Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

1.800 αυγά για άπορους
 
* ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ, ΕΝΟΨΕΙ ΠΑΣΧΑ, Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ Α. ΓΚΑΓΚΑΒΟΥΔΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΟΝΑΔΑ ΕΚΤΡΟΦΗΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΩΝ ΣΤΟ ΒΑΡΙΚΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
* ΔΙΑΝΕΜΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ»
 
Ενόψει Πάσχα, σε προσφορά 1.800 αυγών προχώρησε τοπικός επιχειρηματίας προκειμένου αυτά να διανεμηθούν σε οικονομικά αδύναμους δημότες του δήμου Δίου-Ολύμπου. 
 
Πρόκειται για τον επιχειρηματία κ. Αντώνη Γκαγκαβούδη που διατηρεί επιχείρηση εκτροφής κοτόπουλων στο Βαρικό Λιτοχώρου. 
 
Τα αυγά σε συσκευασίες μεταφέρθηκαν στα γραφεία του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» και από εκεί ήδη διανέμονται σε φτωχούς συνδημότες.
 
Η δημοτική αρχή του δήμου Δίου-Ολύμπου επαίνεσε τον επιχειρηματία κ. Αντώνη Γκαγκαβούδη για την πρωτοβουλία του και τον ευχαρίστησε για την ευγενική του προσφορά και ευχήθηκε σ’ αυτόν και στην οικογένειά του να έχουν καλό Πάσχα. 
 
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ
Ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου ευχαριστεί και δημόσια τον κ. Γκαγκαβούδη, του εύχεται καλή Ανάσταση και εκφράζει την ευχή, μακάρι αυτή η πρωτοβουλία για προσφορά σε οικονομικά αδύναμους δημότες να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και από άλλους συνδημότες, είτε αυτοί είναι επιχειρηματίες, είτε εισοδηματίες, είτε πολίτες που έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο.
 
«Πάντοτε θα υπάρχουν οικονομικά αδύναμοι συμπολίτες μας που χρειάζονται την αλληλεγγύη όλων. Ιδιαίτερα όμως αυτή την περίοδο όπου η χώρα και η περιοχή μας διέρχεται βαθιά οικονομική κρίση, πρωτοβουλίες όπως αυτή του κ. Γκαγκαβούδη είναι αξιέπαινες και μας γεμίζουν χαρά. Ενόψει Πάσχα, εύχομαι στον επιχειρηματία, στην οικογένειά του και σε όλους να έχουμε καλό Πάσχα, όπως επίσης εύχομαι και καλή Ανάσταση στην πατρίδα μας και στην περιοχή μας», δήλωσε ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου Γιώργος Παπαθανασίου.

1 σχόλιο:

  1. Μη βιαζεσαι Παπαθαναση να πεις μπραβο....
    Μπορει τα αυγά να είναι για σένα.........
    Να κανουν οι άποροι αγώνα εκσφεντονισμού των αυγων σε "φαφλαταδες πολιτικους" σαν και του λόγου σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή