Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Δ.ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ - Στο Δ.Δίου-Ολύμπου η 1η πανευρωπαϊκή συνάντηση μοτοσικλετών Gold Wing

ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ «THE KINGS RIDERS CLUB» ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ Δ.ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ, ΑΠΟ 7/9 ΕΩΣ 11/9/2011.
Φιλοξενία της 1ης πανευρωπαϊκής συνάντησης μοτοσικλετών Gold Wing, στον Δ.Δίου-Ολύμπου.
* ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 1ο TREFFEN ΣΤΟ CAMPING «ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ» ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
* ΗΡΘΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 27 ΧΩΡΕΣ (ΙΤΑΛΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ΕΛΒΕΤΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ, ΑΓΓΛΙΑ, ΣΟΥΗΔΙΑ, ΝΟΡΒΗΓΙΑ, ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ, ΚΛΠ)

Η 1η πανευρωπαϊκή συνάντηση μοτοσικλετών Gold Wing πραγματοποιήθηκε στην Πλάκα Λιτοχώρου το διάστημα από 7/9 έως και 11/9/2011.
Τη συνάντηση αυτή διοργάνωσε η ελληνική λέσχη «The Kings Riders Club» η οποία είναι μέλος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας μοτοσικλετιστών GWEF, σε συνεργασία με τον δήμο Δίου-Ολύμπου.
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
Ήταν μια συνάντηση που είχε και τουριστικό αλλά και πολιτιστικό ενδιαφέρον για τον δήμο Δίου-Ολύμπου αφού το συγκεκριμένο πενθήμερο ήρθαν στην περιοχή μοτοσικλετιστές αλλά και φίλοι του αθλήματος από 27 χώρες.
Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες επισκέφθηκαν σημαντικές τοποθεσίες και αρχαιολογικούς χώρους του δήμου αλλά και πραγματοποίησαν μουσικές και πολιτιστικές παραστάσεις.
Επίσης, στην ιστοσελίδα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας μοτοσικλετιστών GWEF καθώς και σε ιστοσελίδες των 23 συλλόγων - μελών της ομοσπονδίας έγινε διαφήμιση της περιοχής του Ολύμπου και του δήμου δεδομένου μάλιστα ότι παρουσιάστηκαν ιστορικά, γεωγραφικά, πολιτιστικά και άλλα στοιχεία.
Ο χώρος που πραγματοποιήθηκε το 1ο treffen ήταν το bungalows camping «Ολύμπιος Ζευς» στην Πλάκα Λιτοχώρου Δ.Δίου-Ολύμπου και η όλη διοργάνωση ήταν υπό την αιγίδα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας GWEF

ΤΟ 1ο TREFFEN
Εξαιτίας αυτού του μεγάλου γεγονότος ήρθαν επισκέπτες από Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, Αγγλία, Ιρλανδία, Δανία, Σουηδία, Νορβηγία, Φινλανδία, Ελβετία, Λουξεμβούργο, Βέλγιο, Ολλανδία, Ουγγαρία, Τσεχία, Σλοβενία, Πορτογαλία, Ουκρανία, Πολωνία, Ρωσία, Αυστρία, Τουρκία, Βουλγαρία, Λίβανο, Ισραήλ και Ελλάδα.
Κατά τη διάρκεια της πενθήμερης παρουσίας τους οι μοτοσικλετιστές σε συνεργασία με τον δήμο Δίου-Ολύμπου διοργάνωσαν παραστάσεις με πολιτιστικά και μουσικά συγκροτήματα, έγιναν όμως και επισκέψεις σε χώρους πολιτισμού καθώς και ξεναγήσεις αρχαιολογικού ενδιαφέροντος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου