Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Κόντρα Μυλωνέρου - Τζίκα. Τί κρύβεται πίσω από τον εκβιασμό και την συγκάλυψη;

Τις τελευταίες μέρες γίναμε μάρτυρες μιας κόντρας ανάμεσα στον πρώην αντιδήμαρχο Δίου - Ολύμπου κ. Δ. Μυλωνέρο και στον αντιπρόεδρο της Δ.Ε.Α.Δ.Ο. δημοτικό σύμβουλο του συνδυασμού Παπαθανασίου κ. Θ. Τζίκα.

Ο λαλίστατος - από την απομπομπή του και μετά - Δ. Μυλωνέρος έθεσε τις ενστάσεις του για τον προϋπολογισμό της Δ.Ε.Α.Δ.Ο που ψηφίστηκε πριν από μία περίπου εβδομάδα. Ο κύριος Τζίκας σε έντονο ύφος του απάντησε με νέα επιστολή. Ως εδώ κανένα πρόβλημα. 

Από εκεί και πέρα όμως ο κύριος αντιπρόεδρος αναφέρει στην κατακλείδα της απάντησής του: 

"Αυτά προς το παρόν. Αν χρειαστεί όμως, δηλαδή αν προκληθούμε ξανά, θα επανέλθουμε και μάλιστα με πεπραγμένα ή μη της σύντομης θητείας σας..."
Είναι παραπάνω από σαφές ότι κύριος Τζίκας με την παραπάνω πρόταση απειλεί ανοιχτά τον τον κύριο Μυλωνέρο. Τον εκβιάζει με απλά λόγια πως αν  ξαναπροκληθούμε (Ποιοί κύριε Τζίκα; Ολόκληρη η δημοτική ομάδα; Κι αν ναι είχε γνώση ολόκληρη η δημοτική ομάδα για την ανακοίνωσή σας;) θα επανέλθουμε και μάλιστα με πεπραγμένα ή μη της σύντομης θητείας σας.
Αλήθεια κύριε Τζίκα, ποιά είναι τα πεπραγμένα ή μη της θητείας Μυλωνέρου τα οποία προσωρινά συγκαλύπτετε και περιμένετε την κατάλληλη στιγμή για να τα βγάλετε στην δημοσιότητα; 
Τί το τόσο "άσχημο" σε βάρος του λαού του δήμου Δίου - Ολύμπου έγινε ή δεν έγινε; 
Αυτά που έγιναν ή δεν έγιναν κύριε Τζίκα οφείλετε να τα παρουσιάσετε στους δημότες ώστε να είναι γνώστες της κατάστασης και όχι να τα κρατάτε ως "εφεδρεία" και ως μέσο άσκησης πίεσης προς τον κύριο Μυλωνέρο. 
Δεν είναι προσωπικά σας, είναι πράματα που έγιναν ή δεν έγιναν, όπως λέτε.
Έχουν να κάνουν με τον δήμο και όχι με το σπίτι σας. 

Αλήθεια κύριε Μυλωνέρο, αν απαντάτε σε όλες τις κατηγορίες του κυρίου Τζίκα - που σας καλύπτει παράλληλα- με μια παροιμία "καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται...", ποιά είναι όλα αυτά που πράξατε ή δεν πράξατε σε ένα 5μηνο εξουσίας; 
Ουσιαστικά με το να λέτε καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται σημαίνει πως θέλετε διαφάνεια και αποκαλύψεις. Τί ήταν τελικά το αδιαφανές και ποιές αποκαλύψεις ζητάτε να γίνουν;

Αλήθεια το υπόλοιπο Δ.Σ. της Δ.Ε.Α.Δ.Ο. που ψήφισε τον προϋπολογισμό τί λέει για όλα αυτά;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου