Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

FOOTBALL LEAGUE: Σήμερα η επίσημη έναρξη της προετοιμασίας του Πιερικού

Α΄ ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΩΡΑ 18.00


ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΙΕΡΙΕΩΝ
Στις 18.00 το απόγευμα σήμερα στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης θα ξεκινήσει η επίσημη έναρξη προετοιμασίας του Πιερικού για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.


Ηδη οι Κατερινιώτες έκαναν την πρώτη τους ανεπίσημη συγκέντρωση την περασμένη Πέμπτη 14 Ιουλίου όπου έγινε γνωριμία των παλιών και νέων ποδοσφαιριστών στα αποδυτήρια του Σταδίου παρουσία του προέδρου του Πιερικού κ. Κώστα Παπαδόπουλου σύσσωμο το Δ.Σ και του τεχνικού τιμ.


Οι παίκτες πέρασαν από εργομετρικές εξετάσεις και ολοκληρώθηκαν επίσημες και ιατρικές εξετάσεις σε γκρουπ.


Από σήμερα μέχρι την Τετάρτη ο Πιερικός θα προπονείται στην Κατερίνη και στις 20 Ιουλίου το μεσημέρι θα ανέβει στο αθλητικό κέντρο του Ελατοχωρίου «ΜΥΘΟΣ» όπου και θα κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.


Εν τω μεταξύ ήρθε ο νέος ιματισμός του Πιερικού και όπως είναι γνωστό τη νέα χρονιά η Κατερινιώτικη ομαδα θα συνεργαστεί με την γνωστή αθλητική εταιρεία ΛΟΤΤΟ.


Η σημερινή «πρώτη» επίσημη του Πιερικού που σημαίνει ταυτόχρονα και την έναρξη της προετοιμασίας είναι ανοικτή στους φιλάθλους που φέτος βλέπουν την ιστορική ομάδα της πόλης μας να παρουσιάζεται πολύ οργανωμένη , πολύ ισχυρή και με διαφορετικό πλάνο ποντάροντας ως επί το πλείστον στους νεαρούς γηγενείς ποδοσφαιριστές προκειμένου να κτίσει μια ισχυρή ομάδα που θα έχει μέλλον και θα στηρίζεται σε Πιεριείς παίκτες.


Κυκλοφόρησαν τα νέα διαρκείας της ΠΑΕ Πιερικός που είναι των 500 ευρώ για τις θέσεις των vip που φέτος θα είναι πολύ πιο άνετες και λειτουργικές έχοντας μάλιστα από πλευράς ομάδος και πολλές παροχές, των 100 ευρώ που θα είναι για όλες τις άλλες θέσεις και των 50 ευρώ που θα είναι των οργανωμένων φιλάθλων
ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
Ο Πρόεδρος και το Δ. Σ., ο Προπονητής και το τεχνικό τιμ, καθώς και οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού καλούν όλους τους φίλους της ομάδας τη Δευτέρα 18 Ιουλίου, στις 18.00, στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, στην έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.


Η νέα χρονιά ξεκινά, τόσο με παλιά όσο και με νέα πρόσωπα, και με αρκετές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Το μόνο πάντως που μένει ίδιο και είναι…αδιαπραγμάτευτο, είναι η αγάπη για την ομάδα της καρδιάς μας! Ο Πιερικός είναι υπόθεση όλης της Πιερίας. Κανείς δεν περισσεύει από το νέο ξεκίνημα!


Πιερικός ουραγός δε νοείται! Πιερικός πρωταγωνιστής ΝΑΙ!


Δευτέρα 18 Ιουλίου στις 18.00, όλοι στο Δημοτικό Στάδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου