Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ - Δελτίο Τύπου για επίσκεψη της ΑΕ Ποντίων Κατερίνης στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ
                                                                                                                                  
28ης  Οκτωβρίου 40, Κατερίνη                                        
 e-mail: press@pieria.pkm.gov.gr                                                           
Τηλ.: 2351 –351208       
Fax:  2351 - 351207                                                           

Κατερίνη,  22    Σεπτεμβρίου  2011



Επίσκεψη της ΑΕ Ποντίων Κατερίνης στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας




Την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου, επισκέφθηκε η ΑΕ Ποντίων Κατερίνης, την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011, στο γραφείο της στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν  ο πρόεδρος, Θεόδωρος Παπαδόπουλος, ο ταμίας, Γιάννης Παπαδόπουλος, ο διευθύνων σύμβουλος, Γιώργος Μπέζας και η  Διονυσία Μελίστα, από τη γραμματειακή υποστήριξη.



Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας αφού καλωσόρισε τα μέλη από  το  Διοικητικό Συμβούλιο της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας,  αντάλλαξε  μαζί τους  απόψεις για τη σημερινή εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου.


Τα μέλη από το Δ.Σ της ΑΕ Ποντίων Κατερίνης ενημέρωσαν την κ. Μαυρίδου για  την  ιστορία και την πορεία της ομάδας καθώς και για τον προγραμματισμό της νέας αθλητικής περιόδου. Η βελτίωση και η  αναβάθμιση  των αθλητικών υποδομών και εγκαταστάσεων  με τη συνδρομή των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας τέθηκε επί τάπητος στη συνάντηση.


Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας  εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή  της στην ομάδα και επεσήμανε ότι θα συνεργαστεί μαζί τους για την προώθηση των δράσεών τους και την  επίτευξη των στόχων τους, ενώ  δεν παρέλειψε να   απευθύνει  κάλεσμα προς τους Πιεριείς να έρθουν  κοντά στον αθλητισμό και κυρίως να στηρίξουν  τις τοπικές ομάδες.


΄΄ Ο αθλητισμός αποτελεί την καλύτερη  διέξοδο για τη νεολαία. Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας είναι κοντά στον αθλητισμό. Στηρίζει κάθε διοργάνωση,  κάθε προσπάθεια που προάγει τον αθλητισμό και  φέρνει τη νεολαία στον αθλητισμό. Επιδίωξή μας είναι ο αθλητισμός να γίνει ο φάρος που θα προσανατολίζει τα παιδιά μας. Παρόλο που η χώρα μας βιώνει μια δύσκολη οικονομική κατάσταση, δεν πρέπει να γίνονται  ΄΄ εκπτώσεις΄΄΄και περικοπές  σ΄αυτό το χώρο΄΄ τόνισε η κ. Μαυρίδου. Πρόσθεσε, ότι ο αθλητισμός  μπορεί να αποτελέσει σημαντικό όχημα στην αναπτυξιακή πορεία της Πιερίας . ΄΄ Ο   αθλητικός τουρισμός αποτελεί μια από τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, που έχει τη δύναμη να συνδράμει στην ενίσχυση του τουριστικού μας προϊόντος΄΄   κατέληξε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας.


Στο τέλος της επίσκεψης  , η  κ. Μαυρίδου  εξέφρασε τη χαρά της  για  αυτή τη συνάντηση και ευχήθηκε στην ομάδα  καλή αγωνιστική χρονιά. Από τη μεριά τους, τα μέλη ευχήθηκαν  καλή δύναμη στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας  για το δύσκολο έργο που έχει αναλάβει και την ευχαρίστησαν τόσο για τη στήριξή της όσο και την υποδοχή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου