Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Πολιτικός - αντιπολιτευτικός - Πολιτισμός


Κώστας Δημόπουλος και Νίκος Λάππας εμφανίστηκαν παρέα στην πλατεία Λιτοχώρου και πήγαν για τσίπουρο σε γνωστό μαγαζί.
Πλήθος κόσμου πέρασε από το τραπέζι τους και αντάλλαξε απόψεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Δήμο Δίου - Ολύμπου.

23 σχόλια:

  1. Οι άλλοι μαζί τα φάγαν, αυτοί μαζί τα πίνουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι πολύ μας συγκίνησαν πάλι αυτά τα δυο τα παλικαρούδια. Ήπιαν τσίπουρο μαζί, ε; Πολύ συγκινητικό, πραγματικά. Ε αφού το ήπιαν μαζί τότε να τους ψηφίσουμε την άλλη φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοί όμως δεν έχουν ποινικές διώξεις για κακουργήματα ανωνυμε 3.21, έχουν όραμα και δεν ξεπουλάν το χαλίκι 110 δραχμες το κυβικό. Το ποιος είναι καλύτερος από τους δύο θα το κρίνει ο κόσμος. Το ποιός πάει όμως στο κακουργοδικείο το έκρινε ο εισαγγελέας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΩΝΥΜΕ 3.21 ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ. ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλοι διαπλεκόμενοι είναι. Δεν έχετε ακούσει την παροιμία, κόρακας κοράκου μάτι.....
    Επί δημαρχίας Παπαθανάση πήρε το νερόμυλο ή μάνα του Λάππα, καπηλευόμενη το συνεταιρισμό γυναικών. Ο Τσιφοδήμος πριν βγει Δήμαρχος έλεγε θα την στείλει στον εισαγγελέα. Όταν όμως βγήκε το έκανε γαργάρα. Επί δημαρχίας Τσιφοδήμου το ξαναπήρε για δεύτερη 12ετία. Πάλι ως συνεταιρισμός γυναικών. Συνεταιρισμός με 1 άτομο, πως λέμε μονοπρόσωπη ΕΠΕ ένα πράμα. Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά. Ο Λάππας αν έχει κότσια ας βγει και να καταγγείλει τη μάνα του για την απάτη. Αλλιώς είναι κι αυτός μέρος της διαπλοκής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΑΝΩΝΥΜΕ\Η 6:06, Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΛΑΠΠΑ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝ, ΕΥΝΟΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ Η ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΦΟΔΗΜΟ; ΚΙ ΑΦΟΥ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΕΥΝΟΗΜΕΝΗ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΠΠΑΣ ΠΗΓΕ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ; ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΙΟ "ΕΝΟΧΟ ΜΥΣΤΙΚΟ" ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟΜΥΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΚΑΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ; ΕΠΙΣΗΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥΞΕΡΟΣ\Η "ΝΕΡΟΜΥΛΟΛΟΓΟΣ" ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝ\ΜΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ; ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝ\ΜΟΥ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΛΑΠΠΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ; ΠΟΤΕ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΣΙΦΟΔΗΜΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΛΑΠΠΑ, ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΤΗΝ ΚΥΡΑ-ΣΟΦΙΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ; ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ "ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ" ΑΝΩΝΥΜΕ\Η 6:06 ΠΡΕΠΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΣ ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΗ, ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΨΥΧΙΑΤΡΟ! ΚΙ ΑΦΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΝΕΡΟΜΥΛΟ ΣΑΝ "ΘΕΙΟ ΔΩΡΟ" ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΤΟΝ "ΧΤΥΠΗΣΕΤΕ" ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ; ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ "ΔΩΡΑ" ΑΝΩΝΥΜΕ\Η 6:06 ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ "ΔΩΡΟΛΗΠΤΩΝ" ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΡΔΟΦΟΡΟ "ΔΩΡΑΚΙ" ΤΟΥΣ! ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΙΤΑ ΠΡΟΣ ΠΛΑΚΑ ΜΕΡΙΑ!!! ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ "ΔΩΡΟΛΗΠΤΕΣ" ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΠΙΣΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ! Ο ΛΑΠΠΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΤΡΕΧΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ Η ΤΟΝ ΤΣΙΦΟΔΗΜΟ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΥΤΕ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΛΟΥΦΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ! ΠΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ, ΕΙΠΑΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟ ΑΓΩΝΑ! ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ! ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΞΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΡΑΔΙΑΖΕΤΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΓΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ; ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑΤΕ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΛΑΠΠΑ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΒΓΗΚΕ ΦΑΝΤΗΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΞΑΤΕ! ΧΘΕΣ ΤO ΜΠΛΟΚ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΛΑΠΠΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΛΑΠΠΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΦΟΥ ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕ ΦΟΒΑΤΑΙ! ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΜΑΤΩΝΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΠΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΤΟΥ!
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΝΩΝΥΜΕ\Η 6:06; ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΟΥ ΧΩΡΟ: ΤΑ ΛΑΣΠΟΝΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠ΄ΟΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙΣ ΛΕΡΩΝΕΣΑΙ, ΜΑΚΡΥΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣ ΣΤΑ ΚΟΛΠΑ, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ; ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ , ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΧΘΕΣΙΝΟΙ; ΑΣΕ ΤΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ, ΑΓΝΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ. (ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ 3/4/2011 6:06 Μ.Μ.)ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΑ, ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΪΚΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι τι να δείτε πια! Μεσ' τα πλούτη και την πολυτέλεια η οικογένεια Λάππα όλα αυτά τα χρόνια! Ακριβώς επειδή είναι "όλα τα χρόνια μεσ' τα κόλπα". Σα δε ντρέπεστε χαμερπείς τρισάθλιοι λασπολόγοι. Άλλα ποιος έχασε τη ντροπή για να τη βρείτε εσείς!
    Νίκο το καλοκαίρι πολλοί σου είπαμε ότι με τα μυαλά που - ευτυχώς - κουβαλάς και με τη βρωμιά που υπάρχει στη σημερινή πολιτική κατάσταση, μόνο χρήματα και την ηρεμία σου θα χάσεις. Ξέρεις κάτι; Δεν είχαμε δίκιο! ΕΣΥ ΕΙΧΕΣ ΔΙΚΙΟ! Προχώρα ακάθεκτος και ξεβρόμισε τον τόπο από κάθε λογής απατεώνες και τους κατ' επάγγελμα ή καθ' έξιν λασπολόγους!

    Ένας συνάδελφός σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΗ ΣΚΙΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΣΟΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΕΚΡΟΠΙΝΑΝ ΜΑΖΙ???
    ΔΕΝ ΤΑ ΚΕΡΑΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ?

    ΚΡΙΜΑΣ ΕΙΝΑΙ...
    ΤΑ ΦΤΩΧΟΠΑΙΔΑ
    ΑΝΑ ΜΠΑΜ ΜΠΑΜΠΑΝΤΑΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ
    ΠΑΠΠΟΥ ΠΡΟΣ ΠΑΠΠΟΥ
    ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑΚΙ?
    ΕΛΕΟΣ
    ΕΛΕΟΣ
    ΕΛΕΟΣ
    ΤΣΙΦΟΥΤΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλά έκαναν και τα έπιναν στην εδρα αυτών που συνταξιοδοτήθηκαν και εγιναν ανθρωποι απο τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και από το ΠΑΣΟΚ, αντιστοιχα.
    Μπράβο παιδια, στα μουτρα τους, έτσι πονανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τελικά Παπαζαχαρία για τον Λάππα δουλεύεις, τζάμπα διαφήμιση, το μπλογκ αυτό χτίστηκε για τον Νίκο. Πώς το κατάφερες αυτό, τι να σου πω, για αλλού πήγαινες και αλλού βρέθηκες, (σοβαρά τώρα δεν φταις εσύ, εσύ τη δουλειά σου κάνεις και πολύ καλά). Αυτά τα παράξενα μόνο στο Λιτόχωρο συμβαίνουν,όπως για παράδειγμα να είναι το χωριό χωριμένο σε φατρίες και οι γνήσιοι Νεοδημοκράτες και Πασοκτσίδες να αποτελούν μειονότητα, είδος προς εξαφάνιση να είσαι σταθερός και ιδεολόγος σ΄αυτόν τον τόπο, γι΄αυτό και συ έχεις τα δίκια σου, βρέθηκες να έχεις φαβορί στο μπλογκ το αουτσάιντερ, όλα να τα περιμένει κανείς εδώ που ζούμε τελικά. Κάτστε μούτα, τι μας καρτεράει ακόμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για ποιον είπε καλή κουβέντα ρε παιδιά ο κ. μόνιμος επαγγελματίας Δήμαρχος, για κανένα. Ας μας πει τουλάχιστον πόσα χρόνια θέλει να είναι Δήμαρχος 30, 40, 50 πόσα θέλει; Όποιος τολμήσει να τον αμφισβητήσει ανήκει στη ζωολογία των ερπετών και των αρουραίων. Μόνο αυτός είναι ηγέτης, μόνο αυτός ξέρει! Μωροφιλοδοξία δεν είναι να θέλει να γίνει Δήμαρχος κάποιος δημότης, μωροφιλοδοξία είναι να θέλεις να είσαι μόνο εσύ μόνιμος δήμαρχος. Αυτό και αν δεν λέγεται Δημοκρατία…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Autos den einai igetis, autos einai ethnarhis, den to katalavate akoma; Mono aytos mporei na mas sosei apo tin hreokopia k.t.l. giati einai o monos pou ehei akres, oi alloi aplos yparhoun kai apla anapneoun. Oso gia ta fidia kai ta pontikia hreiazontai ki auta, kanoun ti douleia tous ek fiseos, apo enstikto. Giati ta plase o theos;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. AN EINAI ETHNARHIS OPOS LES TOTE TON VLEPO POLY SYNTOMA NA TIN KANEI KI AYTOS GIA...PARISI MERIA! TO'PIASES;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αφου ρε ανυποαρκτοι αυτος βγαινει τοσα χρονια εσεισ τον βριζατε προεκλογικα και μονο καλο του κανατε γιατι τρωγεστε παλι αυτος θα βγει και στις επομενες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. apantisi ston anonymo 4/4/2011 11:37π.μ.
    ego to piasa, esy to pas sosta; prosehe tha mperdefteis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι 26896.
    Συνδυασμός Παπαθανασιου Α' Κυριακή: 5512 ψήφοι, Β' Κυριακή: 8444 ψήφοι! Και όλα αυτά λέγοντας στον κόσμο το μεγαλύτερο και πιο ώμο ψέμα που έχει υποθεί σε δημοτικές εκλογές στη Νότιο Πιερία: Δεν υπάρχει θέμα αργίας η περίπτωση μου είναι ίδια με του Ψωμιάδη, όσοι τα λένε αυτά ειναί συκοφάντες...Τόσο λαοπρόβλητος και ειλικρινής είναι ο Δήμαρχος - Φεουδάρχης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΠΡΑΒΟ!!!
    ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ
    ΣΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ ΠΟΝΤΑΡΕ
    ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΤΟ 1/3
    ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΤΙ ΠΗΡΕ?
    ΜΗΔΕΝ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝ ΜΗΔΕΝ
    ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ
    ΕΔΩ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΗ ΝΙΚΗ
    ΟΧΙ ΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΛΟΜΩΣΕ ΣΤΟ ΨΕΜΑ. ΤΗ ΧΕΙΡΑΨΙΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΠΑΤΖΗΛΙΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. parte habari koutornithia o papathanasis einai adistaktos diplomatis, gatoni, taha ton evrizan kai meta pigainan kai ton psifizan, ti na kanei o ermos o kosmos ksegelietai eykola, kseroun autoi apo pou tha zitisoun psifo, ti einai ploulia;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΕΚΡΟΠΙΝΑΝ ΜΑΖΙ???
    ΔΕΝ ΤΑ ΚΕΡΑΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ?

    ΚΡΙΜΑΣ ΕΙΝΑΙ...
    ΤΑ ΦΤΩΧΟΠΑΙΔΑ
    ΑΝΑ ΜΠΑΜ ΜΠΑΜΠΑΝΤΑΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ
    ΠΑΠΠΟΥ ΠΡΟΣ ΠΑΠΠΟΥ
    ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑΚΙ?
    ΕΛΕΟΣ
    ΕΛΕΟΣ
    ΕΛΕΟΣ
    ΤΣΙΦΟΥΤΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή