Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Εκτός τόπου και χρόνου η καταγγελία των οικοδόμων(;)!

Διαβάζουμε στην περιβόητη καταγγελία των οικοδόμων:
"Οι κύριοι Δημόπουλος και Λάππας δεν συμπαραστάθηκαν στον φουκαρά συμπολίτη μας που αναγκάστηκε να κλείσει το κατάστημά του."
 ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΜΑ:
Καταρχάς δεν πρόκειται περί φουκαρά. Πρόκειται για ένα παιδί που δουλεύει από πιτσιρικάς και είναι άριστος χαρακτήρας. Ο καταστηματάρχης δεν αναγκάστηκε να κλείσει το κατάστημά του για λόγους που έχουν να κάνουν με την υπόθεση αλλά για προσωπικούς και μόνο λόγους που είχαν να κάνουν με την μίσθωση του καταστήματος. Ήταν επιλογή του να κλείσει το κατάστημα.

Με ψέματα και συνεχείς ανακρίβειες οι οικοδόμοι(;) προσπαθούν να κάνουν τι; 
Γνωρίζει και παράλληλα συμφωνεί το σωματείο τους με την ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ;
Είχαν καμμία επικοινωνία με αυτούς που καταγγέλουν και αν ναι τί τους είπαν;



 

4 σχόλια:

  1. katarxhn ayth h karamela me to "foukara" as stamatish. ta synexh dikasthria poy yphrxan apo to anoigma toy katasthmatos htan KAI aytos enas logos poy to magazi ekleise.ksero oti gia polloys htan "voytyro sto psomi toys" mia akoma dikastikh apofash enantion ths prohgoymenhs kai paroysas dioikhs. einai poly eykolo stis plates toy kathe ena na voleyoyn ta dika toys symferonta.o dhmos vohthise enan neo anthropo na stathei sta podia toy TOSO KATAKRITEO HTAN AYTO??????? ola sth xora mas einai nomima kai sosta???? kai vrikame na piastoyme apo enan aparadekto nomo poy yphrxe p.x. o topos mas megalose kai apo amerolipsia orismenon anthropon den mporei na anoiksei h xrhsh ghs.APARADEKTO NA MHN VOHTHAME TON TOPO MAS NA KRATHSOYME TOYS NEOYS ANTHROPOYS!!!! TA SYGXARITIRIA MOY POY O DHMARXOS LITOHOROY PALEPSE NA KRATHSH TO KATASTHMA ANOIXTO ME OPOIODIPOTE KOSTOS .ALLA KAKENTREXEIS KAI SYMFERONTOLOGOI ANTHROPOI THA YPARXOYN PANTA. LYPAMAI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εχθές βράδυ, διάβασα κάποιο σχόλιο ενός Γιώργου,που αναφερόταν στον Παπαθανασίου ως (ΤΑΜΙΑΣ) στο κατάστημα του συζύγου της κυρίας ζουζουρα (ΜΥΛΟΣ),και για της δημοτικές τουαλέτες που τώρα λέγονται (ΜΠΑΡΑΚΙ).
    Που πήγε η ανάρτηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συγχαρητηρια στον δημο λτοχωρου που προσπαθησε να κρατησει το καταστημα ανοικτο με οποιοδηποτε κοστος...ενα μεγαλο μπραβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πραγματικά αυτά τα περι φουκαρά ειναι ανόητα και δυστυχώς δείχνουν το ποιόν του ανθρώπου που το είπε. Για να αποφεύγονται οι παρεξηγήσεις ας διαβασουμε την ανακοίνωση - ανεκδοτο του Σωματείου Οικοδόμου και του Προέδρου - εκπρόσωπο τύπου του καταδικαστέντα αναπληρωτή του εν αργεία εκλεγμενου δημαρχου Δίου-Ολύμπου. Για "Φουκαρά" του είπαν του μπαρμπα-Γιάννη για φουκαρά έγραψε και αυτός. Φαίνεται οι κατάδικοι θέλαν επικοινωνιακά να περάσουν κάτι από το σλόγκαν παλιότερης διαφήμησης 11880: ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ! Λένε ξεδιάντρωπα λοιπόν ΌΧΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΗ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗ...
    Θελω να ρωτήσω λοιπόν
    1ον Ο μεγαλομπακαλης εκ Ημαθίας που πιο κάτω από το μαγαζί που έκλεισε έχει νόμιμη άδεια; Η΄ έχουμε 2 μέτρα και 2 σταθμά;
    2ον Ο μεγαλομπακάλης εκ Ημαθίας ειναι Φουκαράς και ένας νέος άνθρωπος που βοήθησε ο Δήμος να σταθει στα πόδια του;
    3ον Επιδή τυχαίνει οι 2 σύμβουλοι να έχουν ασκήσει εξουσία από θέσεις αντιδημάρχων καμιά οχταετία έκαστος με τον ίδιο Δήμαρχο τον Παπαθανασίου ποιές ήταν οι ενέργιές τους στο να χαρακτηριστούν και άλοι δρόμοι στο Λιτόχωρο εμπορικοί και να μην υπάρχει ζήτημα παράνομων αδειοδοτήσεων;
    4ον Στις εκλογές πόσοι φουκαράδες νέοι που θέλουν να ορθοποδήσουν αισθάνονταν υποχρεομένοι στους 6 εμπλεκόμενους κυρίους της προϋγούμενης και της παρούσας διοίκησης; (ας μην ξεχναμε τους υπολοίπους κυρίους που καταδικάστικαν: Κουριάτης, Νικάς, Νίκας)
    4ον Ο τόπος και οι νέοι άνθρωποι βοηθιούνται με ρουσφέτια μικρά και μεγάλα ή με πολιτικές και δράσεις για ίσες ευκαιρίες για όλους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή