Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής Ανάπτυξης Π.Κ.Μ. – απόφαση έγκρισης περιβαλλοντικών όρων

Συνεδρίασε η Περιφερειακή Επιτροπή Ανάπτυξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Τρίτη 12 Απριλίου 2011.
          Στη συνεδρίαση συμμετείχαν η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ.  Νίκος Μακρίδης, Λάκης Παπαϊωάννου, Γρηγόρης Παπαχρήστος και Νίκος Παπανικολάου καθώς και ο Διευθυντής Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας κ. Γιώργος Βλάχος και υπάλληλοι της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Π.Ε. Πιερίας.
          Στο πλαίσιο της συνεδρίασης συζητήθηκε και εγκρίθηκε ομόφωνα από την Περιφερειακή Επιτροπή Ανάπτυξης της Π.Κ.Μ. η  εισήγηση της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κ. Σοφίας Μαυρίδου και του Διευθυντή  Ανάπτυξης της Π.Ε. Πιερίας επί της έγκρισης περιβαλλοντικών όρων για τη δραστηριότητα «Εργοστάσιο Παραγωγής Πλαστικών Προϊόντων και Υλικών Συσκευασίας» ιδιοκτησίας της εταιρείας «ΓΙΟΥΚΑ Α.Ε.» που προτείνεται να εγκατασταθεί στα αγροτ. 137 και 138 του Δ.Δ. Μακρυγιάλου του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού Ν. Πιερίας.
           Είναι ενθαρρυντικό που σε αυτές τις δύσκολες εποχές, υπάρχουν επιχειρηματίες που επενδύουν ακόμη στη δημιουργία σύγχρονων βιομηχανικών μονάδων και συμβάλλουν με τις επαγγελματικές τους πρωτοβουλίες στην ανάπτυξη της τοπικής μας οικονομίας. Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας θα βρίσκεται δίπλα στον επιχειρηματικό κόσμο για να διευκολύνει το έργο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου