Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Δευτερολογίες εκπροσώπων παρατάξεων

  • Σάκης Καλαϊτζης: " Θα δηλώσω παρών"
  • Μπατζικώστας: " Ψηφίζω..."
  • Τσιφοδήμος: " Δήμαρχε εσένα ψήφισε ο κόσμος. Εμας θα μας καλούσες να κάνουμε τι; Φαίνεται πως ο Καλλικράτης μας οδηγεί σε μονοπάτια δύσκολα. Θέλουμε να ενώσουμε ψυχές. Δεν είναι σωστό να χρωστάμε και να κάνουμε έργα. Εγώ δεν χρωστούσα. Θα πρέπει να γίνει μια καλύτερη απογραφή και ιδιαίτερα εκείνων των ακινήτων που θα μπορούσαν να αξιοποιήθούν. Οι λύσεις είναι τρεις: 1. Να εισπράξουμε αυτά που μας χρωστουν, 2. Να αξιοποιήσουμε ακίνητη περιουσία του δήμου, 3. Να παραιτηθούμε και να κλείσουμε τους δήμους. Δεν πρέπει να γίνει. Να αποδίδουμε πολιτικές ευθύνες και εάν υπάρχουν ποινικές ευθύνες. Συγχαρητήρια και στον ορκωτό αλλά και στους υπαλλήλους τηοικονομικής υπηρεσίας. Ο Χριστός που θα αναστηθεί να μας δίνει δύναμη και να βρούμε λύσεις. Είναι πολύ κακή η πολιτική της κυβέρνησης απέναντι στην αυτοδιοίκηση"
  • Λάππας: " Συγχαρητήρια και καλή Ανάσταση και στον δήμο μας γιατί τα πράματα τα βλεπω και πολύ δύσκολα. Οι προσαυξήσεις που πιθανόν θα έρθουν στο νέο δήμο. Είπατε για μια ανοησία υπαλλήλου. Τι προβλεπεται;"
  • Κουρίτα: " Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι το λογιστικό μέρος δεν έχουμε καμμία διαφωνία. Παρόλα αυτά τα νούμερα αυτά αποτυπώνουν μια οικονομική πολιτική της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που κυβέρνησαν τους 3 δήμους τα τελευταία χρόνια. Σίγουρα δεν είναι ανοησία αυτό που έκανε ο υπάλληλος. Προσπάθησε να πληρώσει εντάλματα. Ευθύνη έχει η πολιτική διοίκηση. Ανέπτυξαν πελατειακές σχέσεις τόσα χρόνια με τα χρήματα που δεν εισέπραταν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου