Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ άρθρο του πρώην Δημάρχου Λιτοχώρου Νίκου Κουκουτάτσιου.

ο Νικόλαος Κουκουτάτσιος
 Ανδρείκελο κατά το λεξικό Γεωργοπαπαδάκου, σελ. 15 σημαίνει κούκλα, ομοίωμα, ο χωρίς δική του θέληση άνθρωπος. Αυτός που ενεργεί κατ’ εντολή άλλων.Συνεπώς όλοι αυτοί που ενοχλούνται και υπογράφουν καταγγελτικά κείμενα για την απόφαση του Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης, κ. Σώκου, να θέσει σε αργία τον υστερόβουλα εκλεγμένο Γ. Παπαθανασίου, ίσως να μην αντιλαμβάνονται ότι υβρίζουν τον κ. Γραμματέα. Κατά τη λογική τους εκείνος που ενήργησε κατ’ εντολή και πίεση άλλων ήταν ο κ. Γραμματέας και όχι αυτοί που τον "ώθησαν" στην ενέργεια του. 

 Οπότε προκύπτει και το ερώτημα αν είναι νόμιμή η ενέργεια του κ. Σώκου; 

 Αν είναι νόμιμη καλώς έπραξε και να σταματήσουν τα Αισώπεια βατράχια να κοάζουν εναντίον του. Και να σταματήσουν και την ειδωλολατρία. Ποιος είναι τέλος πάντων αυτός ο κ. Παπαθανασίου; Είναι ένας υπόδικος με αμετάκλητο βούλευμα σε βαθμό κακουργήματος που σύντομα θα αποδειχθεί αν είναι ένοχος ή αθώος. Ως τότε να πάει στο σπιτάκι του και να πάψει να παριστάνει τον πολιτικό ήρωα λες και είναι ο Γλέζος η ο Ρίτσος που διώκεται για τα πολιτικά του φρονήματα...
 Ο Γιωργάκης μας πάντα ήταν και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ. Προχθές πρωτομαγιά δεν άφησε συγκέντρωση για συγκέντρωση που να που να μη δώσει το παρών Στο Λιτόχωρο μόλις πήρε το μικρόφωνο ξεπέρασε και την Παπαρήγα. Λες και μέχρι πέρυσι δεν ήταν πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που διεκδίκησε τη θέση του αιρετού Νομάρχη.
 Δεν πρόκειται να χάσει η βενετιά βελόνι αν τη θέση του Παπαθανασίου την καταλάβει ο νόμιμος διάδοχος του. Δήμος Λιτοχώρου υπήρχε και πριν και μετά Παπαθανασίου και χωρίς οικονομικά και άλλα σκάνδαλα όπως την δεκαεξαετία της παντοκρατορίας του.
 Τα σημερινά "αδιέξοδα" αυτός τα δημιούργησε, γιατί πριν θέσει υποψηφιότητα για τοπάρχης ήξερε και πολύ καλά ότι, αργά η γρήγορα η τεκμηριωμένη κατηγορία και η παραπομπή του θα οδηγούσαν εκεί που οδήγησαν. Συνεπώς αν είχε λίγη πολιτική και προσωπική ευαισθησία δεν θάπρεπε να βάλει υποψηφιότητα και να φέρει τον τόπο σε ανωμαλία.
 Πάντως η Καλλικρατική διοικητική οντότητα της Νότιας Πιερίας, με ή χωρίς Παπαθανάση και χωρίς παγόβουνα θα καταποντιστεί αύτανδρη όπως ο πρωτοτάξιδος Τιτανικός, και χωρίς να βάλουν το χέρι τους τα ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ.

Λιτόχωρο 4-5-2011 Νίκος Κουκουτάτσιος.

3 σχόλια:

  1. Mparmpa Niko eisai trela!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ου τι να δεις!!Ναι λεβεντια μου ο Παπαθανασης φταει εσυ που εκανες την αγροτικη στην πλακα για τα χωραφια σου που κατεστρεψες το δημο εισαι αθωος κριμα τα χρονια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αγροτική ζώνη εγινε αργότερα όχι επι Κουκουτάτσου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή