Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Δελτίο Τύπου του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Δημήτρη Μυλωνέρου

Συνδημότες  και συνδημότισσες,


Πάντα πίστευα  και πιστεύω σε ένα κράτος δικαίου, όπου εφαρμόζονται οι αρχές και οι νόμοι του, καθώς και στην ελευθερία του λόγου άλλα και της διαφορετικότητας των απόψεων. Γιατί, αν θέλουμε να λέμε πως ζούμε σε μια ευνομούμενη πολιτεία, θα πρέπει να μπορούμε να προασπίσουμε όλα τα παραπάνω.

Έχοντας λοιπόν σαν γνώμονα όλα αυτά, τη Δευτέρα 09/05/2011 στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για την ανάδειξη του αναπληρωτή Δημάρχου, έθεσα υποψηφιότητα εφαρμόζοντας το δημοκρατικό μου δικαίωμα να είμαι υποψήφιος.

Βέβαια η υποψηφιότητα μου αποτελούσε μια συνειδητή πολιτική επιλογή, τη στιγμή που γνώριζα πως σχεδόν το σύνολο της δημοτικής ομάδας πειθαρχούσε στον κ. Παπαθανασίου. Μ’ αυτήν μου την απόφαση επιδίωξα να διαχωρίσω την θέση μου και με προσωπικό κόστος, ώστε να μην συμμετέχω σε μία διαδικασία-παρωδία, όπως αυτή σχεδιάστηκε στο παρασκήνιο και αποσκοπεί στον πλήρη έλεγχο του Δ. Δίου Ολύμπου από ένα άνθρωπο που στερείται πλέον της πολιτικής, της νομικής αλλά και της ηθικής νομιμοποίησης. 

Αλήθεια πώς φτάσαμε στο πρακτικό της 12ης Μαΐου 2011 με το οποίο τίθεμαι εκτός της δημοτικής πλειοψηφούσας παράταξης και αυτομάτως εκπίπτω του αξιώματος του αντιδημάρχου;

Στο πρακτικό που μου κοινοποιήθηκε στις 16/05/2011 για την ανεξαρτητοποίηση μου από την ομάδα, όπου υπογράφουν και οι 15 δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας, καθώς και ο ΕΝ ΑΡΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Γ. Παπαθανασίου, μου αναφέρουν ως κύριο λόγο της αποπομπής μου, την τάχα προσβλητική γι’ αυτούς επιστολή μου που εξέδωσα στον τύπο στις 07/05/2011. Αλλά δεν αναφέρουν πουθενά την απαξίωση του κ. Παπαθανασίου στους νόμους του κράτους.

Είναι άραγε ψέματα ότι   μετά την απόφαση του Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης να θέσει σε αργία τον ίδιο τον κ. Παπαθανασίου από το αξίωμα του Δημάρχου, ο ίδιος την ημέρα εκείνη βγήκε δημόσια και είπε πως θα εξακολουθεί να διοικεί το Δ. Δίου Ολύμπου, απλώς κάποιος άλλος θα υπογράφει; Απαξιώνει ή όχι ο ΕΝ ΑΡΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ  πλήρως την απόφαση που έλαβε η Ελληνική πολιτεία εις βάρος του, βάζοντας πρώτα την προσωπική του πολιτική ιδιοτέλεια ως ένας άλλος καρεκλοκένταυρος και εξουσιομανής;

Αλήθεια, στην επιστολή μου στις 07/05/2011 έπραξα κάτι διαφορετικό από το να στιγματίσω αυτά τα γεγονότα; Είναι ή όχι ο κ. Παπαθανασίου σήμερα εντολοδότης, καθώς παραμένει στο γραφείο του δημάρχου και είναι ή όχι ο κ. Φαρμάκης εντολοδόχος που εκτελεί τις προσταγές του αναντίρρητα; 

Μίλησα για βελούδινες διαδοχές και για «Άρχοντα του δαχτυλιδιού». Είναι ψέμα πώς την πρώτη μέρα που βγήκε η απόφαση της αργίας ο κ. Παπαθανασίου βγήκε δημόσια και μίλησε για τον κ. Φαρμάκη, ενεργώντας αυτόβουλα και χωρίς καμία συναίνεση της ομάδας που τόσο πολύ θέλει να επικαλείται;

Επίσης μίλησα για παρασκήνιο και προειλημμένες αποφάσεις. Αλήθεια, δεν εξηγείται τώρα η επιμονή του κύριου Παπαθανασίου να τοποθετήσει μέχρι σήμερα τον κ. Φαρμάκη Αντιδήμαρχο και πρόεδρο της ΔΕΑΔΟ(ΔΕΑΛ), δηλαδή   της δημοτικής επιχείρησης εξαιτίας της οποίας παραπέμφθηκε για απιστία σε βαθμό κακουργήματος; 

Σήμερα που πλέον ουδείς πιστεύει τα όσα ισχυριζόταν ο κ. Παπαθανασίου για τα περί αργίας του, συμπληρώνεται το πάζλ. Αλήθεια όταν ένας εν αργία δήμαρχος επιμένει να κάθεται στο γραφείο του και ουσιαστικά να διοικεί το δήμο από εκεί, αυτό δεν συνιστά πως το διοικεί από το παρασκήνιο και το σκοτάδι; Χωρίς καμιά νομιμοποίηση; 

Το πρόβλημα, λοιπόν,  δεν είμαι εγώ που έθεσα υποψηφιότητα, ασκώντας το δικαίωμα και την υποχρέωση που είχα από τη στιγμή που εξελέγην πρώτος στην προτίμηση του εκλογικού σώματος . Το πρόβλημα είναι ότι τέθηκε σε αργία ο ίδιος ο δήμαρχος, ο οποίος προεκλογικά μας διαβεβαίωνε πως δεν τίθεται θέμα αργίας του, παρά τις κασσάνδρες όπως ο ίδιος έλεγε. 

Σήμερα θα πρέπει όλοι μας να ζητήσουμε μια μεγάλη συγνώμη απ’ όλους τους δημότες του Δ. Δίου Ολύμπου και πρώτος απ’ όλους ο κ. Παπαθανασίου ο οποίος απ’ ό,τι φαίνεται γνώριζε το πρόβλημα και την πιθανή αργία του, αλλά κατήλθε στις εκλογές παραπλανώντας τόσο εμάς τους υποψήφιους και σήμερα δημοτικούς συμβούλους  αλλά και τους πολίτες αυτού του δήμου. Αποτελεί γεγονός πως ίσως δεν έπρεπε και όλοι εμείς οι υποψήφιοι να ήμασταν και τόσο καλόπιστοι στις κάλπικες διαβεβαιώσεις του περί μιας μεθοδευμένης πολιτικής εξόντωσης του από τους αντιπάλους του.

Τέλος, δηλώνω πως δεν μετανιώνω γι’ αυτήν μου την επιλογή, διότι πρόκειται για μια ευσυνείδητη πολιτική συμπεριφορά χωρίς καιροσκοπισμούς και διασφάλιση των υφιστάμενων πολιτικών και λοιπών ιδιοτελειών.

Λυπάμαι για τη στάση των συναδέλφων μου, όπου ελαφρά την καρδιά, υπέγραψαν τη διαγραφή μου, ως προϊόν επιβολής του κ. Παπαθανασίου. Δηλώνω πως δεν τους κακίζω και πως θα συνεχίσω αταλάντευτα, μέσα στα πλαίσια του αξιακού κώδικα που πρεσβεύω να υπηρετώ τον τόπο μου.                      

Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Δίου-Ολύμπου

Δημήτρης Ν. Μυλωνέρος

16 σχόλια:

  1. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΠΛΕΩΝ ΑΡΓΑ....ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΜΥΛΩΝΕΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.....ΔΕΚΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΝΟΤΟ....ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ...........ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΤΙΣΗ....ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ ΤΩΡΑ....ΑΡΚΕΤΗ ΖΗΜΙΑ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕΧΡΗ ΣΤΙΓΜΗΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημήτρη είσαι Παλικάρι.

    Ο τόπος έχει ανάγκη απο ανθρώπους σαν κι εσένα.

    Ποτέ δεν είναι αργά για κάποιν να παραδεχθεί ένα λάθος. ¨οταν το κάνει αυτό σημαίνει τουλάχιστον ανωτερότητα.

    Μπράβο σου και πάλι.

    Καλή σταδιοδρομία σε ότι επιχειρήσεις. Το μέλλον σου το δημιουργείς μόνος σου, χωρίς Πολιτικούς Πατεράδες και Πάτρωνες του χειρίστου είδους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΣΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΙΛΕ ΤΖΙΜΗ.... ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΤΟΝ ΕΓΛΥΦΕΣ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΣΟΥ (ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙΣ? ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ....

    ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ(ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΤΟΝ ΦΑΡΜΑΚΗ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ)?
    ΕΝΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΣΟΥ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο σε όσους νωρίς αναγνωρίζουν τα λάθη τους και σπεύδουν να τα διορθώσουν. Η πράξη του Δημήτρη Μυλωνέρου θα αξιολογηθεί μέσα στο χρόνο και θα είναι σίγουρα προς όφελός του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μη φοβάσαι όταν αποφασίζεις να ομολογήσεις την αλήθεια. Να φοβάσαι όταν πιέζεσαι να υπηρετήσεις το ψέμα και υποκύπτεις για ιδιοτέλειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οταν σου στερουν 2500 το μηνα και μετα κανεις επιστολες και φτυνεις εκει που μεχρι χτες εγλειφες, δεν πειθεις κανεναν φιλε Δημητρακι!Αν ησουν μαγκας θα τα εκανες αυτα την ηδια μερα η εστω την επομενη του Δ.Σ. αλλα βλεπεις δεν ηθελες να χασεις τον παχηλο μισθο.Τωρα που στον κοψανε οι αλλοι 15 συνυπευθυνοι για αυτα που συμβαινουν στο δημο μας(ακομη δεν εχουμε δει τιποτε, μετα τον Σεπτεμβριο να δειτε τι θα γινει) τωρα βγαινεις και κανεις ανακοινωσεις τωρα που σου πηραν την κουταλα,αν δεν στην περνανε τουμπεκι ψιλοκομενο θα εκανες!!!Αντε γεια Δημητρη τωρα πλεον δεν πειθεις κανεναν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΥΛΩΝΕΡΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΙ. ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΑ ΨΕΥΤΟΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ; ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΖΗΤΑΣ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΟ ΝΙΚΟ ΤΟ ΛΑΠΠΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ; ΔΕ ΒΓΗΚΑΝ ΟΛΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΣΑ ΕΛΕΓΕ; ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΓΗΚΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΠΠΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΖΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ; ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΕΚΕΝΕΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ! ΕΙΧΕΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΑΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ 16 ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ. ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΗΜΕΡΕΣ. ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ. ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΣ; ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΜΙΣΘΟ; ΑΣΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΘΕΙΣ!
    ΕΝΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΙΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΠΠΑ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. APO TI DILOSI TOY NIKOY LAPPA META TO SYMBOYLIO THS DEYTERAS:
    Γεννάται πάντως το ερώτημα: Με μία τόσο ξεκάθαρη γνωμοδότηση πως είναι δυνατόν οι δημ.σύμβουλοι της πλειοψηφίας να βάζουν τις υπογραφές τους σε ένα κείμενο που αναφέρει ούτε λίγο, ούτε πολύ πως για εκείνους τίποτα δεν άλλαξε με την απόφαση του γενικού γραμματέα που ελήφθη, όπως ισχυρίζονται, κατόπιν πιέσεων (δηλ. πιέστηκε και το νομικό συμβούλιο του κράτους ;!;) και πως θα πρέπει ο κ. Παπαθανασίου «να συνεχίζει απρόσκοπτα το έργο του»! Αρνούνται δηλ. να σεβαστούν τη νομιμότητα και τους θεσμούς που όλοι ορκιστήκαμε να υπηρετούμε! Θα ήθελα να πιστέψω πως δεν διάβασαν τι υπέγραφαν, ωστόσο, ακόμη κι αν αυτό συνέβη, σίγουρα δεν αποτελεί σοβαρό ελαφρυντικό.
    Υπήρξε όμως και κάτι ακόμη πιο ανησυχητικό: οι δηλώσεις που έκανε καθ’ όλη την προηγούμενη εβδομάδα ο εν αργία δήμαρχος διαβεβαιώνοντας με στόμφο ότι ο ίδιος θα συνεχίσει να κάνει κουμάντο και ότι θα εκλεγεί ένας αναπληρωτής απλά για να βάζει…τις υπογραφές!! Κι ερωτώ: περιγράφει ή όχι ο εν αργία δήμαρχος μία «φαρσοκωμωδία», ουσιαστικά μία διαδικασία εκλογής…«αχυρανθρώπου»;! Εμείς φυσικά δεν ήταν ποτέ δυνατό να συναινέσουμε σε κάτι τέτοιο!

    DIMITRAKI, OTAN EMEIS GYRNOYSAME, ESY DEN EIXES AKOMI XEKINISEI GIA NA PAS! ARGISES FILE! PARA POLY OMOS!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. NA MH TO XEHASO PARE KI AYTO APO TI DILOSI LAPPA:
    Άλλωστε το πρόβλημα είναι πολύ βαθύτερο. Δε νομιμοποιούμε με κανένα τρόπο την προβληματική, αν όχι «αρρωστημένη» κατάσταση που μας οδήγησαν οι επιλογές του κ. Παπαθανασίου και κατ’ επέκτασιν της πλειοψηφίας. Έχω άλλωστε δηλώσει ότι υπήρξε προεκλογικά παραπλάνηση του εκλογικού σώματος, των συνδημοτών μας. Υπήρξε απόκρυψη της πλήρους αλήθειας, της πραγματικής εικόνας! Επομένως ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΝΤΙΜΟ, ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣ θα ήταν να παραιτηθούν οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας και οι επιλαχόντες και να ακολουθήσουν αμέσως οι δικές μας παραιτήσεις (της αντιπολίτευσης) και ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ! Έτσι μόνο θα είχε την ευκαιρία να εκφραστεί δημοκρατικά ο λαός της Νότιας Πιερίας γνωρίζοντας πια όλη την αλήθεια!

    LOIPON MYLONERO AN EISAI MANGAS KAI AFOY PARAPLANITHIKES OPOS LES KI ESY KAI OI ALLOI YPOPSIFIOI TOY SYNDYASMOY SAS MAZI ME OLOYS TOYS DIMOTES APO TON PAPATHANASI, AYTO POY PREPEI NA KANEIS AN EXEIS KATHOLOY TSIPA APANO SOY EINAI NA SYMFONISEIS ME TON LAPPA KAI NA ZITISEIS NA XANAGINOYN EKLOGES!
    ANTE NA SE DO LEVENTI MOY!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όποιος μπλέκεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Aστο Δημητρη εαν ειχες μια στοιχιωδη πολιτικη καταρτηση θα επρεπε:
    1ον Να μην ειχες υπογραψει το κειμενο στηριξης.
    2ον Να ειχες παραιτηθει απο αντιημαρχος και απο την παραταξη Παπαθανασιου την επομενη της ψηφοφοριας και οχι να θες και την πιτα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο.
    Ετσι θα γινοσουν πιστευτος και ουσιαστικος, ενω τωρα ολοι καταλαβενουμε πως η σταση σου εδω και ενα χρονο θυμιζει τα ποντικια των καραβιων που μολις το ενστικτο τους πει πως βουλιαζει το καραβι αυτα πηδουν στη θαλασσα...
    Αστο κ. Μυλωνερο το οπουρτουνιστικο καιροσκοπικο παιχνιδι και οι παιχτες του φταινε για το χαλι μας και εσυ μερα με μερα δειχνεις οτι ανηκεις σε αυτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. To keimeno poy ypegrapses Dimitri stoixize 2000 to mina , H ypopsifiotita einai akrivoteri kai tha tin plhrwseis arketa . To PASOK den jexna .... ektos an to paijeis Papathanasis sto mellon....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΕΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ,ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ...ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΕΝΟΧΟΥΣ,ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ..ΑΛΛΑ,ΘΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ,ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ-ΠΕΛΑΤΩΝ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ,ΚΥΡΙΟΙ...
    ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ Ο ΜΥΛΩΝΕΡΟΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ
    ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...ΜΕΤΑ ΕΙΔΕ ΟΤΙ Η ΠΛΑΣΤΙΓΓΑ
    ΓΕΡΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ..ΜΕΤΑ,ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
    ΑΝΑΠΛ.ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ..ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ,ΣΡΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΩΚΟ..[ΜΕ ΛΕΝΕ ΡΙΖΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΤΑ ΓΥΡΙΖΩ]..ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ Ο ΠΟΛΥΣ,ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ..ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ..Ο ΤΕΘΕΙΣ ΣΕ ΑΡΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ..ΓΡΑΦΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ..ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ;ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ...ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΣΙΡΚΟ...ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ,ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οταν σου στερουν 2500 το μηνα και μετα κανεις επιστολες και φτυνεις εκει που μεχρι χτες εγλειφες, δεν πειθεις κανεναν φιλε Δημητρακι!Αν ησουν μαγκας θα τα εκανες αυτα την ηδια μερα η εστω την επομενη του Δ.Σ. αλλα βλεπεις δεν ηθελες να χασεις τον παχηλο μισθο.Τωρα που στον κοψανε οι αλλοι 15 συνυπευθυνοι για αυτα που συμβαινουν στο δημο μας(ακομη δεν εχουμε δει τιποτε, μετα τον Σεπτεμβριο να δειτε τι θα γινει) τωρα βγαινεις και κανεις ανακοινωσεις τωρα που σου πηραν την κουταλα,αν δεν στην περνανε τουμπεκι ψιλοκομενο θα εκανες!!!Αντε γεια Δημητρη τωρα πλεον δεν πειθεις κανεναν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπράβο σε όσους νωρίς αναγνωρίζουν τα λάθη τους και σπεύδουν να τα διορθώσουν. Η πράξη του Δημήτρη Μυλωνέρου θα αξιολογηθεί μέσα στο χρόνο και θα είναι σίγουρα προς όφελός του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΣΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΙΛΕ ΤΖΙΜΗ.... ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΤΟΝ ΕΓΛΥΦΕΣ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΣΟΥ (ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙΣ? ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ....

    ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ(ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΤΟΝ ΦΑΡΜΑΚΗ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ)?
    ΕΝΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΣΟΥ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή