Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Τι γίνεται με τις μηνύσεις εναντίον αιρετών;

Ξαφνιαστήκαμε σήμερα με τις δημοσιεύσεις περί μηνύσεων και εκδικάσεων αιρετών της Αυτοδιοίκησης. Παναγιώτης Ψωμιάδης, Σάββας Χιονίδης, Γεώργιος Παπαθανασίου, Αθανάσιος Τσιφοδήμος... Όλοι μέσα σε μια μέρα κατηγορούμενοι.
Δημοσίευσε το dionolympos ότι αθωώθηκαν οι Γεώργιος Παπαθανασίου και Αθανάσιος Τσιφοδήμος. Δεν ξέρουμε όμως τι γίνεται με τους άλλους που δικάζονταν σήμερα.
Τι γίνεται όμως και γενικότερα με τις μηνύσεις εναντίον αιρετών; Οι αντιπολιτεύσεις έτσι νομίζουν ότι θα κυβερνήσουν; Με μηνύσεις;
Οι αιρετοί, ιδιαίτερα εκείνοι που επανεκλέγονται, όπως ο κ. Ψωμιάδης, ο κ. Χιονίδης, ο κ. Παπαθανασίου κ.ά., εξελέγησαν και επανεξελέγησαν γιατί φαίνεται ότι είχαν πρόγραμμα, πειθώ, θετικά χαρακτηριστικά εκλογής.
Οι αντιπολιτεύσεις, λοιπόν, ας αποκτήσουν τέτοια χαρακτηριστικά και όχι να έχουν προεκλογικό λόγο αρνητικό και ενέργειες ποινικοποίησης των άλλων για να αναδειχθούν εκείνοι. Τότε μόνο θα έχουν πιθανότητες να κυβερνήσουν.
Αυτά τα βάζω για προβληματισμό της ευρύτερης κοινωνίας. Όσοι έχουν αρνητικές νοοτροπίες που περιέγραψα παραπάνω, δεν νομίζω ότι πρόκειται να προβληματιστούν. Οι λίγες αράδες που γράφω, τις γράφω για εκείνους τους πολίτες που μπορούν ακόμη να προβληματίζονται.

Filos Olympios

20 σχόλια:

  1. Γιαννη εχεις και εναν σωστο συνεργατη Μραπβο Ολυμπιε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΗ FILOS OLYMPIOS νο 1
    Filos Gebels Olympios, έπρεπε να λέγεσε παλικάρι μου...
    Στην περίπτωση του Ζορρό - Ψωμιάδη και του Φεουδάρχη - Παπαθανασίου, Τσιφοδήμου (για την περιπτωση Χιονίδη δεν έχω γνώση)ποιά αντιπολίτεση κατέθεσε μηνύσεις; Η Πατουλίδου; Ο Αναγνώστου; Η Τσίρου; Ο Ψωμιάδης πήρε αναβολή για Πέμπτη και παρακαλάει ο Φεουδάρχης - Δήμαρχος να αθωωθεί γιατί ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ και θα είναι ενά πρώτο δείγμα πως ο συνήγορος τα έχει δρομολογίσει σωστά. Παράλληλα πες, πες, πες ο Παπαθανασίου και οι λοιποί παπαγάλοι, όπως εσύ Filos GEBELS Οlympios, πως οι περιπτώσεις είναι ίδιες κοντεύει να πιστέψει κι' ο Ψωμιάδης ότι δικάζετε σε βαθμό κακουργήματος παρ' όλο που η περίπτωση Ψωμιάδη αφορά 89000€ και του Παπαθανασίου περίπου 450000€! Περισσότερα για τον Ζορό την Πεμπτη...
    Στην ουσία της σημερινής δίκης, η μύνηση ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΑ Filos GEBELS Olympios είχε γίνει από πολίτη και όχι μέλος του δημοτικού συμβουλίου. Και μαλιστα δεν αφορούσε συγκεκριμνένη διοίκηση και για αυτό κλήθηκαν από τον Εισαγγελέα ως κατήγορούμενοι και οι δύο. Βέβαια ΟΡΘΩΣ ΚΑΙ ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ. Ως Δήμαρχοι πράγματι είχαν πράξει τα προβλεπόμενα και δεν έφταιγαν σε κάτι. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΕ!
    Όσον αφορά το λόγο τους και το πως αύριο θα κυβερνήσουν όσοι βρίσκονται στην αντιπολίτευση σήμερα, κανένας από αυτούς που αναφέρεστε filos GEBELS Olympios (Τσιφοδήμος - Λάππας) προεκλογικά μήνυσαν κανένα. Αναφέρθηκαν σε ένα αμιγώς πολιτικό ζήτημα την περίπτωση της ακυβερνησίας του δήμου σε περίπτωση που ο Παπαθανασίου εκλεγεί και τεθεί σε αργία μετά το ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΦΕΤΩΝ -όπου πάλι κανένα πολιτικό και φυσικό πρόσωπο δεν κατέθεσε μύνηση κατά Παπαθανασίου, αλλά ο Εισαγγελέας μετά από δημοσιεύματα στον τύπο και τα πρακτικά των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου του 2000 σχετικά με την σύμβαση ΔΕΑΛ - ΑΤΤΙΚΑΤ (ποιός πολιτικός ήταν μεγαλομέτοχος;) έκανε πολυετή έρευνα και ζήτησε από το συμβούλιο εφετών την παραπομπή του Παπαθανασίου σε τακτική δικάσιμο για ΖΗΜΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ, όπερ και ομόφωνα εγένετο- την οποία αργία επιμελώς ο πράσινος γ.γ. Γραμματέας για την ώρα προσπαθεί να μην εφαμόσει (αυτοί είναι οι ΠΑΣΟΚΟΙ τα βοηθούν τα συντρόφια για την προσφορα στη ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΙΚΗ παράταξη), παρά την ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ του ΛΑΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ και την προ εβδομάδας ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΫΣΤΑΜΕΝΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑΣ ΘΕΣ-ΚΗΣ για τη μη εφαρμογή του Καλλικράτη. Οσό για την πειθώ του Δημάρχου Παπαθανασίου είπε προεκλογικά το μεγαλύτερο ψέμμα που έχει υποθεί σε εκλογές στη νότιο Πιερία σχετικά με την υποδικία του, λεφτά έριξε άφθονα, δημοσιογράφους φίλους έχει πολλούς που τον προμοτάριζαν, Αμοιρίδη και Μίχου είχε να πουλάν Λάππα και ενεργά να κάνουν αγώνα για τον Παπαθανάση και, πως να το κάνουμε, 16 χρόνια δήμαρχος και κόσμο είχε εξυπερετήσει! Παρόλα αυτά σε 28000 ψηφοφόρους πήρε 8500 ψήφους! Τέτοια πειθώ και διεισδιτικότητα δηλαδή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΗ FILOS OLYMPIOS νο 2 (η συνέχεια)
    Όσο για το όραμα το είδαμε στις εξαγγελίες του τεχνικού προγράμματος και του προϋπολογισμού. Καλά που βρήκε έργα σε έξελιξη από τον Τσιφοδήμο και τον Παπαχρήστο και θα παρουσιάσει κάτι για φέτος. Με συνταγή Γιωργάκη Παπανδρέου και τον Γ. Φαρμάκη σε ρόλο Λοβέρδου-ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ, μόνο οραμάτιστης δεν μοιάζει. Άσε που μας πέταξε και ΠΙΘΑΝΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ, λόγω οικονομικών δυσχεριών (αλλά μήπως φοβάτε και την πιθανή αργία και την κάνει ακόμη μία φορά με ελαφρα πηδηματάκια όπως πέρσι τέτοιον καιρό από τη Νομαρχία;).
    Οι οραματισές Filos GEBELS Olympios παλεύουν μέχρι τελευταίας ρανίδας για τις αξίες τους και το όραμά τους. Δεν κάνουν διαχειρήστικούς υπολογισμούς κατανομής κρατικών κονδυλίων και όταν δεν τους βγαίνουν απειλούν (ποιον άραγε; το 1/3 των δημοτών που τον ψήφισε;) με παραιτήσεις. Ο Παπαθανασίου ξεκίνησε ως φέρελπης και οραματιστής πολιτικός και αργότερα δήμαρχος για το Λιτόχωρο. Τότε ήταν 1990, ο ίδιος 35 περίπου χρονών και είχε πίσω του το ΟΛΟΝ ΠΑΣΟΚ να τον στηρίζει αλλά και την αριστερα όποτε χρειάζονταν. Μέτα ξύπνησε μέσα του η λογική της διαχείρησης και της διατήρησης της καρέκλας, ειδικά μετά την σαρωτική του νίκη το 1998 - με την ανοιχτή βοήθεια Ν. Κάκαλου που η ΝΔ τον είχε διαγάραψει - ήρθε η ώρα που ξύπνησε και ο αλαζωνικός χαρακτήρας μέσα του και άρχισαν τα παρατράγουδα. Μέχρι τότε γιατί δεν είχε κανένα δικαστήριο ο Παπαθανασίου Filos GEBELS Olympios ενώ μετά βαρέθηκαμε να ακούμε για δικαστικές υποθέσεις του δημάρχου; Γιατί στο Λιτόχωρο που ο κόσμος τον ξέρει και από την καλή και από την ανάποδη στις τελευταίες εκλογές είδε την πλάτη του Τσιφοδήμου με το κυάλι 700 ψήφοι μπροστά ο Σάκης;
    Ο Τσιφοδήμος δεν εκανέ έργο δεν κυβέρνησε στον δήμο Λιτοχώρου και οι Λιτοχωρίτες τον τίμησαν; Γιατί τα μηδενίζεις όλα;
    Άστο Filos GEBELS Olympos μην συνεχίζεις και συ να λές της μπαρουφολογίες των εν Λιτοχώρω Παπαθανασεϊκών θαμώνων των εν πλατεία ευρυσκομένων καφενέδων. Ούτε ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ούτε ΕΣΥ τα πιστεύετε (διατεταγμένη ΥΠΗΡΕΣΙΑ εκτελείτε), πόσο μάλλον τα πιστεύουν οι πολίτες που προβληματίζονται και εις μάτην επικαλήσε: ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΣΟΥ, ΟΥΤΕ ΓΡΑΦΟΥΝ ΩΜΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΕ BLOGS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διαβάζω την απάντησή σου στον Filos Olympios και απορώ με τα ψέματα που γράφεις εναντίον του. Ο Filos Olympios δεν είπε ότι η σημερινή αντιπολίτευση του δήμου έκανε μήνυση στον Παπαθανασίου. Γράφει τα εξής: Οι αντιπολιτεύσεις, λοιπόν, ας αποκτήσουν τέτοια χαρακτηριστικά και όχι να έχουν προεκλογικό λόγο αρνητικό και ενέργειες ποινικοποίησης των άλλων για να αναδειχθούν εκείνοι. Τότε μόνο θα έχουν πιθανότητες να κυβερνήσουν.
    Έχω λοιπόν την εντύπωση ότι δεν ξέρεις ούτε να διαβάζεις, Ανίδεε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΡΧΙΜΠΑΓΛΑΜΑ; FILOS (TOY PAPATHANASIOY) OLYMPIOS ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΓΡΑΦΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ: "Τι γίνεται όμως και γενικότερα με τις μηνύσεις εναντίον αιρετών; Οι αντιπολιτεύσεις έτσι νομίζουν ότι θα κυβερνήσουν; Με μηνύσεις;".
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΟΡΑΣΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ...ΜΝΗΜΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε παιδιά... Μπορεί να μην βρίζεστε αλλά κόψτε τους χαρακτηρισμούς.
    Ανώνυμα γράφετε, πάει και ο χαρακτηρισμός τζάμπα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. """Τι γίνεται όμως και γενικότερα με τις μηνύσεις εναντίον αιρετών; Οι αντιπολιτεύσεις έτσι νομίζουν ότι θα κυβερνήσουν; Με μηνύσεις;
    Οι αιρετοί, ιδιαίτερα εκείνοι που επανεκλέγονται, όπως ο κ. Ψωμιάδης, ο κ. Χιονίδης, ο κ. Παπαθανασίου..."""
    Καλά με αυτά τα λόγια σε ποιους απευθύνετε φίλε των 11:43 ο Filos (επιμένω)GEBELS Olympios; Στους αρχηγούς της αντιπολίτευσης του Σουρινάμ;;;; Γιατί δεν τον ρωτάς εκ του σύνεγκες αύριο, φιλαράκια δεν είστε;
    Τώρα εάν είμαι ανίδεος ή όχι και αγράμματος... Μπορεί και να είμαι... Στρατευμένος παπαγάλος στους καφενέδες και στα blogs μπας και βγάλω καμιά υποχρέωση προς την εξουσία σαν μερικούς - μερικούς δεν είμαι σίγουρα!
    Είμαι ο κ. ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ...
    ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ...
    ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

    Ο ΓΚΕΜΠΕΛΣ ΩΧΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ "ΦΙΛΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βάλαν τα χεράκια τους μα βγάλουν τα ματάκια τους.

    Ρόδα είναι και γυρίζει λέει η παροιμία και για ακόμη μια φορά βρισκόμαστε μπροστά σε μία πιθανή έκπτωση Δημάρχου (έστω και προσωρινή). Δεν θα προσπαθήσω να εξηγήσω ποιος έχει άδικο ή δίκιο στην προκειμένη περίπτωση, αλλά θα σταθώ στην μεθοδολογία ορισμένων κύκλων και στην παρασκηνιακή (γιατί όντως υπάρχει) δράση ορισμένων ατόμων που για πολιτικούς κυρίως λόγους προσπαθούν να αναταράξουν τα θολά και ταραγμένα νερά του νέου Καλλικρατικού Δήμου Δίου Ολύμπου. Υπάρχει έντονη φημολογία γύρω από το θέμα για έγγραφα που εστάλησαν,για εισαγγελικές έρευνες, για κινήσεις που ξαφνικά δεν γίνονται ή γίνονται και για το Διοικητικό μέλλον της νέας «Αρχής». Σε μία από τις δυσκολότερες εποχές του Δήμου, όπου καθημερινά παρουσιάζονται καινούριες διαταγές πληρωμών στο Δήμο, εν μέσω ψηφίσματος ενός προϋπολογισμού λιτότητας υπάρχουν ακόμη άτομα που προσπαθούν για προσωπική ικανοποίηση να φέρουν στην επιφάνεια την νόμιμη ή μη εκλογή του Δημάρχου Γεώργιου Παπαθανασίου. Ας μη γελιόμαστε για προσωπική επίθεση πρόκειται! Σε περίπτωση έκπτωσης όπως έγινε και με τον (πολίτη και όχι Δήμαρχο όπως ορισμένοι θέλουν να αποκαλούν κ. Χονδρόπουλο) δεν πρόκειται να αλλάξει το πλάνο διαχείρησης στο Δήμο μας. Συνεχίζει ο Δήμος την παράλληλη ιστορία του με αυτή της κυβέρνησης.. βγήκε η ΝΔ να κατηγορίσει το ΠΑΣΟΚ για την αντιλαϊκή του πολιτική.. βγήκαν και εδώ να κάνουν το ίδιο.. αποποιημένοι ξαφνικά από όποια προηγούμενη ευθύνη φέρουν για την κατάντια του τόπου!! Τουλάχιστον προκλητική συμπεριφορά θα σχολιάσω!!! Στην προηγούμενη έκπτωση ήμουν υπέρ στην απομάκρυνση του ανίκανου και επιπόλαιου κ. Χονδρόπουλου καθώς η καταστροφική πολιτική του μας έφερε στα πρόθυρα της χρεωκοπίας, στην προκειμένη όμως διατηρούμε αποστάσεις!! Ακόμη δεν χρεώθηκε μια πιθανή αποτυχία η επιτυχία η νέα «Αρχή», ακόμη καλά καλά δεν στάθηκε στα πόδια της. Πώς θα κρίνουμε, επικρίνουμε ή κατακρίνουμε ένα έργο που ακόμα δεν πήρε μορφή, που ακόμα είναι σε εμβρυακό στάδιο και δεν έχουμε την παραμικρή ένδειξη για το τι έπαιτε συνέχεια? Καλό θα ήταν να σταματήσουν όλοι να λειτουργούν παρασκηνιακά να βγουν και να υποστηρίξουν ανοιχτά και ενυπόγραφα τους λόγους που θεωρούν σωστούς για μια απομάκρυνση του κ. Παπαθανασίου από το αξίωμα του Δημάρχου. Η δράση πίσω από βουλευτές τρίτων κομμάτων, με μπαράζ δημοσιεύσεων σε Blogs και «μπηχτές» με πληρωμένα κειμενάκια προσωπικά με κάνουν να πιστεύω ότι ο τρόπος λειτουργία αυτών των ανθρώπων είναι τέτοιος που δεν θα τους ήθελα όχι να ανακατευτούν με τα κοινά αλλά ούτε καν να τους γνωρίζω! Σε καιρούς δύσκολους για τον τόπο το μόνο που μας έλειπε είναι η κατευθυνόμενες μικροπολιτικές φιλοδοξίες στο όνομα της ενημέρωσης από ανθρώπους που απλά θέλουν να ικανοποιήσουν τον εγωισμό τους βάζοντας τη μοίρα του Δήμου σε δεύτερο ρόλο, με άλλα λόγια να πάρουμε τα χεράκια μας και να βγάλουμε τα ματάκια μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. """Καλό θα ήταν να σταματήσουν όλοι να λειτουργούν παρασκηνιακά να βγουν και να υποστηρίξουν ανοιχτά και ενυπόγραφα τους λόγους που θεωρούν σωστούς για μια απομάκρυνση του κ. Παπαθανασίου από το αξίωμα του Δημάρχου. ""

    Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν κρατούσες... Την ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ γιατί δεν την έβαλες πρώτος εσύ στην παρέμβασή σου κύριε των 2:24 π.μ.;;;; Ως ανώνυμος δίνεις συμβουλές!
    Όσο για αυτούς που δρουν παρασκηνιακά και ανυπόγραφα(κατά την γνώμη σου) ας δούμε "τις παρασκηνιακές δράσεις" τους και την "ανωνυμία" τους:
    Α)Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (Τεύχος Πρώτο) στη σελ. 1831, στο άρθρο 236, και αφορά: Περιφερειάρχες, αντιπεριφερειάρχες, δημάρχους, δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων και εκπροσώπους τοπικών κοινοτήτων. Άρθρο 236.2.α.: «Όταν γίνεται παραπομπή για κακούργημα με αμετάκλητο βούλευμα ή με απευθείας κλήση, κατά της οποίας έχει εξαντληθεί το δικαίωμα προσφυγής ο Ελεγκτής Νομιμότητας οφείλει να θέσει τον κατηγορούμενο σε κατάσταση αργίας, η οποία διατηρείται σε περίπτωση έκδοσης καταδικαστικής απόφασης του ποινικού δικαστηρίου. Εάν εκδοθεί αθωωτική απόφαση, η αργία αίρεται αυτοδικαίως και θεωρείται ως μηδέποτε επιβληθείσα». Δήλαδή σύμφωνα με τον κ. 2:24 οι συντάκτες του Καλλικράτη είχαν προσωπικά με τον κ. Παπαθανασίου;
    Β)Υπ΄ αριθ. 183/2010 αμετάκλητη απόφαση του συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα «παραπέμπεται στο τριμελές εφετείο κακουργημάτων με βάση τα άρθρα 13Α και 263Α του Ποινικού Κώδικα, για να δικαστεί ως υπαίτιος γιατί ελάττωσε εν γνώσει του και για να ωφεληθεί άλλος, την δημοτική περιουσία της οποίας η διαχείριση, του ήταν εμπιστευμένη, προκαλώντας ζημία 468.710 ευρώ, άρα μεγαλύτερη των 150.000 ευρώ (άρθρο 1 παρ. 1 του Ν. 1608/50)». Κύριε των 2:24 οι δικαστές που πήραν αυτή την απόφαση και αυτοί προσωπικά με τον κ. Παπαθανασίου είχαν; Όσο για υπογραφές εδώ να δεις στο Βούλευμα υπογραφές και σφραγίδες να χορτάσει το μάτι σου...
    Γ)Η από 3/2/11 ερώτηση στην Βουλή των Βουλευτών του ΛΑΟΣ στον Υπ. Εσωτερικών για τη μη εφαρμογή του Καλλικράτη στον Δήμο Δίου-Ολύμπου είναι "μπηχτή" κύριε των 2:24; Τόσο αφελείς θεωρείτε τους βουλευτές να εγείρουν με κάθε σοβαρότητα ένα θέμα όταν αυτό δεν υπάρχει; Και αυτοί προσωπικά είχαν κύριε των 2:24;
    Επί της ευκαιρίας εδώ να ξεκαθαρίσουμε κάτι, ούτε η τροπόλογια έχει αποσυρθεί, ούτε το Υπ. Εσωτερικών έχει κάνει ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ αλλαγή στον Καλλίκρατη στο άρθρο 236 όπως εντέχνως διατυμπανίζουν ορισμένοι...
    Δ)Ο προϊστάμενος Εισαγγελιών Θεσσαλονίκης κ. Παναγής Γιαννάκης που διέτεξε αυτεπάγγελτα έρευνα για παράβαση καθήκοντος προς τον γ.γ. Αποκεντρωμένης Περιφεριακής Διοίκησης Θ. Σώκο ενυπόγραφα κίνησε τη διαδικασία και αυτός έχειπροσωπικά με τον κ Παπαθανασίου κ. των 2:24;
    Παρασκηνιακά και ανώνυμα κινούντε άλλοι, αυτοί που με επίκληση νομικών επιχειρημάτων κωλυσιεργούν και δεν εφαρμόζουν ώς όφειλαν το νόμο, όπως άλλωστε έχει συμβεί στην περίπτωση Μαντούβαλου και Χρονόπουλου (αυτοί βλέπετε δεν ήταν φίλοι του κ. Γ. Γραμματέα)... Αλλά ας περιμένουμε λίγο να δούμε τι θα απαντήσουν τόσο ο κ. Υπουργός στη Βουλή, όσο και ο κ. Σώκος στον κ. Εισαγγελέα.
    Σε μία χώρα και μια κοινωνία που εδώ και καιρό όλοι ξέρουμε πως οδηγήθηκε σε αυτό το χάλι επειδή οι νόμοι εφαρμόζονται μόνο στους "μικρούς" και σε όσους για κακή τους τύχη δεν είναι κολλητοί του κάθε "κ. Σώκου", άνθρωποι σαν εσέ κ. των 2:24, που χρισημοποιούν ως άλλοθι το όνομα του Δήμου για να υπερασπιστούν την ανομία, τον πολιτικό αμοραλισμό και το καταδικαστέο από όλη την Ελληνική κοινωνία πολιτικό επιχείρημα του Κ. Καραμανλή "Το νόμιμο είναι και ηθικό" είναι συννένοχοι για τα χάλια που επιτήδιοι πολιτικοί μας οδήγησαν.
    Μάλλον κ. των 2:24 εσείς θα πρέπει όχι μόνον να μην ξανασχοληθείτε με τα κοινά αλλά ούτε να δημοσιεύσετε κειμενα με πονηρά μυνήματα σκοπεύοντας με έωλα επιχειρήματα και βάζοντας γελοία διλλήματα να αποπροσανατολίσετε τον κόσμο από το θέμα.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλα δεν περιμενα να δω τπτ αλλο περα απο τα γνωστα παπαγαλακια που γραφουν ΜΟΝΟ ΑΝΩΝΥΜΑ λασπολογιες αφου ρε παιδια δεν τραβατε γιατι το παλεθετε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Kala kseroume oi gnvstoi agnostoi pou bgazoun to koblex tous pisw apo mia othoni sinexiste paidia na zeite sto roz sinefaki sas oti kapote o Papathanasis tha pesei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. όπως δεν διάβασες σωστά αναγνώστη του 1:37 δεν αμφισβητώ την νομιμότητα της παραπομπής του κ.Παπαθανασίου αλλά το άλλοθι και τον τρόπο λειτουργίας ατόμων σαν εσένα! Δεν το παίζω εισαγγελέας ούτε και σωτήρας του τόπου, κάτι που αναμφισβήτητα θεωρείς τον εαυτό σου. ενυπόγραφα γράφεις όταν κατηγορείς ονομαστικά(αυτό που κάνεις εσύ δλδ) , ανυπόγραφα γράφεις όταν βάζεις διλήμματα αναγκάζοντας τον αναγνώστη να σκεφτεί παρά να διαβάσει απλά μια κατηγορία. Το να αρχίσεις να διαλαλείς και να "καταδικάζεις" όποιον έχει διαφορετική άποψη από τη δική σου, ως προσκείμενο ή φιλαράκι κάποιου άλλου απλά ενισχύει το κείμενο και την προσωπική μου άποψη ότι ανθρώπους σαν εσένα πρέπει να τους αποβάλλουμε από τα κοινά αν θέλουμε να πάει μπροστά ο τόπος! Αρκετά με τους κομματικούς "στρατιώτες"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε παιδιά τι το ζορίζετε. Το προβλημα είναι αυτο που ειπε ο Δημόπουλος στο ραδιοφωνο. Πως μπορεί να ζητήσει ο Δήμαρχος από τους πολίτες να εφαρμοσουν τον Νομο, οταν ο Νομος δεν εφαρμόζεται για το Δημαρχο? όλα τα άλλα είναι κουραφεξαλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ακούστε παιδιά, άνθρωποι σαν τον περί ου ο λόγος, που πιστεύουν και εφαρμόζουν την αρχή του διαίρει και βασίλευε, δεν έχουν καμία σχέση με την Δημοκρατία. Διαίρεσε και διέλυσε το ΠΑΣΟΚ, διέλυσε κυριολεκτικά τη Ν.Δ. (σε επίπεδο δημοτικών εκλογών), συνεργαζόμενος με τους γνωστούς νεκροθάφτες της Ν.Δ.. Τώρα έβαλε στόχο να διαιρέσει και να κατακερματίσει τις γνήσιες λαϊκές δυνάμεις που ενδιαφέρονται για το καλό αυτού του τόπου, αλλά που δεν είναι όμως μαζί του. Δεν τον ενδιαφέρει αυτόν ο τόπος μας, τον ενδιαφέρει μόνο το προσωπικό του συμφέρον. Την τέταρτη τετραετία στο Δήμο Λιτοχώρου δεν έκανε ούτε ένα έργο, έτρεχε να βγει Νομάρχης. Την τετραετία σαν Νομαρχιακός σύμβουλος δεν πάτησε το πόδι του στο Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Λιτοχώρου. Όλους τους άμεσα συνεργάτες του, αξιόλογα στελέχη, που δούλεψαν δεκαέξι χρόνια δίπλα του και τον έβγαζαν ασπροπρόσωπο, όταν έσκαγαν μύτη για να διεκδικήσουν θεμιτά το χρίσμα, και γιατί το άξιζαν και γιατί είχε έρθει ο καιρός τους αλλά και ο ίδιος είχε πλέον κουραστεί και είχε κορεστεί, όλους τους έπνιξε σαν τον Κρόνο που κατάπινε τα παιδιά του. Και το χειρότερο βοήθησε τον αντίπαλο της παράταξης που τον ανέδειξε, τον άνθρωπο που δεν εκτίμησε το χώρο του ποτέ, ούτε τότε με τον κ. Αναγνώστου, ούτε τώρα με τον κ. Δημόπουλο, και τον έκανε Δήμαρχο. Όλους τους έστειλε σε αργία. Σε κανένα από τους, Στέργιο Φαρμάκη, Γιώργο Φαρμάκη, Διονυσία Τσίρου, Καλαμπάκα Θανάση, Κουκιώτη Βαγγέλη, δεν έδινε την ευχή του και την στήριξή του. Ένας που του έμεινε από όλους τους παραπάνω, ας ελπίσουνε να τον βοηθήσει, αλλά και αυτόν όταν θα έρθει η ώρα, αλλού θα την κάνει την πάσα του. Αυτός δεν χορταίνει με όσες τετραετίες, και την άλλη τετραετία αυτός θα θέλει να είναι, είναι καλός πλέον, πρέπει να το παραδεχτούμε θα έχει και πολύ πείρα τότε!!. Θα με θυμηθείτε ότι στο τέλος θα μας χαρακτηρίζει όλους σκουλήκια, ερπετά, αρουραίους. Ο άνθρωπος είναι αχάριστος και άφιλος (αυτό για τους συνεργάτες που τον υπηρέτησαν και για’ αυτούς που τον υπηρετούν). Θα μου πείτε πως τα καταφέρνει; Κατά τον λαό και οι ηγέτες του. Του λαού οι αποφάσεις βέβαια είναι πάντα σεβαστές, κανείς δεν τις αμφισβητεί, δεν είναι όμως πάντα οι σωστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εχει δικιο ο απο πάνω.Βάλαμε εναν Λύκο, και τι λυκο παχύ - παχύ, να φιλά τα πρόβατα. Όλες οι αναλύσεις αστε τα, φλυαρίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. μπραβο στον φιλο 4-12 ετσι ειναι τα πραγματα και
    θα συμφωνησω οτι ο χοντρος αν τεθει σε αργρια η οχι και θελησει ωα κατεβει παλι για δημαρχος παλι θα εκλεγει γιατι εχει βαθια ριζωμενη την χοντραδα του σ`αυτον το τοπο.ηρθε η ωρα να ξυπνησουν μερικοιφτανει το καφενειον και ο καναπες,μην φοβαστε κανεναν,δεν εχετε αναγκη κανενα λαμογιο οπου και να ανηκει αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Filos GEBELS Olympios τι σου έλεγα προχθές; Ίδιο δικηγόρο Παπαθανασίου και Ψωμιάδης, παρακάλια ο Παπαθανασιού και βαρύγδουπες δηλώσεις στο Διον tv γιατί η αθωότητα Ψωμιάδη θα έδειχνε πως ο δικηγόρος έχει δρομολογίσει στη σωστή κατεύθυνση το θέμα... και σου είπα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ!!! Παρτο χαμπάρι GEBELS η εποχή που "ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ" και η ασυλία - ατιμωρισία των αιρετών πρέπει να τελειώνει. Είναι ο βασικός λόγος που η Ελλάδα μας εφτασέ σε αυτό το χάλι. Επιτέλους ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ*...

    *για όσους δεν γνωρίζουν την φράση και την ιστορία της, θα πω μόνο ότι συμβολίζει την ανεξαρτησία και την επιβολή της δικαιοσύνης χωρίς φόβο και πάθος. Όσοι ενδιαφέρονται για την ατάκα ας το ψάξουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο Βασιλιάς της Πρωσίας Φρειδερίκος ο Μέγας είχε παλάτι το Σαν Σουσί στο Πότσδαμ. Δίπλα στο παλάτι του υπήρχε ένας ανεμόμυλος που έκανε θόρυβο και δεν άφηνε το Βασιλιά να κοιμηθεί ήσυχα. Ο Βασιλιάς ζήτησε να αγοράσει τον ανεμόμυλο, όμως ο μυλωνάς αρνήθηκε, επειδή τον θεωρούσε ιερή κληρονομιά. Ο Φρειδερίκος ο Μέγας τον απείλησε ότι θα πάρει τον μύλο με τη βία. Ο μυλωνάς δεν πτοήθηκε καθόλου και απάντησε με τη φράση που έμεινε παροιμιώδης «Ναι, αλλά υπάρχουν δικαστές στο Βερολίνο». Ο Βασιλιάς δεν θύμωσε καθόλου. Αντίθετα, ικανοποιήθηκε για την εμπιστοσύνη που έτρεφε ο λαός του στη Δικαιοσύνη της χώρας του.

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΩ ΤΗΝ "ΡΕΤΣΙΝΙΑ" ΤΟΥ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥ - ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΕΔΩΣΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΝΑΣ.

    Αφιερωμένο στους στρατευμένους blogo-σχολιαστές του Παπαθανασίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο Βασιλιάς της Πρωσίας Φρειδερίκος ο Μέγας είχε παλάτι το Σαν Σουσί στο Πότσδαμ. Δίπλα στο παλάτι του υπήρχε ένας ανεμόμυλος που έκανε θόρυβο και δεν άφηνε το Βασιλιά να κοιμηθεί ήσυχα. Ο Βασιλιάς ζήτησε να αγοράσει τον ανεμόμυλο, όμως ο μυλωνάς αρνήθηκε, επειδή τον θεωρούσε ιερή κληρονομιά. Ο Φρειδερίκος ο Μέγας τον απείλησε ότι θα πάρει τον μύλο με τη βία. Ο μυλωνάς δεν πτοήθηκε καθόλου και απάντησε με τη φράση που έμεινε παροιμιώδης «Ναι, αλλά υπάρχουν δικαστές στο Βερολίνο». Ο Βασιλιάς δεν θύμωσε καθόλου. Αντίθετα, ικανοποιήθηκε για την εμπιστοσύνη που έτρεφε ο λαός του στη Δικαιοσύνη της χώρας του.

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΩ ΤΗΝ "ΡΕΤΣΙΝΙΑ" ΤΟΥ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥ - ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΕΔΩΣΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΝΑΣ.

    Αφιερωμένο στους στρατευμένους blogo-σχολιαστές του Παπαθανασίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή