Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Επίσημη έναρξη 2ου πανελλήνιου συνεδρίου πρόληψης καρκίνου & χειρουργικής ογκολογίας.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛ. ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΗΝ Α’ ΠΡΟΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ Α.Π.Θ. ΚΑΙ ΤΟ LISTER DEPARTMENT OF SURGERY ROYAL INFIRMARY GLASGOW UNIVERSITY
* ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/9 ΣΤΙΣ 8.00 Μ.Μ. ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΡΚΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΚΛΗΘΕΙ Ο ΥΦΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ Μ.ΜΠΟΛΑΡΗΣ
* ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟ DION PALACE HOTEL ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΕΚΑΔΩΝ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ

Με την παρουσία δεκάδων διακεκριμένων Ελλήνων αλλά και παγκόσμιας φήμης ξένων καθηγητών και κορυφαίων επιστημόνων θα πραγματοποιηθεί στον δήμο Δίου-Ολύμπου το «2ο πανελλήνιο συνέδριο χειρουργικής κλινικής ογκολογίας και πρόληψης καρκίνου στη Μακεδονία».
Οι εργασίες του τριήμερου συνεδρίου θα γίνουν σε χώρους του ξενοδοχείου Dion Palace στη Γρίτσα Λιτοχώρου, το διάστημα από 16 έως 18 Σεπτεμβρίου 2011 ενώ η επίσημη τελετή έναρξης θα γίνει στο ανοιχτό θέατρο του πάρκου Λιτοχώρου, την Παρασκευή 16/9 στις 8.00 το βράδυ.
Στη συγκεκριμένη εκδήλωση έχει προσκληθεί για να παραστεί και να χαιρετίσει τη διεξαγωγή εργασιών του συνεδρίου, ο υφυπουργός υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης, Μάρκος Μπόλαρης.
Διοργανωτές του συνεδρίου είναι η ελληνική εταιρία προληπτικής ογκολογίας, η Α’ προπαιδευτική χειρουργική κλινική του Αριστοτελείου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και το Lister Department of Surgery Royal Infirmary Glasgow University, με τη συνεργασία του πανελλήνιου ιατρικού συλλόγου, των ιατρικών σχολών και των ογκολογικών εταιριών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου