Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 29 ΕΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΡΟΣ ΠΑΣΕΓΕΣ: «ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ»

Επιστολή τελεσίγραφο προς την ΠΑΣΕΓΕΣ απέστειλαν συνολικά οι εκπρόσωποι των 29 Διοικήσεων των Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΑΣ) απ΄ όλη την χώρα, που συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης 5 Μαΐου, στις εγκαταστάσεις της ΕΑΣ Πιερίας, στην Κατερίνη.
Η επιστολή που ομόφωνα εγκρίθηκε από τις Διοικήσεις των 29 ΕΑΣ και στάλθηκε στην ΠΑΣΕΓΕΣ αναφέρει:

«ΚΑΤΕΡΙΝΗ, 05-05-2011


ΑΠΟΦΑΣΗ  ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ  ΤΗΝ 5η  ΜΑΪΟΥ  2011
ΣΤΗΝ  ΈΝΩΣΗ  ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ  ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ  ΠΙΕΡΙΑΣ


Προς ΠΑΣΕΓΕΣ

Σας γνωρίζουμε ότι μέχρι και σήμερα δεν μας έχει αποσταλεί αντίγραφο της σχετικής σύμβασης σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ. 57027/05.11.2010 ΚΥΑ και τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπ΄ αριθμ. 3401/ΡΜ/2010/29.12.2010 Διακήρυξης, όπως σας έχουμε ζητήσει στο απαντητικό μας έγγραφο στις 29.04.2011.

          Επειδή  σύμφωνα με την τεχνική προσφορά της Ένωσης ¨ΠΑΣΕΓΕΣ-NEUROPUBLIC Α.Ε.¨, η οποία έγινε αποδεκτή από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με αντίστοιχη απόφαση στις 10.03.2011, φορείς υλοποίησης του έργου (πύλες εισόδου) είναι συγκεκριμένες Ε.Α.Σ. μεταξύ των οποίων και οι υπογράφουσες, γεγονός το οποίο δεν μπορεί να μεταβληθεί.

       Επειδή μέχρι και σήμερα εμποδίζετε επιλεκτικά την είσοδο μας στο σύστημα.

       Επειδή δεδηλωμένη πρόθεσή μας  είναι να υλοποιήσουμε το έργο, αλλά όχι εις βάρος των οργανώσεων μας, επιφυλασσόμενοι, για τον λόγο αυτό, παντός νομίμου δικαιώματός μας.
        Σας καλούμε άμεσα (εντός 48 ωρών)  να επιτρέψετε την είσοδος μας στο σύστημα προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία προεκτύπωσης των αιτήσεων για την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων των παραγωγών της περιοχής μας και να υλοποιηθεί η σχετική διαδικασία  ώστε να μην χαθεί ούτε ένα ευρώ από τις επιδοτήσεις των, έργο που υλοποιούμε εδώ και χρόνια έγκαιρα και με απόλυτη επιτυχία.
        Σ΄ αντίθετη περίπτωση θα σας θεωρήσουμε αποκλειστικά υπεύθυνους για την ενδεχόμενη απώλεια των επιδοτήσεων των δικαιούχων.
       
Για λογαριασμό των κάτωθι ενώσεων οι νόμιμοι εκπρόσωποι:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου