Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Γιώργος Κεχαγιάς και Αντώνης Μπάσδρας

Δύο καλοί φίλοι αντάμωσαν σήμερα το πρωΐ στην Παλιά Λεπτοκαρυά. Ο Γιώργος Κεχαγιάς δημοτικός σύμβουλος της "Ολύμπιας Γης" και ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Μπάσδρας. 

Ο Αντώνης με νέο λουκ (μούσι και εμφανώς αδυνατισμένος) δήλωσε λάτρης της περιοχής και γενικότερα του Δήμου Δίου - Ολύμπου. Η συζήτηση μαζί τους άκρως ενδιαφέρουσα. Από το αυγό του Κεχαγιά - που συνέτριψε το όλο ΠΑΣΟΚ (χωρίς κάτι ανάλογο να γίνει στις δημοτικές εκλογές) - μέχρι τον παοκ. τον Κιάφα και βέβαια τον απουσιάζοντα "κολλητό" του Κεχαγιά, Γιώργο Φαρμάκη!

Την παοκτσήδικη παρέα επισκέφτηκαν, μεταξύ άλλων, κάποια στιγμή και ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ δήμαρχος Δίου - Ολύμπου που δήλωσε πως η αναγέννηση του ΑΡΕΩΣ άρχισε καθώς και ο Νίκος Λάππας.

Την συγκεκριμένη στιγμή που τραβήχτηκε η φωτογραφία η συζήτηση είχε "ανέβει" στις εθνικές εκλογές και στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό. 

Και οι δύο θα είναι σίγουρα με τον πρώην Νομάρχη. Για τον δεύτερο σταυρό ακόμα δεν έχουν αποφασίσει μιας και το τοπίο είναι ακόμα θολό. Ο Αντώνης βέβαια είναι σχεδόν σίγουρος πως θα στηρίξει και τον Απόστολο (τον ερχόμενο μετά Βαΐων και κλάδων). Ο Κεχαγιάς ακόμα δεν ξέρει! 

Μπορεί να πάει και με την Ντόρα στο τέλος είπε. Τότε ήταν που τα γέλια ακούστηκαν τουλάχιστον ως την πλατεία Λιτοχώρου.

2 σχόλια:

  1. Αν θα παει ο Κεχαγιάς στην Ντόρα το 1,5% θα γινει 0,9%. Λόγω βάρους θα "κατσει" το ποσοστό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν θα παει ο Κεχαγιάς στην Ντόρα το 1,5% θα γινει 0,9%. Λόγω βάρους θα "κατσει" το ποσοστό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή