Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Δ.ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ - Προαναγγελία ανοίγματος έκθεσης Σεβαστής Μπολάνου στο Κ.Μ.Ψ.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 7.30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ
Έκθεση της Σεβαστής Μπολάνου «Ελαία η Καλλίστη», στο κέντρο μεσογειακών ψηφιδωτών Δίου

ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΕΩΣ ΤΙΣ 30/9

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: 9.00 Π.Μ. – 9.00 Μ.Μ.

Αξίζει κανείς να δει την έκθεση της Σεβαστής Μπολάνου με θέμα: «Ελαία η Καλλίστη», με φυσικές εικαστικές συνθέσεις, που θα είναι ανοιχτή στο κοινό από τις 14 Σεπτεμβρίου έως και τις 30 Σεπτεμβρίου, από τις 9.00 το πρωί έως τις 9.00 το βράδυ.
Το άνοιγμα της έκθεσης θα γίνει την Τετάρτη 14/9 στις 7.30 το βράδυ στο κέντρο μεσογειακών ψηφιδωτών Δίου.

Η ΣΕΒΑΣΤΗ ΜΠΟΛΑΝΟΥ
Η καλλιτέχνιδα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Θέλοντας και μη έγινε, λοιπόν, αυτόπτης μάρτυρας της σταδιακής ανάπτυξης και κατ’ επέκταση αλλοτρίωσης της πόλης της.
Η αγάπη της για περισσότερη φύση την οδηγεί στα γύρω βουνά και δάση που αποτελούν την απόδραση αλλά και τις «σπουδές» της. Με ιδιαίτερη φροντίδα και μεγάλη φαντασία αρχίζει να μεταφέρει εικαστικά κομμάτια στο αστικό περιβάλλον τόσο για εκείνη όσο και για εκείνους που συμμερίζονται παρόμοιες ευαισθησίες.
Σημαντικός σταθμός της καλλιτεχνικής της πορείας υπήρξε η ελιά, την οποία αντιμετώπισε με σεβασμό και δέος, και αποτέλεσε ιδιαίτερο κομμάτι της δουλειάς της τα τελευταία 10 χρόνια.
Το έργο της Σεβαστής θα μπορούσαμε ευκολότερα να το αποτυπώσουμε με μία εξίσωση… απόδραση + αναζήτηση + ανακάλυψη + φαντασία + επιθυμία = Δημιουργία. 







1 σχόλιο: