Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Έξοδος του Κέντρου Ημέρα του ΨΝΠΟ «4 Εποχές»

Το   Κέντρο  Ημέρας  (Κ.Η.) «4 Εποχές»  του ΨΝΠΟ, στα πλαίσια των ψυχαγωγικών δράσεων αλλά και επικοινωνίας και ενημέρωσης, επισκέφθηκε με όλα του τα μέλη, τα Λείβηθρα  Πιερίας, και με τη συνοδεία όλου του προσωπικού του Κ.Η.

Σκοπός αυτών των εξορμήσεων είναι η ψυχοκινητική εκπαίδευση, η ψυχαγωγία αλλά και η άρση της προκατάληψης απέναντι στον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.
Η έξοδος πραγματοποιήθηκε σε κλίμα ευφορίας και αράς απ’ όλα τα μέλη του Κ.Η., στοιχείο που αποδεικνύει την ποιότητα της παροχής υπηρεσιών υγείας του ΨΝΠΟ.
Κατά τη μετάβασή τους στη καφετερία «Λείβηθρα», σταμάτησαν στο σημείο εκείνο του δρόμου όπου η συμπεριφορά του είναι αντίθετη από την κλίση που έχει, και το προσωπικό του Κ.Η. ενημέρωσαν τα μέλη γύρω από το συγκεκριμένο φαινόμενο.
Με την άφιξή τους, στο χώρο της καφετερίας, ο ενθουσιασμός όλων των μελών ήταν τόσο μεγάλος γύρω από τη φύση, που θέλησαν αμέσως να εξερευνήσουν την περιοχή. 
Όταν  όμως κατέλυσαν  στη καφετερία ‘’ΛΕΙΒΗΘΡΑ’’, ο ιδιοκτήτης της κ. Ευάγγ. Μυλωνέρος, θέλοντας να δείξει την αγάπη του και τη συμπάθειά του προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο μας, αγκάλιασε όλα τα μέλη του Κ.Η. με μία άψογη συμπεριφορά προς αυτούς.
«Ο βαθμός πολιτισμού μια κοινωνίας φαίνεται και από την αποδοχή στη διαφορετικότητα, θα μπορούσε να πει κανείς»
Αξιοσημείωτη ήταν η πολύ καλή λειτουργικότητα των μελών του Κ.Η. «4 Εποχές» και η ευπρέπεια  στη συμπεριφορά τους.
Η  Διοίκηση του Ψ.Ν.Π.Ο. αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά τον ιδιοκτήτη του καφέ «ΛΕΙΒΗΘΡΑ» για την πλούσια και ποιοτική προσφορά όλων των εδεσμάτων καθώς και πολλών  καφέδων και αναψυκτικών, προς όλα τα μέλη αλλά και το προσωπικό του Κέντρου Ημέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου