Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Ολύμπια Γη - Δελτίο Τύπου 20/7/2011


Συνεδριάζει αύριο στις 14.00 στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη λεωφόρο Συγγρού στην Αθήνα η Εκτελεστική Επιτροπή Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας υπό την προεδρία του Τομεάρχη Εσωτερικών Χρήστου Ζώη, βουλευτή Λάρισας (τ. υφυπουργού Εσωτερικών, Δημόσια Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης) και του Γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης Λεωνίδα Κουρή (τ. Νομάρχη Περιφέρειας Αττικής).

Στη συνεδρίαση αυτή θα παραστεί και το τακτικό μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Τοπικής Αυτοδιοίκησης κ. Κώστας Δημόπουλος, επικεφαλής του συνδυασμού «Ολύμπια Γη» και αρχηγός μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Δίου- Ολύμπου.

Αντικείμενο της συνεδρίασης είναι τα οικονομικά των Δήμων, όπου θα διατυπωθούν εισηγήσεις – προτάσεις για την εξεύρεση πόρων στους υπερχρεωμένους Δήμους.

Ο κ. Δημόπουλος στην εισήγησή του θα αναφερθεί στην εφαρμογή του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας για την αξιοποίηση της ανεκμετάλλευτης ακινήτου περιουσίας από τους Δήμους, μέσα από αναπτυξιακά προγράμματα με συμμετοχή ιδιωτών (ΣΔΙΤ, ΕΣΠΑ κλπ), τα οποία μπορούν άμεσα να εφαρμοστούν και να επιφέρουν οικονομική ανάκαμψη αλλά και μείωση της ανεργίας.

Το γραφείο τύπου
και ενημέρωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου