Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Γκουνός - Δημόπουλος - Αδαμόπουλος και Χονδρόπουλος

Ψαρικά και άλλους ουζομεζέδες γεύτηκαν εχθές στην Λεπτοκαρυά ο επικεφαλής της Ολύμπιας Γης Κώστας Δημόπουλος, ο πρώην πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας Γιάννης Αδαμόπουλος, ο Γιώργος Γκουνός και ο πρώην δήμαρχος Αν. Ολύμπου Αστ. Χονδρόπουλος.

Η συζήτηση από ότι μου είπαν είχε να κάνει με τοπικά θέματα αλλά δεν το πιστεύουμε...

Δηλαδή για τον Παπαστεργίου - παρουσία του Αδαμόπουλου - δεν συζητήσατε;

Δεν νομίζω...

Ο καπαρντίνας

7 σχόλια:

  1. ΡΕ ΣΕΙΣ.......ΦΟΡΤΣΑΡΕΙ Ο ΓΚΟΥΝΟΣ ΣΤΟΝ ΝΟΤΟ........ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΕΚΕΙ................ΛΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΤΟ????? ΙΔΩΜΕΝ......!!!!!
    ΠΑΝΤΟΣ ΤΟΥΣ ΧΟΡΕΥΕΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ....
    ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΘΡΑΣΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ...........!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΣΕΙΣ.......ΦΟΡΤΣΑΡΕΙ Ο ΓΚΟΥΝΟΣ ΣΤΟΝ ΝΟΤΟ........ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΕΚΕΙ................ΛΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΤΟ????? ΙΔΩΜΕΝ......!!!!!ΠΑΝΤΟΣ ΤΟΥΣ ΧΟΡΕΥΕΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ....ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΘΡΑΣΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ...........!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτο ειναι το βαρυ πυροβολικο της ΝΔ στη νοτιο Πιερια; Παναγια φυλαξε μας! Σαν τους Νταλτον ειναι τι δημο να διοικησουν αυτοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν η Νέα Δημοκρατία σήμερα εκφράζεται από κάτι ψώνια τύπου Γκουνού... Λυπάμαι αλλά ο Σαμαράς δεν πέτυχε ακόμα τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΑΔΕΞΙΟΣ ΔΕΞΙΟΣ.....ΚΥΡΙΕ ΨΑΛΤΗ!!! ΑΝ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΚΟΥΝΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΟΧΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ...ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΝΕΟΣ ΥΓΕΤΗΣ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΕΚΛΕΓΕΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΗ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΩΣ ΟΙ ΝΤΑΛΤΟΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΔΗΜΟ........Ο ΝΟΤΟΣ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΖΕΙ ΑΥΤΟ.....ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ......ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΡΕΣΤΑ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΣΕΙΣ ΠΟΛΛΟΙ ΨΑΛΤΕΣ ΓΙΝΑΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟΝ.....
    ΩΡΑΙΑ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ......Ο ΝΟΤΟΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΑΣ ΤΡΕΛΕΝΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΤΟΥ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ...........ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΚΑΙ ΧΕΡΟΝΤΕ ΤΩΡΑ.....ΑΡΕ ΜΑΝΕΛΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ....!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή