Τρίτη 3 Μαΐου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ Δ.ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ «ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» «Για εμάς τίποτε δεν έχει αλλάξει»

* Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ κ. ΣΩΚΟΥ ΕΛΗΦΘΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΗ
* ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ, Γ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΟΦΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

«Για εμάς τίποτε δεν έχει αλλάξει μετά την απόφαση του γενικού γραμματέα της αποκεντρωμένης διοίκησης κ. Σώκου για αργία του δημάρχου μας Γ.Παπαθανασίου, απόφαση που ελήφθη χωρίς καν να έχει γίνει δίκη. Εξακολουθούμε να πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο δήμαρχός μας, Γιώργος Παπαθανασίου, οφείλει και πρέπει να συνεχίζει απρόσκοπτα το έργο του», δηλώνουν, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή τους οι 16 εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης «Ενότητα – Ανάπτυξη – Νέα Πορεία», ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις στον δήμο Δίου-Ολύμπου. 

Ολόκληρη η ανακοίνωση των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας έχει ως εξής:
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ Γ.ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
«Είναι πλέον σε όλους γνωστό  ότι ο γενικός γραμματέας αποκεντρωμένης διοίκησης, κ. Σώκος, έθεσε σε αργία τον δήμαρχό μας, Γιώργο Παπαθανασίου.
Όλοι εμείς οι εκλεγμένοι σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης «Ενότητα – Ανάπτυξη – Νέα Πορεία», νιώθουμε την ανάγκη να δηλώσουμε και δημόσια τη στήριξή μας στον επικεφαλής του συνδυασμού και εκλεγμένο δήμαρχο Δίου-Ολύμπου, Γιώργο Παπαθανασίου.
Επιθυμούμε να καταστήσουμε σαφές ότι όταν στρατευτήκαμε στο πλευρό του, δεν το κάναμε τυχαία. Συστρατευτήκαμε, επειδή θεωρήσαμε και συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι είναι ο πλέον κατάλληλος να αναλάβει την τύχη του τόπου μας σε τόσο χαλεπούς καιρούς, σε μια συγκυρία που φαντάζει δυσοίωνη για την περιοχή μας αλλά και τη χώρα μας.
Δηλώνουμε ότι για εμάς τίποτε δεν έχει αλλάξει μετά την απόφαση του γενικού γραμματέα της αποκεντρωμένης διοίκησης κ. Σώκου, απόφαση που ελήφθη χωρίς καν να έχει γίνει δίκη. Εξακολουθούμε να πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο δήμαρχός μας, Γιώργος Παπαθανασίου, οφείλει και πρέπει να συνεχίζει απρόσκοπτα το έργο του. Είναι επιβεβλημένο, με τη καθημερινή του παρουσία σε ό,τι μας απασχολεί, σε ό,τι μας προβληματίζει, στα καλά αλλά και στα δύσκολα, να είναι πάντα παρών. Όπως και θα συνεχίσει να είναι.
Απευθυνόμαστε σε όλους εκείνους που δήθεν καίγονται για το καλό του τόπου και επικαλούνται λόγους πολιτικούς και ηθικούς. Και τους ξεκαθαρίζουμε ότι βαυκαλίζονται αν νομίζουν ότι ξεγελούν κάποιον ή κάποιους από εμάς.
Η ιστορία, ο χρόνος και ο κόσμος είναι αμείλικτοι κριτές. Οι πολίτες ήδη έδωσαν την απάντησή τους στις 14 Νοεμβρίου 2010 και εξέλεξαν για δήμαρχο Δίου-Ολύμπου, τον  Γιώργο Παπαθανασίου. Αυτό, βέβαια, κάποιοι δεν το σεβάστηκαν και φορτικά συνέχισαν τις πιέσεις τους σε πρόσωπα και καταστάσεις προκειμένου να ληφθεί αυτή η απόφαση από τον γενικό γραμματέα αποκεντρωμένης διοίκησης.
Είμαστε βέβαιοι ότι όλοι αυτοί θα περάσουν στην ιστορία ως ανδρείκελα που με ψεύτικο όνομα και με γνώμονα το προσωπικό συμφέρον και τις εμπάθειές τους αδιαφόρησαν για το καλό του τόπου. 

Λιτόχωρο 2 Μαΐου 2011
ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΕΝΟΤΗΤΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ – ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ
1. Βροχαρίδης Βασίλης
2. Ελευθερίου Γιώργος
3. Ζέρβα Μαρία
4. Ζουρζούρα – Παύλου Σοφία
5. Κιάφας Πέτρος
6. Κρεμέτης Μιχάλης
7. Κωτούλης Γιώργος
8. Λαλούμης Μιχάλης
9. Μυλωνέρος Δημήτρης
10. Νούλα Σοφία
11. Στύλος Αθανάσιος
12. Τζίκας Θεόδωρος
13. Τουμαράς Δημήτρης
14. Τσιμήτρη Μαρία
15. Φαρμάκης Γιώργος
16. Χατζής Αντώνης

18 σχόλια:

  1. τελικα ολοι το ιδιο ειστε.δεν βγηκε ουτε ενας σας
    να πει οτι σας πουλησε με την συμπεριφορα του ο δημαρχος.δεν τον λυπαστε τον τοπο.που να τον λυπηθητε καλος ειναι ο μισθος καθε μηνα για καποιους τωρα και για καποιους του χρονου πουθα αλλαξουν τα ποστα.παντως ψοιφιζω φαρμακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντί να ζητάτε συγνώμη για τον εμπεγμό και την εξαπάτηση του εκλογικού σώματος ΠΟΥ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΣΙΩΠΟΥΣΑΤΕ, βγάζετε και ανακοινώση στήριξης της ανομίας,ανακοίνωση που απλά χθες σας υπαγορεύτηκε από τους "εκλεκτούς συμβούλους" του Φεουδάρχη και την υπογράψατε ως σύγχρονοι "δηλωσίες".
    Εάν πιστεύετε πως λόγο πιέσεων ο Σώκος ενήργησε λάθος γιατί δεν καταγγέλετε την ενέργειά του στη δικαιοσύνη και στον αρμόδιο Υπουργό;
    Γιατί δεν προσφεύγει κατά της αργίας ο κ. Δήμαρχος οπώς λέει;
    Γιατί διαμαρτύρεστε για την κατά γενική ομολογία εντέχνως καθηστερημένης (5 μήνες έκανε) επιβολής του νόμου; Ξεχάσατε μήπως πως ορκιστήκατε στο ΙΕΡΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ για την τήρηση του νόμου και του Συντάγματος πριν την ανάληψη των καθηκόντων σας;
    Ρωτήσατε ποτέ τον Δήμαρχο τι πιέσεις άσκησε, σε ποιούς και με ποιούς 5 μήνες τώρα για να μην τεθεί σε αργία;
    Αλήθεια ποιός σας νομιμοποιεί να το παίζεται η "φωνή του λαού" -αφού δεν εκφράζετε καμία πλειοψηφία μόλις 8500 σας ψήφισαν την β' Κυριακή του Νοέμβρη 2010 σε έναν δήμο 30000 κατοίκων- σχετικά με το δίκαιο της εφαρμογής του νόμου; Είστε σίγουροι πως οι περισσότεροι συνδημότες μας έχουν την ίδια άποψη με εσάς και αρνούνται την εφαρμογή του νόμου;
    Τέλος, πως μπορείτε να κοιτάτε τους συγχωριανούς σας στα μάτια σήμερα, αφού όταν προεκλογικά σας ρωτούσαν τι τρέχει με την περίπτωση αργίας κ. Παπαθανασίου εσείς τους διαβεβαιώνατε πως τίποτα από αυτά δεν προκειτε να συμβεί;
    Ειστε σε δρόμο ολισθηρό και επικίνδυνο για τους θεσμούς του δήμου Δίου - Ολύμπου και τη δημοκρατία που λόγω θέσης πρέπει να υπηρετήσετε για τα επόμενα 3 χρόνια. Προσέχτε, γιατί σε αυτή την πτώση δεν θέλει να σας ακολουθήσει κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. BRAVO SAS!!!!SAS AKSIZEI OLOUS TO VRAVEIO TIS ANOIXTIS PALAMIS!!!SAN DEN NTREPESTAI AKOMI KAI TORA GINESTE ERISTIKOI KAI DEN SEVESTAI TOUS NOMOUS KAI TO DIKAIO TOU KRATOUS!!!KAPOIOI SAN ESAS ODIGISAN TIN XORA MAS EDW POU EINAI TORA!!!KSIPNISTE ELLINES OPOU KAI AN TOUS VREITE MONO XLEVASMOS AFTO TOUS AKSIZEI!!!KAI NA MIN TO VALEIS PAPAZAXARIA DEN ME APOSXOLEI KRINE KAI KANE!!!ALLA ELEOS DILADI!!!TOSI KSEFTILA GIA TIN KOUTALA???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΗΠΕΤΙΑ. ΜΗΠΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΠΩΣ Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ ΗΤΑΝ ΨΕΥΤΗΣ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ? ΜΗΠΟΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΕΛΕΓΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ? ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΛΕΙΡΟΝΟΥΝΕ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΡΙΕΡΑ ΕΔΩ ΤΕΛΕΙΟΝΕΙ........Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΙΣΤΥΧΟΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ίσως κύριοι, δεν αντιληφτήκατε τι σημαίνει αργία. Φυσικά εσείς όλοι, δεν είχατε αντιληφθεί ότι με επικεφαλής τον περί ου ο λόγος, θα ρίχνατε σε περιπέτεια το Δήμο, και τώρα που μπήκατε στην περιπέτεια την χρεώνετε στους άλλους. Αμ δεν είναι έτσι κύριοι, αν δεν ξέρατε να ρωτούσατε, αλλά εσείς δεν φτάνει που δεν ρωτούσατε , δεν τα ακούγατε ούτε και από τα μπαλκόνια. Δεν πειράζει τώρα τι να κάνουμε , όσο αντιλαμβάνεται ο καθένας. Πάρτε τώρα την ηρωική απόφαση να παραμείνει στη θέση του ο κύριος Δήμαρχος και τεθείτε εσείς σε αργία, δηλαδή σε παραίτηση. Δείξτε το αυτό στην πράξη. Mόνο έτσι θα πιστέψουμε ότι είστε στο πλευρό του αρχηγού σας. Τα υπόλοιπα είναι φτηνές παλληκαριές και ανόητοι λεονταρισμοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΚΕΙ Π ΜΑΣ ΧΡΟΥΣΤΟΥΣΑΝ ΘΕΛΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΔ...........
    ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ
    Η ΚΑΤΑΚΡΑΚΥΛΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΩΡΑ!!!
    ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τραγικοί, τραγικοί, τραγικοί.
    Κι ακόμα περισσότερο τραγικοί αυτοί που σας στήριξαν και σας ψήφισαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.......
    ΚΑΛΑ ΡΕ ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ.....
    ΣΑΣ ΦΤΥΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΓΙΑΖΕΙ Ο ΠΑΠΑΜΙΧΑΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εσείς οι 16 που σας βάλαν και υπογράψατε το κείμενο ξυπνήστε κάποτε πρέπει να εξασθενίσουν υα υπνωτικά που σας ποτίζει ο Παπαθανάσης γιατί αλλιως μαζί μ'αυτόν θα σας πάρει όλους το ποτάμι.. ανοίξτε τα μάτια ξυπνάτε και μην κοιτάτε το προσωπικό σας συμφέρον ο κόσμος που τον παραμυθιάσατε και του κρίψατε την αλήθεια δεν σας ψήφισε για να τρέχετε σαν σκυλάκια πίσω απ' τον Παπαθανάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η απόφαση του Γεν.Γραμματέα και το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους αποφάσισαν βάση νόμων και διατάξεων και έθεσαν σε αργία τον Παπαθανασίου επείδη όπως αναφέρουν στο σημείο 15 της απόφασης συντρέχει ανάγκη προστασίας του δημοσίου συμφέροντος και του κύρους της αιρετής ηγεσίας της τοπικής αυτοδιοίκησης και εσείς τολμάτε να αμφισβητείτε το Κράτος και τους Νόμους αντί να βγήτε και να ζητήσετε όλοι σας δημόσια συγνώμη απο τον κόσμο που εξαπατήσατε κρυβοντας του την αλήθεια και φερνοντας τώρα το Δήμο σε κατάσταση ομηρίας. Το θράσος σας και η αλαζονοία σας δεν έχει κανένα όριο.Προσέξτε όμως γιατί κάποτε όλα έχουν ένα τέλος και το δικό σας εαν συνεχίσετε έτσι είναι πολύ κοντά.Και όπως λένε στο χωριό μου μι να αράδα ξιούντε τα γομάρια..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΗΜΟΠΟΥΛΑΡΑ ΖΗΤΑ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥ ΨΕΥΤΟΛΕΒΕΝΤΕΣ

    Πεθαίνω για το δίκιο μου
    το λέω δεν το κρύβω,
    μα αν τύχει και έχω άδικο
    πληρώνω και το στρίβω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ενδεχόμενη μη ομόφωνη αθωωτική απόφαση τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, δεν σημαίνει αυτομάτως και επιστροφή του κ. Παπαθανασίου στο δημαρχιακό θώκο. Στην απόφασή του Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης, αναφέρεται ρητώς ότι η αργία ισχύει «μέχρι την έκδοση αμετάκλητης αθωωτικής απόφασης». Υπάρχει δηλαδή το ενδεχόμενο να επαναληφθεί η περίπτωση «Μαντούβαλου», ο οποίος ναι μεν αθωώθηκε από τριμελές Εφετείο Α βαθμού Κακουργημάτων, όπου δικάστηκε, αλλά η Εισαγγελεία Εφετών άσκησε έφεση υπέρ του νόμου κατά της αθωωτικής απόφασης. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να καταστεί ο κ. Μαντούβαλος και πάλι υπόδικος και να τεθεί σε αργία καθόσον είχε εν τω μεταξύ εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος Πειραιά.
    Δυστυχώς, τα αποτελέσματα όλης αυτής της ιστορίας, όσο κι αν έχει φροντίσει ο κ. Παπαθανασίου να είναι «ανώδυνα» για το δήμο, είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα έχουν σοβαρό αντίκτυπο στην πορεία του νέου δήμου.

    Η αποκλειστική ευθύνη για ότι επακολουθήσει ανήκει στην Πολιτεία. Η οποία από τη μια «αίρει το τεκμήριο της αθωότητας» για ένα πρόσφατα εκλεγμένο πρόσωπο, ενώ η ίδια τον είχε ανακηρύξει υποψήφιο, χωρίς να έχει λάβει νομοθετική πρόνοια ώστε στις περιπτώσεις εκείνων που εκλέγονται να δικάζονται άμεσα πριν καν αναλάβουν καθήκοντα.
    Στην περίπτωση του κ. Παπαθανασίου, οι ευθύνες είναι διαχρονικές και διακομματικές. Ξεκινούν από τον τέως Περιφερειάρχη κ. Τσιότρα, ο οποίος δεν φρόντισε να εφαρμόσει τον νόμο όταν έπρεπε, αλλά και του υπουργού Δικαιοσύνης. Ο κ. Καστανίδης δύο μέρες πριν το β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών κάλεσε τους φίλους του ΠΑΣΟΚ να στηρίξουν τον «αντάρτη» υποψήφιο, λες και δεν γνώριζε το νόμο, χωρίς να έχει φροντίσει ο ίδιος (ως αρμόδιος υπουργός) τουλάχιστον για αυτές τις περιπτώσεις η απονομή της Δικαιοσύνης να είναι ταχύτατη, ώστε να μην εγκλωβίζονται σε περιπέτειες δήμοι και περιφέρειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΛΛΑΞΕ Ο ΜΑΝΟΛΙΟΣ ΚΙ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΚΑΠΑ ΑΛΛΙΩΣ

    ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ...

    ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΠΟ 16 ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΥΤΗ; ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. TAKH MHN MASAS.....ASTOYS....THA ERTHEI H WRA POY THA PATHOYNE THN PLAKA TOYS KAI TOTE THA GELAS ESY...NA KSEREIS PWS GELA KALITERA O TELEYTEOS.... AYTOI KSEXASANE MALLON PWS EISAI O PRWTOS SE PSIFOYS APO AYTOYS KAI PWS META TON EKPTOTO EXEIS TON PRWTO LOGO KAI THN PLIOPSIFOYSA ENTOLH APO TON KOSMO....ALOSTE ESY KSEREIS POTE THA XTIPISEIS THN KAMPANA GIA AYTOYS....KAI THA PREPEI NA FOBOYNTE APO EDW KAI PERA.....ALOSTE ESY EXEIS KAI TON PRWTO KAI TON TELEYTEO LOGO......KAI OXI PLEWN O FEOYDARXHS...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αντί να ζητάτε συγνώμη για τον εμπεγμό και την εξαπάτηση του εκλογικού σώματος ΠΟΥ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΣΙΩΠΟΥΣΑΤΕ, βγάζετε και ανακοινώση στήριξης της ανομίας,ανακοίνωση που απλά χθες σας υπαγορεύτηκε από τους "εκλεκτούς συμβούλους" του Φεουδάρχη και την υπογράψατε ως σύγχρονοι "δηλωσίες".
    Εάν πιστεύετε πως λόγο πιέσεων ο Σώκος ενήργησε λάθος γιατί δεν καταγγέλετε την ενέργειά του στη δικαιοσύνη και στον αρμόδιο Υπουργό;
    Γιατί δεν προσφεύγει κατά της αργίας ο κ. Δήμαρχος οπώς λέει;
    Γιατί διαμαρτύρεστε για την κατά γενική ομολογία εντέχνως καθηστερημένης (5 μήνες έκανε) επιβολής του νόμου; Ξεχάσατε μήπως πως ορκιστήκατε στο ΙΕΡΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ για την τήρηση του νόμου και του Συντάγματος πριν την ανάληψη των καθηκόντων σας;
    Ρωτήσατε ποτέ τον Δήμαρχο τι πιέσεις άσκησε, σε ποιούς και με ποιούς 5 μήνες τώρα για να μην τεθεί σε αργία;
    Αλήθεια ποιός σας νομιμοποιεί να το παίζεται η "φωνή του λαού" -αφού δεν εκφράζετε καμία πλειοψηφία μόλις 8500 σας ψήφισαν την β' Κυριακή του Νοέμβρη 2010 σε έναν δήμο 30000 κατοίκων- σχετικά με το δίκαιο της εφαρμογής του νόμου; Είστε σίγουροι πως οι περισσότεροι συνδημότες μας έχουν την ίδια άποψη με εσάς και αρνούνται την εφαρμογή του νόμου;
    Τέλος, πως μπορείτε να κοιτάτε τους συγχωριανούς σας στα μάτια σήμερα, αφού όταν προεκλογικά σας ρωτούσαν τι τρέχει με την περίπτωση αργίας κ. Παπαθανασίου εσείς τους διαβεβαιώνατε πως τίποτα από αυτά δεν προκειτε να συμβεί;
    Ειστε σε δρόμο ολισθηρό και επικίνδυνο για τους θεσμούς του δήμου Δίου - Ολύμπου και τη δημοκρατία που λόγω θέσης πρέπει να υπηρετήσετε για τα επόμενα 3 χρόνια. Προσέχτε, γιατί σε αυτή την πτώση δεν θέλει να σας ακολουθήσει κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή