζημιά από το ΠΑΣΟΚ έγινε νωρίς. Το ΠΑΣΟΚ γενικότερα άργησε πάρα πολύ να δώσει τις επίσημες στηρίξεις του. Άφησαν να δημιουργεί κλίμα και ο Παπαθανασίου και το επιτελείο τοιυ. Εάν είχαν κάνει πράξη το να δώσουν χρίσματα έως 15 Ιουλίου να ξέρετε ότι θα έιχαμε διαφορετική εξέλιξη στην Πιερία και στην περιφέρεια.
  • Η γνώμη του κου Τσιφοδήμου είναι το ότι ο λαός ψήφισε σοφά. Από εκεί και πέρα εγώ ρίχνω φατίξιμο σατον εαυτό μου που δεν έπεισα τον κόσμο. Δεν μπορεσα να πείσω τον κόσμο να με ψηφίσει. Ίσως να ήθελαν κάτι άλλο από εμάς.

10 σχόλια:

  1. Αστεριε για ρωτα που θα βρει λεφτα αν γινει δημαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο Νικο καταλαβες οτι δεν τραβας. Ναι αν ειχαν δωσει τα χρισματα πριν τις 15 ισως εβγαινες 4ος στον παντελημονα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Gia pes Niko ton Papathanasi gt ton parakalousate na parei to xrisma?????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. MOY FAINETAI OTI ESEIS POY GRAFETE SXOLIA DEN AKOUSATE TH SINENTEYXH.DEN EIPE OTI DEN TRAVAEI ALLA OTI TOSO ARGA DE MPORESE NA FTIAXEI SYNDYASMO OPOS TON HTHELE. EIPE AKOMH OTI O KOSMOS PSIFISE KAPIOUS GIATI MES STHN ANAGH TOY PISTEPSE OTI TOY ETAZAN. MPOREI NA HTHELAN TO IDIO KI APO AYTON ALLA DEN ETAXE TIPOTA SE KANENA.
    DEN EXEI KI ADIKO. EGO PSIFISA PAPATHANASH GIATI EIXE FILO MOY YPOPSIFIO. POY NA MOY KOVOTAN SYRIZA! POLIS KOSMOS STH LEPTOK. TO SKYLOMETANIOSE.

    KOPSOHERIS LEPTOKARITHS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. eseis poy grafete moy fainetai den akoysate th synenteyxh. den eipe den travaei alla oti toso arga poy dothike xrisma de boroyse na kanei pio megalo syndyasmo. eipe akoma oti o kosmos psifise kapoioys isws giati taxan doylies. ego pantvw psifisa papathanasi giati o filos moy itan ypopsifios. poy na moy kovotan kalytera. sti leptok. pantws poloi to skylometaniosan.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μόνο σκυλομετάνιωσαν; Και λίγα λες. Αλλά είναι αργά αγάπη μου γλυκιά. Ωραία τα λέει ο Λάππας για βιολογικό. Ποια πρωτομαγιά ρε παιδιά. Ούτε πρωτοχρονιά δε θα λειτουργήσει όπως πάμε. Γίνεται λειτουργία χωρίς σοβαρές δοκιμές; Πως ξέρει ο Παπαθανάσης τι θα δείξουν οι δοκιμές; Καφετζού ρώτησε; Μας βλέπω να πιάνουμε γαιδουράγκαθα την πρωτομαγιά στο βιολογικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρωτομαγιά ναι αλλά δεν μας είπε τίνος έτους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νίκο τι ψήφισες τη δεύτερη Κυριακή; Και πες μας τι έκανες για να μη ψηφιστεί ο κύριος αυτός. Εσένα δεν έμαθε ούτε η γυναίκα σου τι ψήφισες όπως μας είπες. Οι πολιτικοί πρέπει να παίρνουν θέσεις επί των πολιτικών προσώπων και επί των πολιτικών θέσεων εγκαίρως. Έτσι δημιουργούν πολιτική δυναμική. Οι πολιτικοί πρέπει να είναι οι φάροι στην ομάδα τους, στο ψηφοδέλτιό τους, στην παράταξή τους. Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλώ, δεν λέει τίποτα. Να αφήσουμε το ψηφοφόρο μόνο του; Πως θα σχηματίσει άποψη ο ψηφοφόρος αν δεν ακούσει αν δεν δει και αν δεν του μιλήσεις εσύ που γνωρίζεις; Βούτυρο στη φέτα του κυρίου ήταν η στάση σου. Αυτός τα έβαλε με όλο το ΠΑΣΟΚ και δεν έπαθε τίποτα, μας πήρε ΄΄ το κοπάδι ΄΄ και μας άφησε την κλίτσα. ΠΑΣΟΚ δεν είμαι, ο ίδιος το ομολογούσε και το βροντοφώναζε, τα κόμματα πέθαναν, ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. είναι το ίδιο, τα ξεχάσαμε; Ο ίδιος τα έλεγε, γιατί δεν ήθελε να χάσει τους ακροδεξιούς, και εμείς κρατούσαμε την τιμή μας. Γιατί να μη ρίξεις σύνθημα να καταψηφιστεί; Χειρότερα δεν μπορούσαμε να πάμε, εξαιτίας του βέβαια. Τώρα πως τα βρίσκουν στις επιτροπές όλοι αυτοί οι ετερόκλητοι σύμμαχοι; Μήπως υποφέρουν οι παλιοί μας σύντροφοι; Δεν νομίζω Νίκο, μια χαρά τους ήρθε και θα το παίξουν ξανά το ίδιο έργο, αρκεί να τους βγει λίγο καλά το χαρτί τώρα που στριμώχνονται. Αν τους βγει και τώρα το χαρτί καλά, ύστερα να σου πω που κρυβόμαστε εμείς. Αλλά δεν νομίζω να τη βγάλει καθαρή, δεν τον βοηθούν οι συγκυρίες, και ας αφήσει αυτά που λέει. Για ένα πράγμα μόνο τον παραδέχομαι και μπράβο του, για το κουράγιο που έχει να λέει αυτά που λέει με τόση άνεση και τόση σιγουριά, εγώ πάντως τον βγάζω το καπέλο. Έρχονται όμως δύσκολες ώρες. Τους Δικαστές τους πλήγωσαν οι πολιτικοί πολύ. Δεν βλέπω φως στο τούνελ, ακόμη και το φίλο μας το Περιφερειάρχη δεν βλέπω να τη βγάζει καθαρή, εκείνος πάντως ετοιμάζει και το Νόνο, εμείς εδώ δεν ξέρω ποιο Νόνο θα δούμε. Ανθρώπινα δεν επιθυμούμε να πάθει τίποτα και του ευχόμαστε να είναι καλά. Όμως πολιτικά τα πράγματα πρέπει να μπουν στη θέση τους, για να μην επαναλαμβάνονται τα ίδια λάθη. Δεν σηκώνει άλλα λάθη ο τόπος αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σύντροφε της 6/4 9:32 μμ αυτό δεν ήταν σχόλιο, προφητεια ήταν!!!! Σήμερα πάει ο Ψωμιάδης. Όσο για τα πρώτα που ανέφερες για Β΄Κυριακή στην πολιτική υπάρχει ένα αξίωμα που (αν και χρεώνετε στην Ελλάδα στον αρχιδεξιό, μεταξύ μας το είχε παράφρασε από εναν Γάλλο πολιτικό) σοφά είπε ο Κων/νος Καραμανλής: Στην πολιτική κάποια πράγματα γίνονται χωρίς να ακούγονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. eseis poy grafete moy fainetai den akoysate th synenteyxh. den eipe den travaei alla oti toso arga poy dothike xrisma de boroyse na kanei pio megalo syndyasmo. eipe akoma oti o kosmos psifise kapoioys isws giati taxan doylies. ego pantvw psifisa papathanasi giati o filos moy itan ypopsifios. poy na moy kovotan kalytera. sti leptok. pantws poloi to skylometaniosan.

    ΑπάντησηΔιαγραφή