Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Ομόφωνη απόφαση της ομάδας Παπαθανασίου - Ο Γιώργος Κωτούλης νέος πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Δίου - Ολύμπου


Όπως πρώτο το dionolympos blogspot σας είχε ενημερώσει από τις 10 Αυγούστου, ο Γιώργος Κωτούλης θα είναι ο αντικαταστάτης του Μιχάλη Λαλούμη μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του.

Η συνεδρίαση της δημοτικής ομάδας Παπαθανασίου έγινε σήμερα στις 8 μ.μ. στο γραφείο του Δημάρχου Δίου - Ολύμπου παρόντος και του κυρίου Παπαθανασίου και επιβεβαιώθηκε ομόφωνα (εκ των παρόντων)- αυτό που συζητούνταν μέρες τώρα - η πρόταση για εκλογή Κωτούλη.

Ο Γιώργος Κωτούλης αποτελεί προσωπική επιλογή του Γιώργου Παπαθανασίου για την θέση του προέδρου, η οποία και έγινε αποδεκτή από το σύνολο των παρόντων δημοτικών συμβούλων.

Μοναδικός απών από την συνεδρίαση της δημοτικής ομάδας Παπαθανασίου ο Δ. Τουμαράς - για προσωπικούς λόγους - που δήλωσε ότι θα στηρίξει στην ψηφοφορία την επιλογή της ομάδας.
Ο Γιώργος Κωτούλης είναι δημοτικός σύμβουλος εκλεγμένος στο δημοτικό διαμέρισμα του πρώην δήμου Δίου και κατάγεται από την Καρίτσα. Κατά το παρελθόν διετέλεσε μεταξύ άλλων και διευθυντής στην Ε.Α.Σ. Πιερίας.

Σε ειδική συνεδρίαση που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα, ο Γ. Κωτούλης θα εκλεγεί και τυπικά πρόεδρος Δ.Σ. του Δήμου Δίου - Ολύμπου. Την συνεδρίαση θα συγκαλέσει ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Δίου - Ολύμπου Ζτάνης Γεώργιος και όχι ο πλειοψηφών του συνδυασμού Παπαθανασίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου