Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Τον «έσφαξε με το βαμβάκι» ο Γκιουλέκας τον Ψωμιάδη

Με αφορμή τη δικαστική απόφαση για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ Κωνσταντίνος Γκιουλέκας έκανε μια δήλωση, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε… «Ο πολιτικός Παναγιώτης Ψωμιάδης έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του, με μεγαλύτερη απόδειξη την εκλογή του από τους πολίτες τα τελευταία τριάντα περίπου χρόνια. Η δύναμή του είναι ο κόσμος που τον εμπιστεύεται και τον στηρίζει»
Στη συνέχεια ο γαλάζιος βουλευτής αφού παίρνει σαφείς αποστάσεις από την …επιχειρηματολογία του Ψωμιάδη, του… εύχεται καλή τύχη με την περιπέτειά του. Κάθε δικαστική απόφαση είναι σεβαστή και δεν μπορεί να αποτελεί αντικείμενο αμφισβήτησης και σχολιασμού από κανέναν. Ο δικαστικός αγώνας του Παναγιώτη Ψωμιάδη βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη. Του ευχόμαστε από καρδιάς καλό κουράγιο, είμαστε κοντά του και πιστεύουμε ότι θα ξεπεράσει σύντομα αυτή την περιπέτεια».

1 σχόλιο:

  1. Πάντα μετριμένος και σοβαρός ο Κ. Γκιουλέκας, διαφέρει και ηθικά και πολιτικά από πολλούς δημόσιους άντρες της Μακεδονίας. Ξέρει πως άλλο είναι η σοβαρότητα και άλλο η σοβαροφάνεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή