Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Πτώση Καραμανλή: Οι ένοχοι της πολιτικής απάτης προσπαθούν να σωθούν πριν το ξέσπασμα της οργής. (βίντεο ντοκουμέντο).

Από το Olympia.gr:
http://olympia.gr/2011/08/20/%CF%80%CF%84%CF%8E%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%BB%CE%AE-%CE%BF%CE%B9-%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%87%CE%BF%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA/#more-86104
Η πτώση Καραμανλή συνετελέσθει μέσα σε ένα κλίμα τρομοκρατίας με σφυροκόπημα συκοφαντιών και αθλιοτήτων από μία σειρά ισχυρών παραγόντων, πολιτικών και οικονομικών. Το σπιράλ θανάτου που ακολουθεί για την χώρα, όλως τυχαίως απέφερε αμύθητα κέρδη σε αυτούς, πάνω στα αποκαΐδια της κοινωνίας.
Για τους οικονομικούς παράγοντες είναι εύκολο να εντοπισθούν. Οι τραπεζίτες που έτρωγαν με τον ΓΑΠ, έχουν πάρει ήδη πολλαπλάσια κεφάλαια από τα περιβόητα πακέτα στήριξης, ακόμα και από την χρηματιστηριακή αξία των οργανισμών τους!
Για τους πολιτικούς παράγοντες όμως που λειτούργησαν ως αλλαλάζοντες αντικαραμανλικοί και μετά ως ένθερμοι μνημονιολάτρες είναι δύσκολο να εντοπίσεις τα υλικά συμφέροντα. Δεν μπορεί άλλωστε να αρκεί ένα ΚΙΝΟ για να ξεπουληθεί μία χώρα, όσο αρρωστημένος και ανώμαλος εάν είναι ένας πολιτικός.
Τα γεγονότα όμως μιλούν από μόνα τους και η αθλιότητα δεν έχει όρια. Για αυτούς τους ανθρώπους που θα δείτε στη συνέχεια, υπάρχουν άνθρωποι που θα πάνε τα τους ξαναψηφίσουν.
Ιδιαίτερα για τον “αρχηγό”. Τον αρχηγό που θυμάστε, χρησιμοποιούσε τα ίδια επιχειρήματα με τις Τουρκικές μυστικές υπηρεσίες για να απαξιώσει τον Καραμανλή (βλ. Σαλώμη).
Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο με τις επίσημες δηλώσεις του για το “μέγα σκάνδαλο” του Βατοπαιδίου. Τα επιχειρήματα του τα αναπαρήγαγαν όλα τα ΜΜ”Ε” ακόμα και τα “Trash”. Έχει μεγάλη σημασία να το δείτε και να διαβάσετε την συνέχεια.
2008 – Καρατζαφέρης για Βατοπαίδι – Ρουσσόπουλο – Αγγέλου – Καραμανλή.
Καρατζαφέρης 2011. ΔΙΠΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ ΣΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ.


Επίσημη ιστοσελίδα του ΛΑΟΣ:
Αθήνα, 29/11/2008
Ο ΛΑ.Ο.Σ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΕΦΡΑΙΜ

Ερωτηθείς ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Κυριάκος Βελόπουλος, για τις εξελίξεις στην υπόθεση Βατοπεδίου, μετά την απολογία Εφραίμ στον Οικουμενικό Πατριάρχη δήλωσε:


«Η τυχόν παραίτηση Εφραίμ είναι η αρχή. Εδώ δεν ισχύει ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Τα πάντα είναι να μιλήσει πώς και από ποιους το Βατοπέδιο έγινε Μεσιτοπέδιο».
2011: ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ.
Την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2011 ο Βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Κυριάκος Βελόπουλος.Ο κ. Βελόπουλος έτυχε θερμής υποδοχής από τον Καθηγούμενο της Μονής Γέροντα Εφραίμ, ο οποίος τον καλωσόρισε στη Μονή.
Ο Βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. απευθυνόμενος προς του Ηγούμενο Εφραίμ, εξέφρασε την συμπαράστασή του, ενώ δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει ότι δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό στην υπόθεση της Μονής.
Επίσης ανέφερε ότι πάντα από τα έδρανα της Βουλής, υποστήριξε την Μονή Βατοπαιδίου η οποία υπερασπίστηκε την περιουσία της.
ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ. Αυτοί που ξεπούλησαν την χώρα και εξαθλιώνουν τον λαό, θα πληρώσουν το τίμημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου