Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Νέα Δημοκρατία ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας: Δελτίο Τύπου από την επίσκεψη Καράογλου


  




Κατερίνη  13/09/2011


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ

«Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΟΙΤΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΔ»


«Φιλοδοξούμε- ως Νέα Δημοκρατία- να είμαστε χρήσιμοι στους Έλληνες. Δεν μαξιμαλίζουμε και δεν υποσχόμαστε ότι «λεφτά υπάρχουν». Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του, ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, Θεόδωρος Καράογλου, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στα ΜΜΕ, με αφορμή την παρουσία του στην Κατερίνη το απόγευμα της Δευτέρας 12 Σεπτεμβρίου 2011, στα γραφεία της ΝΟΔΕ Πιερίας. 
Ο κ. Καράογλου αναφερόμενος στη διακυβέρνηση της χώρας από το ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι είναι επιτακτική η ανάγκη ν’ αλλάξει άμεσα η πολιτική που εφαρμόζεται σήμερα. «Πρέπει να υπάρξουν νέοι όροι στη δανειακή σύμβαση. Έχουν γίνει εγκληματικά λάθη από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ της οποίας οι πολιτικοί χειρισμοί μεγιστοποίησαν το πρόβλημα, με αποτέλεσμα να οδηγούμαστε από το κακό στο χειρότερο», επεσήμανε, προσθέτοντας ότι «αντί να περιορίσει τη σπατάλη, έκανε οριζόντια φοροεπιδρομή δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα ρευστότητας στην αγορά».
Αναφορικά με το άνοιγμα του επαγγέλματος των ταξί ο κ. Καράογλου ξεκαθάρισε: «Εμείς είμαστε υπέρ της απελευθέρωσης αλλά με κανόνες όπως ο πληθυσμιακός. Ο κ. Ραγκούσης κινείται εκδικητικά απέναντι στους ταξιτζήδες.  Λέμε όχι στις ακρότητες, ναι στο διάλογο».
Για το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης μετά από μία εκλογική αναμέτρηση που δεν θα αναδείξει απόλυτο νικητή ο κ. Καράογλου ήταν ξεκάθαρος: «Πιστεύουμε στις μονοκομματικές αυτοδύναμες κυβερνήσεις και όλοι στη ΝΔ εργαζόμαστε γι’ αυτό. Ήδη ο ελληνικός λαός κοιτά με μεγαλύτερο ενδιαφέρον τις προτάσεις της ΝΔ».
Σχετικά με τις δημοσκοπήσεις που φέρνουν τη ΝΔ ακόμη και 5 μονάδες μπροστά από το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Καράογλου επεσήμανε: «Είμαστε ικανοποιημένοι που μετά τη βαριά ήττα, πετύχαμε σε δύο χρόνια να είμαστε και πάλι μπροστά. Γίνεται μία συντονισμένη προσπάθεια να κατανοήσουν οι πολίτες το τι ακριβώς προτείνει η ΝΔ. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας βρίσκομαι και εγώ εδώ» και πρόσθεσε: «Το πρώτο πράγμα που θα κάνει η ΝΔ όταν κληθεί να κυβερνήσει είναι να διαπραγματευθεί τους όρους του δανεισμού, κάτι που δεν έκανε το ΠΑΣΟΚ. Άλλωστε εκτός από τη δύναμη του δανειστή υπάρχει και η δύναμη του δανειζόμενου».
Επιπλέον ο κ. Καράογλου επανέλαβε τη φράση του Αντώνη Σαμαρά ότι «όταν βγαίνουμε στο εξωτερικό πρέπει να φοράμε τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος και όχι να κατηγορούμε, με κάθε αφορμή, τη χώρα, όπως συνηθίζει να κάνει ο κ. Παπανδρέου και το κόμμα του».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΟΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου