Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Στο Αθλητικό Κέντρο της Ακαδημίας “ΓΙΩΤΣΑ” ο Μάνατζερ του Σκόκο.

Στον Άγιο Σπυρίδωνα βρέθηκε χθες το απόγευμα ο κος Παύλος Διανής  γνωστότερος στο ποδοσφαιρικό κοινό της χώρας, ως ο εκπρόσωπος του Νάτσο Σκόκο (και άλλων ποδοσφαιριστών της Super Legue), στην Ελλάδα.

Ο κύριος Διανής με έδρα στη Βαρκελώνη ως FIFA Agent, με κάθε ευκαιρία επίσκεψης του στην Ελλάδα δεν παραλείπει πια (εκτός από τις ανάγκες επαφών για τους πελάτες του -ποδοσφαιριστές-) να παρακολουθεί ταλέντα ελληνικών ομάδων τα οποία θα μπορούσαν να αγωνιστούν σε ομάδες του εξωτερικού και ήδη εκπροσωπεί πια και Έλληνες ποδοσφαιριστές. Στην Κατερίνη άλλωστε έχει φίλους τους οποίους βλέπει με κάθε ευκαιρία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο “Ισπανός” ατζέντης παρακολουθεί προπονήσεις της Ακαδημίας ΓΙΩΤΣΑ.  Η πρώτη του επίσκεψη είχε γίνει στις αρχές του 2008 όταν απο τότε επισκεπτόταν συχνά πυκνά τη Λάρισα, για λογαριασμό του Marcelo Sarmiento.

Στα τέλη Ιουνίου όταν θα βρίσκεται και πάλι στην Ελλάδα, θα παρακολουθήσει ορισμένα από τα παιδιά της Ακαδημίας που του έχουν προξενήσει το ενδιαφέρον, αγωνιζόμενα αυτή τη φορά σε συνθήκες αγώνα, καθώς την περίοδο εκείνη στην περιοχή μας διεξάγονται διεθνή τουρνουά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου