Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ - Σοκ στο Δήμο Δίου - Ολύμπου

  • Μετά από εισήγηση του προέδρου του Δ.Σ. Δίου - Ολύμπου, Μιχάλη Λαλούμη, ο Δήμαρχος Δίου - Ολύμπου Γ. Παπαθανασίου φέρεται να έχει ζητήσει τις έγγραφες παραιτήσεις των προέδρων των τοπικών συμβουλίων Πλαταμώνα, Σκοτίνας και Λιτοχώρου.
  • Αποκλειστικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρόεδρος του Δ.Σ. έχει ζητήσει να παραιτηθούν από τις θέσεις τους οι αντιδήμαρχοι Φαρμάκης και Τσιμίτρη καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Τζήκας. Για τους τρεις δημοτικούς συμβούλους πρέπει - βάσει Καλλικράτη - να γίνει ειδική συνεδρίαση του Δ.Σ. που από ότι φαίνεται έχει οριστεί μετά τις Άγιες Μέρες του Πάσχα.


Τί μας οδήγησε όμως σε αυτές τις δραματικές καταστάσεις;

Μετά την χθεσινή ήττα - ντροπή του Παναθηναϊκού στο Βόλο που συνεπάγεται τον αποκλεισμό του ΑΡΕΩΣ Θεσσαλονίκης από την Ευρώπη και με έκδηλη την αγανάκτηση ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Δίου - Ολύμπου συναντήθηκε - στην Ξάνθη όπου και βρίσκονταν για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Άρεως - με τον Πρόεδρους του Α.Σ και της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και εκδήλωσε την επιθυμία να παραιτηθεί. 

Από ότι φαινεται όμως μετά από σύσκεψη που έγινε στο δημαρχείο Δίου - Ολύμπου τις πρώτες πρωινές ώρες αποφασίστηκε να ζητηθούν οι παραιτήσεις των βάζελων προέδρων των τοπικών συμβουλίων και την επόμενη εβδομάδα να συνέλθει το Δ.Σ. για να αποφασίσει για την τυχή των βάζελων συμβούλων Φαρμάκη, Τσιμίτρη και Τζήκα. 

Το μάρμαρο φαίνεται να πληρώνει και το παναθηναϊκών αισθημάτων γραφείου τύπου του Δήμου Δίου - Ολύμπου με τον κ. Γαλανό να βρίσκεται με το ένα ποδι εκτός δημαρχειακού μεγάρου.

Παράλληλα πόλεμος - ακούγεται πως άνοιξε και με τον διαχειριστή του μπλογκ dionolympos που φέρεται να συμβούλευσε τον πρόεδρο του Δ.Σ. να προβεί στις παραπάνω κινήσεις.

4 σχόλια:

  1. oute ptotaprilia na einai re papazaxaria,mhn ta les etsi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακόμη κανένα τέτοιο και δεν θα διαβάζεσαι με τίποτα φίλε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπραβο Γιαννη καλο!! Αλλα Μπεος εισαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπραβο Γιαννη καλο!! Αλλα Μπεος εισαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή