Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Πρόσκληση Μπακογιάννη στον Γ.Παπαθανασίου

Δελτίο Τύπου του δήμου Δίου - Ολύμπου
ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΙΣ 20/5/2011
* ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ»
* ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΚΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ»

Πρόσκληση στον εκλεγμένο δήμαρχο Δίου-Ολύμπου, Γιώργο Παπαθανασίου, για να παρευρεθεί στο ιδρυτικό συνέδριο της Δημοκρατικής Συμμαχίας, απέστειλε με επιστολή της στις 20 Μαΐου 2011 η πρόεδρος του κόμματος, Ντόρα Μπακογιάννη.
Στην πρόσκλησή της αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι «η συμμετοχή καταξιωμένων ανθρώπων της Αυτοδιοίκησης στην ανοικτή διαδικασία διαλόγου του Συνεδρίου μπορεί να συνεισφέρει στον πλουραλισμό και στη διαμόρφωση θέσεων που θα ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες των πολιτών».
Ολόκληρη η επιστολή – πρόσκληση της κ. Μπακογιάννη, που στάλθηκε με courier στο δημαρχείο Δίου-Ολύμπου και απευθύνονταν προς τον εκλεγμένο δήμαρχο κ. Παπαθανασίου, έχει ως εξής:

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

«Δημοκρατική Συμμαχία
Ντόρα Μπακογιάννη
Αθήνα 20 Μαΐου 2011

Αγαπητέ Δήμαρχε,
Σε μια περίοδο που οι Έλληνες υφίστανται αβάστακτες θυσίες για να αποτρέψουν τη χρεοκοπία της Ελλάδας, η συνοχή της κοινωνίας δοκιμάζεται και η πολιτική αμφισβητείται και ακυρώνεται, ένας σημαντικός αριθμός πολιτών την 21η Νοεμβρίου 2010 προχώρησε στην ίδρυση του κινήματος της Δημοκρατικής Συμμαχίας.
Η Δημοκρατική Συμμαχία, με τη δράση και τις πρωτοβουλίες της διαμορφώνει, μέσα από μια ανοικτή διαδικασία διαλόγου με την κοινωνία, μια ολοκληρωμένη, εναλλακτική και πιστεύουμε απόλυτα εφαρμόσιμη πρόταση για να βρει η χώρα γρήγορη διέξοδο από την κρίση.
Ιδιαίτερης πολιτικής σημασίας σταθμός στην πορεία μας αυτή είναι το ιδρυτικό συνέδριο που θα διεξαχθεί στην Αθήνα από τις 27 έως τις 29 Μαΐου στον χώρο του ποδηλατοδρομίου στο ΟΑΚΑ.
Έχουμε θέση ως κεντρικό στόχο της πολιτικής μας να συνεισφέρουμε στην εθνική συνεννόηση και -ανεξάρτητα από τις πολιτικές μας διαφορές- επιθυμούμε να έχουμε έναν ανοικτό διάλογο με όλα τα ελληνικά κόμματα για το μέλλον της χώρας.
Η συμμετοχή καταξιωμένων ανθρώπων της Αυτοδιοίκησης στην ανοικτή διαδικασία διαλόγου του Συνεδρίου μπορεί να συνεισφέρει στον πλουραλισμό και στη διαμόρφωση θέσεων που θα ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες των πολιτών.
Έχω την τιμή να σας προσκαλέσω να παρευρεθείτε στην έναρξη του ιδρυτικού συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, την Παρασκευή 27 Μαΐου, στις 6.30 μ.μ.

Με εκτίμηση

Ντόρα Μπακογιάννη»

13 σχόλια:

  1. Αφιερωμένο στη Ντόρα και στους προσκεκλημένους της:

    Στον κατήφορο που πήρα δεν με σώνει πια κανείς
    κλάψτε την καταστροφή μου πικραμένοι μου γονείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευτυχώς το κενό σύνολο το γέμισε η πληθωρική Ντόρα, καλή πορεία στον κατήφορο. Βρε πως καταντούν οι αγωνιστές σοσιαλιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχουμε θέση ως κεντρικό στόχο της πολιτικής μας να συνεισφέρουμε στην εθνική συνεννόηση και…
    Διορθώστε ρε παιδιά το ΄΄θέση΄΄ με ΄΄θέσει΄΄ γιατί στο τέλος με τους προσκεκλημένους της Ντόρας θα καταντήσει φέσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Agapite anonyme 27/5/2011 1:37m.m., ti teleio kommati, prepei na melopoiithei... an den exei kai na paizei synexeia!!!
    Kala vre kai ston Papathanasi stelnete proskliseis, se tetoia katastasi, den exete pou na steilete kai stelnete mipos kai erthei kanenas...pantos auti ti fora den fainetai na kanete kako sti N.D., tin proin ''parataksi sas'' to sxedio sas psilokatarreei!!!!! Sas afierono kai to tragoudi tou Makropoulou Krisi, me pianei krisi k.t.l.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντί να χαντακώσει την πρόσκληση την δημοσιεύει. Για να μας πει τι; Το αυτονόητο; Ότι τόσα χρόνια Κάκκαλος, Παπαθανάσης Τσιφοδήμος και Ντόρα είναι ένα και το αυτό; Λίγη ντροπή δεν υπάρχει; Προκειμένου ο εν αργία να προβάλλει τον εαυτό του δεν σκέφτηκε ότι επιβεβαιώνει με αυτόν τον τρόπο την σύμπραξη της τετράδας. Κατακαημένε δήμε Δίου Ολύμπου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://olympus-gossip.blogspot.com/2011/05/blog-post_27.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ
    "...μεγάλες είναι και οι ευθύνες του ίδιου του υποψηφίου, ο οποίος εκμεταλλεύεται το νομοθετικό «κενό», γνωρίζοντας ότι σε περίπτωση εκλογής του (αργά ή γρήγορα) θα τεθεί σε αργία. Δυστυχώς έβαλε πάνω από το συμφέρον του Δήμου τις προσωπικές του επιδιώξεις. Παρά την επώνυμη ανάδειξη του προβλήματος κατά την προεκλογική περίοδο, επέμενε να παραπλανά τους συνδημότες του, ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.

    Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν ότι ο κ. Παπαθανασίου, έχει τις ίδιες ευθύνες με εκείνες της Πολιτείας, για την «ακυβερνησία» στην οποία έχει εγκλωβίσει το δήμο του..."
    ΦΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΙΤ.... ΜΠΟΙΝΓΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΤΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ- ΟΛΥΜΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΟΡΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εάν λειτουργεί η Δικαιοσύνη, θα πρέπει με αυτά που συμβαίνουν στο δημαρχείο στο Λιτοχώρο και επιβεβαιώνοντε προκλητικότατα με έκδοση τέτοιων δελτίων τύπου, αυτεπάγγελτα ο Εισαγγελέας να ασκήσει διώξη στον Παπαθανασίου για αντιποίηση αρχής, στον Φαρμάκη για πλημμελή άσκηση καθηκόντών και παραβασή καθήκοντος, συνέργεια και συναυτουργία σε αντιποίηση αρχής και στον δημοσιογράφο συντάκτη των δελτίων τύπου απλή συνέργεια σε όλα τα παραπάνω!
    Ο κόσμος καίγεται δε λειτουργεί τίποτα και στο δημαρχείο νοιάζονται να περισώσουν τη χαμένη αξιοπιστία του εν αργία και δε κανουν τίποτα άλλο. ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΝΕΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΤΟΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ; ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σας π ή ρ α μ ε σας πή ρα με φλου ρί κω στα ντι νά το...
    Μας πή ρα τε μας πή ρα τε ΧΑ ΛΙ ΚΙΑ δι χως πά το...

    ΓΑΙΟ ΠΑΓΓΑΙΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΝΔΡΩΝ ΕΠΙΦΑΝΩΝ... ΠΑΣ ΚΟΜΜΑ ΤΟΠΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δε σε θέλει το χωριό 'ς,
    παρ' τη Ντόρα σου και μπρός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΝΔΡΩΝ ΕΠΙΦΑΝΩΝ... ΠΑΣ ΚΟΜΜΑ ΤΟΠΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή