Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Έκτακτα καιρικά φαινόμενα σήμερα το απόγευμα

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ Δ.ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ

Σε επικοινωνία που είχε αρμόδιος πολιτικής προστασίας με τον αντιδήμαρχο Δίου-Ολύμπου, Πέτρο Κιάφα, του ανακοίνωσε ότι σήμερα, Κυριακή 8/5/2011, από το απόγευμα θα εκδηλωθούν έκτακτα καιρικά φαινόμενα (προφανώς και σε περιοχές της Νότιας Πιερίας) και συγκεκριμένα έκανε λόγο για πρόβλεψη βροχών και καταιγίδων.
Η ανακοίνωση αυτή επιβεβαιώνεται και από πρόβλεψη της εθνικής μετεωρολογικής υπηρεσίας http://www.hnms.gr/hnms/greek/forecast/forecast_city_html?&dr_city=Katerini σύμφωνα με την οποία, γύρω στις 6.00 το απόγευμα σήμερα, Κυριακή 8/5/2011, και ενώ η θερμοκρασία θα κυμαίνεται στους 13ο Κελσίου, θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες. Η διεύθυνση θα είναι σε ποσοστό 150% και η ένταση των ανέμων θα είναι 11 kt.
Στο μεταξύ, καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας μέχρι και αύριο, Δευτέρα 9/5/2011, έως και τις 12.00 μ.μ., θα σημειωθούν βροχοπτώσεις ενώ η διεύθυνση θα κυμανθεί από 130 έως 145% και η ένταση των ανέμων θα κυμανθεί από 6 έως 11 kt. Επίσης, η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί από 11ο έως 14ο Κελσίου.

2 σχόλια:

  1. Μέχρι και ο καιρός ξεσηκώθηκε μπροστά στα χάλια των πολιτικών αρχόντων μας!
    Για αύριο το απόγευμα που ο τυφώνας Μυλωνέρος θα σαρώσει το Δημαρχείο τι λέει η ΕΜΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέχρι και ο καιρός ξεσηκώθηκε μπροστά στα χάλια των πολιτικών αρχόντων μας!
    Για αύριο το απόγευμα που ο τυφώνας Μυλωνέρος θα σαρώσει το Δημαρχείο τι λέει η ΕΜΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή