Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Νέο Δ.Σ. στη διεθνή ένωση αστυνομικών

ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
* ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 5/5 ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Ι. ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ ΕΝΩ ΘΕΣΗ Γ’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΛΑΒΕ Ο ΠΙΕΡΕΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΕΛΛΑΣ
* ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ TILL KARL HEINZ ΚΑΙ Ο ΠΙΕΡΙΕΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΔΑΜΟΣ, ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ I.P.A. ΑΠΟ ΤΟ 1988.

Νέο διοικητικό συμβούλιο έχει το εθνικό τμήμα της διεθνούς ένωσης αστυνομικών (I.P.A.) με την ολοκλήρωση του συνεδρίου τους ενώ την Πέμπτη 5/5/2011 έγινε και η κατανομή αξιωμάτων, με τον Πιεριέα Χρήστο Δέλλα να καταλαμβάνει θέση αντιπροέδρου και να είναι η τέταρτη κατά σειρά εκλογή του στο Δ.Σ. του εθνικού τμήματος της I.P.A.

ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Πρόεδρος: Καραπατάκης Ιωάννης
Α’ Αντιπρόεδρος: Μαρούντας Νικόλαος
Β’ Αντιπρόεδρος: Βαλατσός Βλάσης
Γ’ Αντιπρόεδρος: Δέλλας Χρήστος
Γ.Γραμματέας: Παπάς Βασίλειος
Ταμίας: Γιαννακόπουλος Βασίλειος
Αναπληρωτής Ταμίας: Ζαχαριουδάκης Εμμανουήλ
Δημόσιες Σχέσεις: Στασινός Νικόλαος
Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων: Κάρκαλης Κυριάκος
Υπεύθυνος Συνεδριάσεων: Θεοχάρης Κωνσταντίνος
Μέλος: Κατσαρόπουλος Γεώργιος

ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Τα εύσημα πήρε η Κατερίνη και η Πιερία για την επιτυχία των εργασιών του 27ου πανελλαδικού συνεδρίου της διεθνούς ένωσης αστυνομικών (I.P.A.) στην Παραλία, στο ξενοδοχείο Mediterranean Village.
Την Πέμπτη 28/4/2011 εκδρομείς και σύνεδροι παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, ξεναγήθηκαν στο κάστρο του Πλαταμώνα, στο αρχαιολογικό μουσείο και στο αρχαιολογικό πάρκο του Δίου, όπου υπήρξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον των συνέδρων από τον ναό της Ίσιδας.
Την Παρασκευή 29/4/2011 οι εκδρομείς και οι ξένες αποστολές επισκέφθηκαν το Αλεξάνδρειο Ίδρυμα όπου το Δ.Σ. και ο γενικός γραμματέας του ιδρύματος Χαράλαμπος Ζαπουνίδης τούς υποδέχθηκε ενώ μετά από σύντομη ομιλία του, με ξεναγό την κ. Κωνσταντίνα Ρογκότη είδαν την έκθεση «Ιστορία – Αρχαιολογία – Μύθος, για τον Μ.Αλέξανδρο».
Ακολούθως ξεναγήθηκαν στο ναυτικό μουσείο Λιτοχώρου Δ.Δίου-Ολύμπου, το μοναδικό τέτοιο μουσείο που υπάρχει στη Στερεά και στη Βόρεια Ελλάδα. Η ξενάγηση έγινε από τον πρόεδρο Νικόλαο Βλαχόπουλο και από τον διοικητή της ναυτικής ακαδημίας Μηχανιώνας Αθανάσιο Καρπώνη.
Αμέσως μετά μετέβησαν στον Όλυμπο και στον «Σταυρό» και στη συνέχεια προσκύνησαν στο μετόχι του Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω όπου είδαν και το μουσείο της Ιεράς Μονής. Το απόγευμα επισκέφθηκαν την αγορά της Κατερίνης.
Το Σάββατο 30/4 οι εκδρομείς επισκέφθηκαν τη Βεργίνα και το «Βήμα του Αποστόλου Παύλου» στη Βέροια.
Την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες του ετήσιου συνεδρίου στο οποίο συζητήθηκαν θέματα της ημερήσιας διάταξης και πραγματοποιήθηκαν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. Ο πρόεδρος της τοπικής διοίκησης Πιερίας της I.P.A., Χρήστος Δέλλας, επανεξελέγη για τέταρτη τριετία στο εθνικό τμήμα της διεθνούς ένωσης αστυνομικών. 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ
Σύμφωνα με δήλωση του κ. Δέλλα, η τοπική διοίκηση της I.P.A. αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον διευθυντή και το προσωπικό του ξενοδοχείου Mediterranean Village, επειδή συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχία του συνεδρίου στην Κατερίνη.
«Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον συγγραφέα – φιλόλογο Γιώργο Ράπτη που ήταν ο κύριος ομιλητής του συνεδρίου μας, τον αντιστράτηγο Γεώργιο Σερέτη, τον υποστράτηγο Βασίλη Κανάλη, τον αστυνομικό διευθυντή Πιερίας Αθανάσιο Φωτόπουλο και τους φορείς που τίμησαν με την παρουσία τους το συνέδριό μας, καθώς επίσης και τον ημερήσιο έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο που προέβαλε το 27ο συνέδριο της I.P.A.
Επίσης, ευχαριστούμε τους χορηγούς, την περιφερειακή ενότητα Πιερίας και ιδιαίτερα την αντιπεριφερειάρχη Σοφία Μαυρίδου που μας τίμησε με την παρουσία της αλλά και για την πρότασή της που κατέθεσε, δηλαδή το ετήσιο αυτό συνέδριο να γίνεται μόνιμα στην Πιερία.
Ευχαριστούμε ακόμη τον δήμο Κατερίνης, τον δήμο Δίου-Ολύμπου, τον δήμο Πύδνας – Κολινδρού, το «Κελάρι Αδάμου», την εταιρία Rollman, την εταιρία MAXI, την ελαιουργία «Μανιουδάκης», τον «Καφέ Παπαχατζής», την Άννα Λαναρά – Εικόνες, Μαντιλάκια Fresh καθώς επίσης και την ένωση αγροτικών συνεταιρισμών Πιερίας», δήλωσε ο κ. Δέλλας. 

ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου τιμήθηκαν και ανακηρύχθηκαν επίτιμα μέλη ο φιλέλληνας Γερμανός Till Karl Heinz για τα τριάντα χρόνια παρουσίας του στην Ελλάδα που ήταν και ανελλιπώς παρών στα συνέδρια της I.P.A., ο Γιώργος Αδάμος από το Κίτρος δήμου Πύδνας – Κολινδρού, φίλος και χορηγός της διεθνούς ένωσης αστυνομικών από το 1988.
Παράλληλα, η τοπική διοίκηση Δράμας τίμησε και αυτή για την πολυετή προσφορά του τον ιατροδικαστή Μηνά Γεωργιάδη.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο 27ο συνέδριο που έγινε στην Κατερίνη, συμμετείχαν και αντιπροσωπείες από Κύπρο, Σερβία, Ρουμανία, Τουρκία, Ιταλία, ΗΠΑ και Γερμανία, καθώς επίσης και ο παγκόσμιος πρόεδρος της I.P.A. που κατάγεται από την Κύπρο, κ. Μιχαλάκης Οδυσσέως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου